În spatele brandului nostru se află iubirea pentru lână și pentru familia noastră. Ne-am îndrăgostit de lână pentru simplitatea și puritatea sa naturală și o prețuim pentru calitățile sale vindecătoare. Am transformat această iubire în pasiune, lucru ce a dus la o nevoie de cercetare continuă și inovație. 

Există motive bine întemeiate și dovedite științific pentru care să alegi produse naturale din lână; nu doar pentru confort, ci și pentru sănătatea întregii familii. Am concentrat toate eforturile să îmbunătățim continuu calitatea lânii noastre, pentru a oferi produse de pat 100% naturale, care se integrează de minune într-un stil de viață sănătos. 

noua colectie

Noua colecție Confort Lana

La începutul călătoriei noastre în lumea lânii ne-am propus să aducem pe piață lână cu o calitate din ce în ce mai înaltă, care să se plieze cât mai bine pe nevoile mereu în schimbare ale clienților noștri. Cu NOUA COLECȚIE Confort Lana aduce pe piață o lână superioară care, în urma cercetărilor noastre, s-a dovedit a fi cea mai bună soluție pentru un somn perfect. 

Noua versiune de umplutură Confort Lana are performanțe mult îmbunătățite datorită modului de prelucrare și prin dispunerea fibrelor 3Direcții. Astfel, obținem rezultate net superioare ale managementului umidității și a permeabilității la aer, ceea ce conduce direct la o termoreglare aproape ideală a corpului:

- Lână pură virgină - 100% naturală 

- Finețe superioară – moale la atingere 

- Lână pieptănată – doar fibră lunga, calitatea I

Inovația Confort Merino – 3Direcții

Inovația acestei colecții constă în dispunerea fibrelor de lână pieptănată după metoda 3Directions. Această metodă de aranjare a straturilor de lână aduce următoarele beneficii:

  1. Capacitate de termoreglare superioară - Datorită volumului mare de aer dintre staturile de lână, pilotele Confort Lana reglează temperatura corpului astfel încât somnul tău să fie unul confortabil și sănătos. Acest lucru înseamnă că nu te vei supraîncălzi în cazul în care crește temperatura în dormitor. De asemenea, lâna a fost întotdeauna alegerea cea mai potrivită pentru nopțile răcoroase. 
  2. Rezistență sporită la rupere a umpluturii - La fabricarea pilotelor Confort Lana folosim doar lână pieptănată, cu fibră lungă. Fibrele de lână formează astfel o rețea interțesută foarte rezistentă, nemaifiind necesară interțeserea cu ace, cea din urmă diminuând volumul de aer al umpluturii și capacitatea de drapaj.
  3. Drapaj excelent - Drapajul unei pilote reprezintă capacitatea unui produs de a lua forma corpului, evitând formarea cavităților (spațiul dintre corp și pilotă) ce scad temperatura sub pilotă. Umplutura Confort Lana se mulează mult mai bine pe forma corpului și crește confortul termic. 

Control crescut asupra lanolinei de pe fibra de lână

În urma cercetărilor noastre din ultimii ani, am putut să determinăm un procent apropiat de ideal în ceea ce privește lanolina. Cu alte cuvinte, am găsit un echilibru între beneficiile date de aceasta și aroma pe care o degajă produsele noastre. 

  1. Capacitate de termoreglare îmbunătățită - Noua colecție Confort Lana aduce un management mai bun al umidității dat de procentul de lanolină distribuit uniform pe fibra de lână. Acest aspect înseamnă un mediu mai uscat, care conduce direct la îmbunătățirea capacității de termoreglare a pilotei. 
  2. Protecție superioară a fibrei de lână - Lanolina distribuită uniform pe fibra de lână determină o rezistență sporită la uzură a acesteia. Lâna face mai puțin praf și nu mai devine casantă. 
  3. Hipoalergenică, antibacteriană și rezistentă la mucegai în mod natural - Este dovedit științific faptul că lanolina are efecte hipoalergenice, antibacteriene și anti-mucegai. Un produs din lână cu lanolină în patul dumneavoastră diminuează aproape în totalitate apariția acestor probleme. 

Sustenabilitate și etică

Suntem mari iubitori de oameni și natură, iar filosofia noastră este să fabricăm produse de cea mai bună calitate în cel mai responsabil mod posibil pentru natură și pentru oameni. 

Prin noua noastră colecție Confort Lana combinăm cu un real succes performanța înaltă cu stilul, sustenabilitatea și etica. 

  1. Zero Plastic – am eliminat în totalitate plasticul din materiile prime, cele auxiliare și toate furniturile din produsele Confort Lana. De asemenea, ambalajele sunt realizate din materiale 100% naturale, zero plastic, obținând un produs 100% biodegradabil. 
  2. Splarea lânii în centre certificate ecologic –  spălare doar cu detergenți certificați ecologic. Apa rezultată este epurată până la cele mai înalte standarde ale Uniunii Europene. 
  3. Îndepărtate totală a impurităților vegetale prin pieptănare – doar prin procedee mecanice. Lâna noastră nu este curățată de impuritățile vegetale prin scufundare în soluție de acid sulfuric. 
  4. Certificare Oeko-Tex – în urma analizei produselor noastre, am obținut certificare Oeko-Tex Class 1. Această clasă este cea mai înaltă clasă de calitate a produselor, aceste produse fiind perfecte pentru a intra în contact cu pielea bebelușilor. 

La Confort Merino ne asigurăm că lâna perfectă este doar începutul unei experiențe nemaipomenite în ceea ce privește calitatea somnului.

O singura noapte este tot ceea ce îți trebuie pentru a aprecia senzația dată de materialele noastre naturale lângă propria piele, adăugând o nouă dimensiune de confort.

Comments (0)

No comments at this moment
Produs adaugat la favorite