Perna definește calitatea somnului tău.

De ce sa alegi o pernă din lână Confort Merino?

Noi, cei de la Confort Merino, ne-am îndrăgostit de lână și o prețuim pentru calitățile sale terapeutice; știm cum o pernă umplută cu lână poate crea un somn confortabil.

Spre deosebire de pernele umplute cu puf și pene de gâscă sau lână simplă scărmănată, noi am optat pentru caiere din lână în straturi suprapuse. Avantajul major este dat de faptul că lâna astfel împachetată nu mai migrează, nu se formează goluri, nu se aglomerează și perna își păstrează uniformitatea.

Lâna susține minunat capul în timp ce creați un mediu de somn perfect; nu e nevoie să vă pliați perna în jumătate sau să împingeți umplutura. Fibrele din lână merinos au un aspect cârlionțat, ce îi conferă umpluturii un efect de resort.

Cum rămâne cu înălțimea pernei? Nu se comprimă lâna?

Este important să știm că tasarea lânii nu înseamnă o creștere a fermității. Perna de lâna își stabilizează forma după 2-3 săptămâni de folosire. Veți simți perna încă moale și, cel mai important, cu umplutura uniformă.

perne lana confort merino

Dar de ce lâna?

Fiecare dintre pernele noastre sunt realizate manual cu bumbac organic și sunt umplute cu lână naturala merinos.
Lâna pe care o folosim este cea mai bună umplutură pentru corpul dumneavoastră și pentru mediul înconjurător.

Dacă nu ați cunoscut avantajele pe care lâna le poate oferi, este posibil să fiți surprinși:

  • rezistența în timp, perna Confort Merino având o durată medie de viață de 4 ani
  • capacitatea de respirație și de reglare a temperaturii – transpirația fiind semnificativ redusă.

Umplutura pernii are o permeabilitate crescută la aer – aerul circulă ușor prin pernă.
Lâna are capacitatea de absorbție a vaporilor de apă și poate absorbi până la 300 ml lichid fără a crea senzația de ”pernă udă”.
Umiditatea este cedată în timpul zilei, când perna nu este folosită.
Bumbacul folosit de noi nu este peliculizat (nu i se aplică un strat de polimer pentru a impiedica migrarea fibrelor sau a fulgilor de pene din pernele obișnuite). Bumbacul nostru organic este rezistent la migrarea firelor de lână prin construcția țesăturii (țesătură deasă din fire subțiri). Lipsa acestei peliculizari permite circulația aerului și umidității.

  • proprietăți hipoalergenice; lâna nu permite dezvoltarea acarienilor în pat și îi îndepărtează pe cei prezenți (efectul lanolinei).
  • proprietăți antimicrobiene.

Spre pagina produsului ---- Perne Confort Merino

Comments (0)

No comments at this moment
Produs adaugat la favorite