• -15%
Pernă Confort Lana
Pernă Confort Lana
Pernă Confort Lana
Pernă Confort Lana
Pernă Confort Lana
Pernă Confort Lana
Pernă Confort Lana
Pernă Confort Lana

Pernă Confort Lana

27 Reviews

Perna Ortopedica Confort Lana este conceputa pentru a oferi un suport corect in timpul somnului, ajuta la mentinerea coloanei si a zonei cervicale intr-o pozitie corecta.

Realizată manual din lână 100% naturală, cu atenție la detalii și cu pasiune pentru calitate, perna Confort Lana este hipoalergenică și antibacteriană în mod natural, fiind alegerea ideală pentru cei care suferă de probleme cervicale sau de episoade de transpirație nocturnă, pentru gravide și pentru persoanele cu probleme de reflux gastric.

Pernele Confort Lana ofera un suport eficient capului, eliminând senzația de afundare excesivă în pernă. Spre deosebire de alte opțiuni de perne, acestea nu sunt foarte elastice, ci sunt realizate să mențină o formă stabilă (după 1-3 luni de utilizare), susținând confortabil capul în timpul somnului.

Avantajele Pernei Confort Lana:

 • Lâna permite aerului să circule cu ușurință, transpirația fiind semnificativ redusă;
 • Lâna susține confortabil capul în timp ce creează un mediu de somn perfect;
 • Lâna este rezistentă în timp;
 • Lâna are proprietăți hipoalergenice - nu permite dezvoltarea acarienilor în pat și îi îndepărtează pe cei prezenți (efectul lanolinei) ;
 • Își păstrează uniformitatea, lâna nu formează goluri și nu se aglomerează.

Compoziție:

 • Umplutură: 100% Lână pură virgină naturală, calitate merinos - dispunere multistrat 3Direcții;
 • Exterior: 100% Bumbac Organic Percale fiberproof, 110g/m2
Dimensiune
 • 40x40 cm
 • 50x30 cm
 • 60x60 cm
 • 60x40 cm
 • 50x70 cm
 • 70x70 cm
 • 50x60 cm
Nivel de fermitate
 • Ridicat
 • Mediu
 • Scazut
00099319
187,00 lei 220,00 lei -15%
cu TVA inclus Termen de livrare : 3 -5 zile
Timp ramas

 

O pernă umplută cu lână merinos asigură un somn confortabil. Spre deosebire de pernele umplute cu puf și pene de gâscă sau pernele sintetice, noi am optat pentru caiere din lână în straturi suprapuse.

Vezi tabelul comparativ de mai jos:

perne Confort Merino

Tipuri fermitate:

 • Fermitate Scăzută: O senzație plăcută, potrivită pentru cei ce preferă o pernă joasă, care dorm pe o parte sau care au spondiloză cervicală. Pentru cei care dorm pe burtă nu recomandăm folosirea pernei, dar dacă, totuși, preferați să folosiți o pernă, o recomandăm pe cea cu fermitate scăzută.
 • Fermitate Medie: Un echilibru perfect între susținere și confort, ideal pentru cei ce caută un nivel de fermitate moderat.
 • Fermitate Ridicată: O susținere suplimentară pentru cei ce preferă o pernă mai fermă și un suport mai pronunțat pentru cap și gât.

cum alegi perna confort merino

Greutate perna:

Marime Ridicat Mediu Scazut
40x40 cm 490g 390g 290g
50x30 cm 490g 390g 290g
60x40 cm 820g 670g 520g
50x70 cm, 60x60 cm 1190g 990g 840g
70x70 cm 1730g 1530g 1130g


confort lana

Inovația Confort Merino – 3Direcții

Inovația acestei colecții constă în dispunerea fibrelor de lână pieptănată după metoda 3Direcții.

Această metodă de aranjare a straturilor de lână aduce următoarele beneficii:

1. Capacitate de termoreglare superioară
Datorită volumului mare de aer dintre staturile de lână, pilotele Confort Lana reglează temperatura corpului astfel încât somnul tău să fie unul confortabil și sănătos. Acest lucru înseamnă că nu te vei supraîncălzi în cazul în care crește temperatura în dormitor. De asemenea, lâna a fost întotdeauna alegerea cea mai potrivită pentru nopțile răcoroase.

2. Rezistență sporită la rupere a umpluturii
La fabricarea pilotelor Confort Lana folosim doar lână pieptănată, cu fibră lungă. Fibrele de lână formează astfel o rețea interțesută foarte rezistentă, nemaifiind necesară interțeserea cu ace, cea din urmă diminuând volumul de aer al umpluturii și capacitatea de drapaj.

