PRODUCȚIA PERSONALIZATĂ este, fără îndoială, expresia supremă a măiestriei. Iar noi suntem încântați să facem acest pas. Ne dorim să te ajutăm să adăugi un plus de eleganță și atenție la detalii în casa ta.

Suntem aici pentru tine, pentru a te ajuta să experimentezi acel sentiment delicios de a cumpăra produse personalizate cu nevoile și cerințele tale.

Fie că este vorba despre dimensiuni speciale pentru lenjerie, pilote sau perne, diferite de standardul de pe website, fie că vorbim de grosimi speciale ale pilotelor sau pernelor, cu o cantitate de lână diferită de cele standard de pe website, suntem aici. 

Trimite-ne dimensiunile speciale sau nivelul special de temperatura pentru pilota ta, pentru ca noi să știm de câtă lână este nevoie. 

Nu lăsăm nimic la voia întâmplării

Creăm produsele perfecte pentru tine, ținând cont de dimensiunile și materialul pe care le dorești tu.

Nimic nu este lăsat la voia întâmplării; totul este creat în așa fel încât să se potrivească așteptărilor tale.

Ne facem timp pentru fiecare dintre clienții noștri, de la discuția inițială despre materiale, densitate, dimensiune și tip de produs și până la livrarea acestora la adresa dorită.

pilote bespoke

Dăruiește produsele noastre!

pilote lână cadou

Dar nu ne oprim aici! Îți oferim oportunitatea de a elimina stresul împachetării și transmiterii unui cadou persoanei dragi. Ne ocupăm noi de toți pașii, de la comandă, producție, împachetare cu mesaj personaliza și până la livrarea la adresa unde dorești.

Confort Merino duce producția la următorul nivel, adăugând timp prețios programului zilnic al clienților noștri.

Tot ce trebuie să faci este să ne scrii un email în care să ne povestești despre produsele de care ai nevoie, dimensiunile dorite, dacă este cadou sau nu, iar de restul ne ocupăm noi. 

Creat de Confort Merino, personalizat de tine.

Comments (0)

No comments at this moment
Produs adaugat la favorite