Produsele noastre Confort Merino din lana naturala aduc confortul in timpul somnului la un nou nivel, prin preluarea conturului individual al corpului dumneavoastra pentru confort sporit si refacere.

 1. Lana din saltele este o solutie naturala contra tuturor alergiilor posibileLana este hipoalergenca, diminuand sansele de a avea reactii alergice sau nas infundat dimineata.
 1. Durerile de spate si musculare cauzate de stresul zilnic sau din nastere, sau de conditiile cronice cum ar fi hernia de disc, osteoporoza, fibromyalgie, etc. pot ingreuna adormirea sau procesul de somn. O mare parte a populatiei sufera de dureri de spate la un moment dat si toata lumea are dureri musculare dupa o zi incordata. 
  Dureri de spate
  Lana are rezistenta si elasticitate naturala, ca rezultat al texturii ondulate, a “flexibilitatii” din fiecare fibra de lana. Aceste atribute creaza un sistem natural de suport al greutatii. Salteaua aditionala Confort Merino umpluta cu lana naturala are avantajul de a distribui greutatea in mod egal pentru a elimina presiunea din anumite puncte.

Saltelele aditionale si pilotele umplute cu lana sunt un  real ajutor chiar si pentru cei care sufera de artrita, osteoporoza, dar si Fibromyalgie, datorita proprietatilor naturale ale lanii si a modului in care interactioneaza cu corpul fiecaruia.  90% dintre pacientii cu aceste afectiuni tulburari ale somnului au anume dificultati de a adormi, frecvente insomnii, rasuciri de pe o parte pe alta toata noaptea, trezirea foarte devreme dimineata. Lana elibereaza o caldura terapeutica ce reuseste sa elimine temporar durerea si rigiditatea din organism prin relaxarea muschilor inflamati si durerosi. 

 1. La o analiza atenta, fibra de lana arata ca un fir de par cu solzi, ca sindrila de pe acopersiul unei case. Milioane de celule formeaza solzii si sunt acoperiti cu o “piele” subtire usor poroasa. Porozitatea aceasta permite vaporilor sa patrunda dar, in acelasi timp, este rezistenta la picaturile de apa. Rezultatul final este un material natural care permite evaporarea umiditatii corpului pentru o caldura confortabila, uscata si sanatoasa.  
 1.  Un efect direct al capacitatii de a absorbi umezeala este rezistenta lanei la foc. Lana este singura fibra care este in mod natural rezistenta la flacara fara a-i fi adaugate chimicale ce pot cauza probleme de sanatate  
 1. In plus, fiecare fibra de lana are o calitate elastica cu memorie proprie. Aceste fibre elastice permit produselor de pat realizate din lana naturala sa revina la forma originala, moale si pufoasa dupa multe compresiuni. De aceea, aceste produse rezista mai mult decat alte materiale si permit o utilizare indelungata. Sa nu uitam de bumbacul care imbraca saltelele din lana, pilotele si pernele.  
 1. Salteaua din lana naturala va usureaza mai mult ca niciodata prevenirea infestarii si raspandirii gandacilor de pat in caminul dumneavoastra. Salteaua din lana naturala este neprimitoare pentru gandacii de pat deoarece ei nu pot supravietui in lana! Salteaua din lana nu este doar mai confortabila, sanatoasa si naturala, dar deasemenea va protejeaza impotriva acestor insecte neplacute. 
  Lana naturala este rezistenta atat la gandacii de pat cat si la moliile de praf, deci nu aveti de ce va ingrijora ca va veti imparti patul cu vizitatori nepoftiti!

Spre pagina produsului 
Salteaua Adițională Confort Merino