3. Drapaj excelent
Drapajul unei pilote reprezintă capacitatea unui produs de a lua forma corpului, evitând formarea cavităților (spațiul dintre corp și pilotă) ce scad temperatura sub pilotă. Umplutura Confort Lana se mulează mult mai bine pe forma corpului și crește confortul termic.


lana puraControl crescut asupra lanolinei de pe fibra de lână

În urma cercetărilor noastre din ultimii ani, am putut să determinăm un procent apropiat de ideal în ceea ce privește lanolina. Cu alte cuvinte, am găsit un echilibru între beneficiile date de aceasta și aroma pe care o degajă produsele noastre.

1. Capacitate de termoreglare îmbunătățită
Noua colecție Confort Lana aduce un management mai bun al umidității dat de procentul de lanolină distribuit uniform pe fibra de lână. Acest aspect înseamnă un mediu mai uscat, care conduce direct la îmbunătățirea capacității de termoreglare a pilotei.

2. Protecție superioară a fibrei de lână
Lanolina distribuită uniform pe fibra de lână determină o rezistență sporită la uzură a acesteia. Lâna face mai puțin praf și nu mai devine casantă.

3. Hipoalergenică, antibacteriană și rezistentă la mucegai în mod natural
Este dovedit științific faptul că lanolina are efecte hipoalergenice, antibacteriene și anti-mucegai. Un produs din lână cu lanolină în patul dumneavoastră diminuează aproape în totalitate apariția acestor probleme.

Lanolina are un miros specific, ”miros de lână”, care cu timpul se estomprează (în primele săptămâni de utilizare). Mirosul lanolinei este o certitudine a calităților terapeutice ale produselor din lână. Află mai multe AICI


multistrat 3 directiiDispunere multistrat 3Direcții

Noua versiune de umplutură Confort Lana are performanțe mult îmbunătățite datorită modului de prelucrare și prin dispunerea fibrelor 3Direcții.

Lâna Confort Merino folosită în pregătirea umpluturii 3Direcții:
-  Lână pură virgină - 100% naturală
-  Finețe superioară – moale la atingere
-  Lână pieptănată – doar fibră lunga, calitatea 1

Folosim caiere de lână sub formă de val, dispuse multistrat pe 3 direcții. Astfel evităm aglomerarea sau migrarea lânei în produs. Straturile de lână au densități de 150 - 300g/mp, plăpumile și pilotele fiind făcute suprapunând două sau mai multe straturi. Astfel este înglobat mai mult aer în structura umpluturii - sporeste gradul de confort termic al produsului.

În perne folosim aceeași metodă de împachetare a caierului val. Lâna din perne nu migrează, nu formează aglomerări în timp.


tratament antimoliiTratament antimolii 100% natural - TERPESHIELD

Am înlocuit tratamentul chimic antimolii cu TERPESHIELDGeraniol și Linalool de sursă naturală - un mix de uleiuri esentiale pure 100% naturale ce conferă protecție și aromaterapie .

Geraniolul și linaloolul sunt terpene naturale ce se găsesc în uleiuri esențiale pure extrase din plante prin distilarea cu aburi.

Rolul antiinsecticind și antifungic al Terpeshield:
- Îndepărtează moliile și larvele acestora din lâna brută spălată
- Alungă insectele și acarienii
- Împiedică formarea fungilor și a mucegaiului
- Neutralizează mirosurile neplăcute.

Aromaterapie Terpeshield:
- diminuează stresul și crește capacitatea de concentrare
- îndepartează durerile musculare, migrenele, indigestiile și inflamațiile ușoare
- deosebit de eficient în caz de insomnie, de nelinişte şi de palpitaţii

Geraniolul și Linaloolul sunt prezente în mod natural în fructe, legume, mirodenii sau plante precum geranium, lemongrass, crin de vale, lavandă, etc. Testele de spălare în laborator au arătat că nici un reziduu activ nu a fost eliberat în apa de spălare sau în apa de clătire a produselor textile tratate cu Terpeshield.

Tratamentul lânii cu Terpeshield nu conține ftalați, permetrin, disruptori endocrini sau orice alt insecticid sau pesticid chimic. Procesul de tratare nu consumă energie termică.


bumbac organicBumbac Organic Fiberproof

Țesătura este 100% Bumbac Organic certificată GOTS (Global Organic Textile Standard) , fabricată în Germania.

