La Confort Merino, ne dedicăm cu pasiune nu doar producerii celor mai bune produse de pat pentru somn, dar și îmbunătățirii calității somnului fiecărui român. De aceea, am colaborat îndeaproape cu specialiștii medicali de la Institutul RoNeuro pentru a crea platforma EuDormBine.ro, un spațiu virtual dedicat sănătății somnului.


Ce este EuDormBine.ro?

Platforma EuDormBine.ro este rezultatul unui studiu național amplu despre calitatea somnului românilor realizat în 2023 în colaborare cu Institutul RoNeuro, studiu care ne-a permis să înțelegem mai bine nevoile și provocările cu care te confrunți.

EuDormBine.ro este mai mult decât un website; este o campanie națională de conștientizare a importanței somnului ce aduce informații valoroase despre somn și oferă instrumente practice pentru a te ajuta să ai un somn mai odihnitor.

Pe această platformă, vei găsi:

  • Calculator de scor al calității somnului: Evaluează-ți calitatea somnului și descoperă cum poți să-ți îmbunătățești rutina nocturnă.
  • Modelul științific de somn RMMR: Descoperă cum poți îmbunătăți calitatea somnului tău cu ajutorul metodei noastre validate științific.
  • Sfaturi de la specialiști: Învață de la cei mai buni medici cum să creezi condiții optime pentru un somn sănătos.
  • Articole și resurse: Explorează o varietate de articole despre somn, tulburările de somn și soluțiile pentru un somn mai bun.

De ce este important acest demers?

Somnul de calitate este esențial pentru sănătatea și bunăstarea generală. Studiile arată că un somn insuficient sau de proastă calitate poate afecta negativ sănătatea fizică și mentală, performanțele zilnice și calitatea vieții.

Prin EuDormBine.ro, dorim să educăm și să oferim resurse valoroase tuturor celor care doresc să-și îmbunătățească somnul și, implicit, calitatea vieții. Suntem mândri de această inițiativă și ne angajăm să continuăm să promovăm importanța somnului sănătos. Împreună, putem face pași importanți spre un somn mai bun și o viață mai sănătoasă.

DĂ CLIC AICI ->Descoperă EuDormBine.ro

Produs adaugat la favorite