Pentru că suntem atenți la nedumeririle și întrebările tale, am hotărât să răspundem la o întrebare care a tot apărut în comentariile de pe pagina noastră de Facebook. 

De ce este pilota mea Confort Merino mai mare decât husa corespunzătoare? De ce nu are aceeași mărime? Am ales mărimea corectă atunci când am cumpărat-o de pe site. 

Ai ales bine mărimea

Înainte de toate, vrem să te liniștim și să îți spunem că ai ales bine mărimea atunci când ai cumpărat pilota de pe site-ul nostru. 

În al doilea rând, dorim să îți confirmăm faptul că nu am greșit când ți-am creat pilota pe care ai cumpărat-o. 

Dar atunci cum de nu se potrivește pilota cu husa? Îți vom explica mai jos.  

Mai întâi, despre comportamentul lânii din pilotă

Lâna are proprietatea naturală de a se împâsli. Atunci când se impregnează cu vapori de apă și este presată mecanic aceasta se contractă. Procesul este unul normal și se întâmplă în cazul produselor ce conțin lână pură naturala. Contracția poate ajunge și la 10-15% - cazuri extreme.

Ceea ce înseamnă că această micșorarea a produsului este destul de vizibilă și trebuie luată în calcul. 

Pentru a evita situația în care tu cumperi o pilotă cu o anumită dimensiune și, în scurtă vreme, rămâi cu o pilotă mai mică, noi am gândit o soluție. 

De ce e mai mare pilota decât husa?

Lâna Confort Merino este atent prelucrată pentru a preîntâmpina împâslirea excesivă.

Am hotărât să punem un adaos de contracție, pentru a preveni situațiile neplăcute când pilota se micșorează prea mult. Astfel, putem calcula pentru o pilota de 200X200 cm un adaos de contracție de 10-12 cm pe fiecare latură.

Din acest motiv, pilota Confort Merino este, la început, puțin mai mare decât husa corespunzătoare mărimii pilotei. Dar nu te îngrijora. După circa trei luni de folosire aproape zilnică a produsului acesta se stabilizează din punct de vedere dimensional și se apropie de valorile înscrise pe eticheta lui.

Și fiind vorba de un produs maleabil, adaosul nu se va simți atât de vizibil în interiorul husei. Este vorba de o ușoară ondulare a pilotei în husă pentru o scurtă perioadă de timp, până la stabilizarea lânii.

Ne gândim mereu să îți fie bine

Prin urmare, dacă pilota este mai mare puțin decât husa de pilota a lenjeriei de pat, nu te supăra. Este soluția noastră în avantajul tău. 

După intervalul necesar stabilizării din punct de vedere a dimensiunii, pilota se va potrivi aproape perfect husei. Iar tu te vei bucura multă vreme de o pilotă la dimensiunile dorite de tine. 

Iar pentru că dorim să avem clienți informați, care se bucură din plin de calitățile extraordinare ale lânii, te rugăm să ne scrii în continuare nedumeririle tale și să ne întrebi. Ne facem mare plăcere să vorbim despre lână!

Cu drag,

Confort Merino

FABRICAT ÎN ROMÂNIA

Comments (0)

No comments at this moment
Produs adaugat la favorite