Caracteristici:
- Bumbacul nu este peliculizat (nu i se aplică un strat de polimer pentru a împiedica migrarea fibrelor sau a fulgilor de pene din pernele obișnuite).
-  99% rezistent la migrarea fibrelor de lână prin construcția țesăturii (țesătură deasă din fire fine) și a proceselor mecanice de închidere a spațiilor dintre firele țesăturii. 
- permeabilitate excelentă la aer și vapori de apă.


grija pentru naturaSustenabilitate și etică

Suntem mari iubitori de oameni și natură, iar filosofia noastră este să fabricăm produse de cea mai bună calitate în cel mai responsabil mod posibil pentru natură și pentru oameni. Prin noua noastră colecție Confort Lana combinăm cu un real succes performanța înaltă cu stilul, sustenabilitatea și etica.

1. Spălarea lânii în centre certificate ecologic – spălare doar cu detergenți certificați ecologic. Apa rezultată este epurată până la cele mai înalte standarde ale Uniunii Europene. Rezultatul este o lână nobilă, curată, care nu are miros înțepător.

2. Îndepărtate totală a impurităților vegetale prin pieptănare – doar prin procedee mecanice.
Lâna noastră nu este curățată de impuritățile vegetale prin scufundare în soluție de acid sulfuric.

3. Zero Plastic – am eliminat în totalitate plasticul din materiile prime, cele auxiliare și toate furniturile din produsele Confort Lana. De asemenea, ambalajele sunt realizate din materiale 100% naturale, zero plastic, obținând un produs 100% biodegradabil.

4. Certificare Oeko-Tex – în urma analizei produselor noastre, am obținut certificare conform STANDARD 100 by OEKO-TEX® Class 1. Această clasă este cea mai înaltă clasă de calitate a produselor, aceste produse fiind perfecte pentru a intra în contact cu pielea bebelușilor.

oeko tex

CONFORT MERINO - PRODUS FABRICAT ÎN ROMÂNIA

Ce este eticheta Oeko-Tex?
Această etichetă garantează că produsele nu au fost fabricate folosind substanțe chimice dăunătoare, cum ar fi formaldehida sau pesticidele, care ar putea ajunge în produsele de lenjerie de pat.
Ce ia in considerare OEKO-TEX STANDARD 100?
1. Garanția că s-au făcut verificări pentru existența coloranților AZO interziși legal, formaldehidă, cadmiu, nichel etc.
2. Garanția că s-au făcut verificări pentru existența altor substanțe chimice nocive care nu sunt încă reglementate legal.
3. Diverse clase de substanțe relevante pentru mediu

Practic, textilul care deține Standardul trebuie să fie lipsit de peste 100 de substanțe despre care se știe că au efecte nocive asupra sănătății umane.

Ce înseamnă această certificare? Înseamnă că fiecare componentă a fiecărui produs Confort Merino, de la lâna merinos și țesătura de bumbac, până la etichetele de pe produse, inclusiv ața cu care coasem, toate au fost testate și confirmate că sunt sigure pentru sănătatea celor ce folosesc produsele. 

Așa că, fii sigur că atunci când spunem că produsele noastre sunt inofensive pentru tine și întreaga ta familie, spunem cu adevărat că toată lumea doarme în siguranță folosind produsele Confort Merino.


Instrucțiuni de îngrijire:

Folosiți produsul înfățat. Perna se curăță de pete doar local, cu o cârpă și puțină soluție de îndepărtat petele pe bază de oxigen activ. Produsul nu se spală.

Ca o măsură de igienă, când vremea vă permite, vă sfătuim să expuneți produsele din lână la soare pentru a evacua umiditatea naturală (transpirația) ce a rămas din timpul nopții.
De asemenea, razele ultraviolete au o acțiune puternică de dezinfectare.

Recomandăm aerisirea produsului 24-48 de ore înainte de prima utilizare.

5942660400590
27 Reviews

Minunata!
Perna este exact ceea ce aveam nevoie, este minunata! Este foarte confortabilă, fermitatea (am ales-o pe cea scazuta) este uniforma, dorm excelent pe ea, miroase bine, f subtil a lana, este un miros foarte plăcut. Imi place incomparabil mai mult decât cea cu pene/puf de rata, care este rece, menține umiditatea, nu susține corespunzător capul și pe care nu pot respira prea bine, pt ca te afunzi in ea, nu are o fermitate uniforma. Folosesc perna de lână de 3 luni și am achiziționat încă 2 și pt ceilalți membri ai familiei, care sunt încântați.
Produsele Confort Merino sunt de foarte bună calitate, se vede grija și preocuparea pentru calitate si sustenabilitate; imi place mult și sacoșa oferită pentru depozitare. Felicitări, ma bucur ca exista astfel de produse fabricate de o companie românească!
By Monica on 2024-02-17

Foarte comode
Am luat 2 buc 70x70 de fermitate medie și 2 buc 40x40, fermitate scăzută. Înainte aveam perne de spuma sau de puf. Se simte diferența, sunt mult mai comode cele din lana.
By Oana Matase on 2024-02-04

Recomand!
Pernele cu nivel mediu de fermitate sunt absolut minunate! Croiala, textura și mirosul de lână, sunt cu mult superioare față de pernele din comerț. Merită investiția! Mulțumesc că existați și oferiți calitate!
By Anca on 2023-12-04

Nu recomand
Am cumpărat 2 perne acum un an și una dintre ele s-a aplatizat foarte mult. Soțul nu a folosit-o decât 2 luni că s-a lăsat foarte mult. Am incercat sa le las la aerisit in fiecare săptămână, dar nu se mai poate face absolut nimic.
By Maria on 2023-10-23

Excelent!
Am primit azi aceasta perna si o plapuma N2 cu extra lanolina. Absolut minunate! Felul in care sunt lucrate, felul in care arata, felul in care se simt pe piele, felul in care miros. Multumesc! Sunteti minunati!
By Irina on 2023-06-20

FOARTE MULȚUMIT
Sunt foarte mulțumit de produsele comandate . Sunt extraordinare . Nota 10 + pt produsele dvs și 10 + pt oamenii care le fac . Cu siguranță o să mai comand de la dvs și o să vă recomand cu drag
By Răzvan on 2023-01-11

Extrem de multumit!
Am optat pentru perna cu gradul redus de fermitate. Cred ca este cea mai confortabila perna pe care am avut-o vreodata. Materiale absolut impecabile iar cusaturile sunt executate perfect! Cu siguranta voi reveni si cu alte comenzi! Toata stima pentru munca depusa si pasiunea cu care lucrati fiecare produs! 7 stele v-as oferi :)
By Mihai on 2022-02-22

Super multumita
Pernele sunt super comode, iar cei de la telefon foarte draguti. Pe mine m ati castigat de clienta.
Dana B.
By Dana on 2021-10-27

minunate
ideala pentru mine si familia mea-confort,aromoterapie,somn usor si vise placute...Ne insotesc si in vacante!
By PETRONELA on 2021-01-12

Foarte bine lucrate
Am primit pernele acum 24 ore, mi le-am dorit foarte mult, review-urile pozitive si prezentarile fiind cele care m-au facut sa am incredere in aceste produse. Sunt extrem de bine lucrate, destul de moi, sustin foarte bine gatul si nu m-am trezit cu ceafa transiprata, cum o faceam de obicei. Se aseaza foarte bine, dupa o “ciufulire” serioasa si isi revin la forma initiala.
Singurul inconvenient este mirosul foarte puternic de... lana/oaie/ceva asemanator cu gazul?! Este drept, nu le-am aerisit corespunzator, doar 10-12 ore, in aer liber si soare.
O sa repet procesul si mirosul ar trebui sa se diminueze.
By Cristina on 2020-06-16

Super multumita!
Foarte, foarte bune!
Felicitari pentru produs, am cumparat 2 perne si ne certam pe ele! Cu siguranta voi mai cumpara alte 2...
Punem mare pret pe calitatea somnului si sunt fericita ca am gasit ceva care sa fie in concordanta cu asteptarile mele...
Inca o data, BRAVO!
By Diana D. on 2020-01-13

Intretinere
Va rog sa specificati in descrierea produsului si cum se face intretinerea la ele.
By Andrei on 2019-11-30

Dimensiune
Am cumparat doua perne de la dvs si da, sunt foarte mulțumită de ele ca si calitate si somn bun dar mai puțin mulțumită de faptul că nu aveți dimensiunea de 60 ×40 cm fiindca cam aceasta dimensiune o găsim la seturile de lenjerii pat.
Deci am pernele si nu le pot îmbrăca cu seturile de lenjerii pe care le am:* trebuie sa le fac fete speciale. Oare nu faceti si la comanda dimensiunea pe care o dorim? Multumesc
By Andreea rosca on 2019-10-05

Cele mai bune produse
Cele mai bune produse : si vara si iarna sunt extrem de confortabile . Pilote , perne , dar salteua de lana e top .
Multumim Confort Merino ...pentru confotul nostru ...de cativa ani buni . ❤️
By Aurica R on 2019-08-15

Sunt mulțumită.
perina este " bestială " de bună, din toate punctele de vedere.
By Rozalia Fortis on 2019-08-15

Sunt foarte bune,calitate super
Bună ziua! Am primit produsele ieri. Sunt foarte bune,calitate super,așa cum de altfel mă așteptam. Mulțumesc ! O zi frumoasa!
By Ioana P. on 2019-07-16

Excelent.
Am comandat doua perne. Sunt foarte multumita, nu sunt nici prea moi, nici prea tari, insa cel mai mult imi place senzatia de caldura fara a te face sa transpiri. Le recomand din toata inima. Cei care iubesc lana, le vor aprecia cu siguranta.
By Giorgiana Stancu on 2019-01-16

Produse exceptionale
Am cumparat trei perne si trei pilote confort organic nr 5 si sunt incantata. Niciodata nu am mai dormit atat de bine,o caldura si un confort de vis...pentru vis. Produse de calitate premium care merita fiecare banut,doamna de la relatii cu clientii o profesionista desavarsita si un suflet cald ,cu multa rabdare si daruire...ce pot sa mai adaug e ca..nu ma voi opri aici ci voi mai comanda. Multumesc Confort Merino pentru tot si va doresc Sarbatori minunate si multe reusite pe toate planurile!
By Mady Madalina on 2018-12-08

FFF MULTUMITA!!!
MA SIMT EXCELENT! REGRET CA AM PROCURAT UNELE CU MICROFIBRA!!! BANI ARUNCATI IN VANT!!!
By VERONICA on 2018-11-30

2 buc. perne 60/60. Excelente! Regret ca am procurat din cele cu
Excelente!
By VERONICA on 2018-11-28

Fantastice!
Cu mult superioare celor din puf, nu mai zic de microfibra. Moi, pufoase, suficient de ferme și miros bestial! merita fiecare banut!
By livia on 2018-10-18

Foarte multumita
Perne, pilote superioare calitativ, ideale pentru sanatatea noastra si a copiilor, o echipa profesionista, atenta la detalii si cerinte. Felicitari!
By Roxana Roca on 2018-08-21

Recomand tuturor...perne deosebite
Am cumpărat 10 perne 60x60,sunt deosebite,cu fiecare produs cumpărat de la Dvs ,creste pofta de a cumpara mereu!Perne excepționale ,calitate superioară,un adevarat răsfăț pentru noi!Va multumesc pentru educația si gentilețea cu care tratati clienții!5 stele
By Nicoleta on 2018-06-15

Este grozava
Este grozavă aceasta pernă. Este confortabilă, moale, suficient de inalta, fara ca lâna sa migreze si ofera un somn linistit. Toate aprecierile sunt obiective conforme cu realitatea, respectiv cu calitatea produselor.
By Daiana Fratila on 2018-05-18

Confort Merino este Nr 1
Am plapuma si perna cumparate de la Confort Merino .
1. Estetic-- arata foarte bine si materialele sunt de calitate, se simte si se vede .
2. Utilitate -- sunt foarte confortabile ,pufoase, calduroase si cel mai important te simti foarte bine in pat . Sa nu mai spun ca miros foarte frumos ,au un efect de calmare
3. Contra -- nimic de adaugat .
4. Pret --Merita toti bani si sunt foarte multumit de achizitia facuta , ba chiar mai doresc sa comand inca 2 perne !!!
Felicitari pentru produsele extraordinare care le faceti, pentru amabilitatea dv si pentru produsele de top Confort Merino este Nr 1 pentru mine si familia mea.
By Adrian Marius Andreea Valentina on 2018-01-17

Absolut fabuloase!
Am comandat la ei 2 perne!Absolut fabuloase!Am renuntat la pernele Jysk in favoarea lor!Unde mai pui ca-s romani...Iar modul lor de comunicare chiar iti face placere!Felicitari!
By Bogdan F. Grigore on 2017-11-27

Recomand
sunt foarte multumita de acest produs. Este moale, asigura confort in timpul somnului.
By Alexandra Bour on

S-ar putea sa-ti placa

Produs adaugat la favorite