• -15%
Pilotă Confort Lana N2
Pilotă Confort Lana N2
Pilotă Confort Lana N2
Pilotă Confort Lana N2
Pilotă Confort Lana N2
Pilotă Confort Lana N2
Pilotă Confort Lana N2
Pilotă Confort Lana N2

Pilotă Confort Lana N2

22 Reviews

Pilota Confort Lana N2 asigură un confort de neegalat în anotimpurile toamnă și primăvară, fiind ideală atunci când temperatura în dormitor se află între 22 - 24 °C.

Noua versiune de umplutură Confort Lana are performanțe mult îmbunătățite datorită modului de prelucrare și prin dispunerea fibrelor 3Direcții. Astfel, obținem rezultate net superioare ale managementului umidității și a permeabilității la aer, ceea ce conduce direct la o termoreglare aproape ideală a corpului.

Compoziție:
Umplutură100% Lână pură virgină naturală, calitate merino, dispunere multistrat 3Direcții, tratament antimolii cu uleiuri esențiale naturale TERPESHIELD, densitate 250g lână/m2
- Exterior: 100% Bumbac Organic Percale fiberproof, 110g/m2

Nivel căldură (1-6): 2 - se potrivește pentru o temperatură a încăperii între 22 - 24 °C

Datorită proprietăților excepționale ale lânii de absorbție a umezelii, veți transpira mai puțin și temperatura sub pilotă rămâne extrem de plăcută chiar și atunci când temperatura din cameră devine mai ridicată. Lâna reglează și transferă umezeala în afara patului, menținând o temperatură constantă, ceea ce vă permite să dormiți într-un mediu sănătos și confortabil.

Cu Pilota Confort Lana N2 garantăm un somn confortabil la temperaturi cuprinse între 22 și 24 °C.

Adaos dimensional de contractie*: 3-5%
Vă rugăm să rețineți că pilotele sunt croite cu generozitate, deoarece va exista o contracție inițială după primele câteva săptămâni de utilizare. Acest lucru se datorează căldurii și umezelii generate în timpul somnului, ceea ce va face ca produsul să se contracte ușor.

Dimensiune
 • 140x200 cm
 • 160x200 cm
 • 160x220 cm
 • 180x200 cm
 • 200x200 cm
 • 200x220 cm
 • 240x220 cm
00097666
586,50 lei 690,00 lei -15%
cu TVA inclus Termen de livrare : 3 -5 zile
Timp ramas

 

confort lanaInovația Confort Merino – 3Direcții

Inovația acestei colecții constă în dispunerea fibrelor de lână pieptănată după metoda 3Direcții.

Această metodă de aranjare a straturilor de lână aduce următoarele beneficii:

1. Capacitate de termoreglare superioară
Datorită volumului mare de aer dintre staturile de lână, pilotele Confort Lana reglează temperatura corpului astfel încât somnul tău să fie unul confortabil și sănătos. Acest lucru înseamnă că nu te vei supraîncălzi în cazul în care crește temperatura în dormitor. De asemenea, lâna a fost întotdeauna alegerea cea mai potrivită pentru nopțile răcoroase.

2. Rezistență sporită la rupere a umpluturii
La fabricarea pilotelor Confort Lana folosim doar lână pieptănată, cu fibră lungă. Fibrele de lână formează astfel o rețea interțesută foarte rezistentă, nemaifiind necesară interțeserea cu ace, cea din urmă diminuând volumul de aer al umpluturii și capacitatea de drapaj.

3. Drapaj excelent
Drapajul unei pilote reprezintă capacitatea unui produs de a lua forma corpului, evitând formarea cavităților (spațiul dintre corp și pilotă) ce scad temperatura sub pilotă. Umplutura Confort Lana se mulează mult mai bine pe forma corpului și crește confortul termic.


lana puraControl crescut asupra lanolinei de pe fibra de lână

În urma cercetărilor noastre din ultimii ani, am putut să determinăm un procent apropiat de ideal în ceea ce privește lanolina. Cu alte cuvinte, am găsit un echilibru între beneficiile date de aceasta și aroma pe care o degajă produsele noastre.

1. Capacitate de termoreglare îmbunătățită
Noua colecție Confort Lana aduce un management mai bun al umidității dat de procentul de lanolină distribuit uniform pe fibra de lână. Acest aspect înseamnă un mediu mai uscat, care conduce direct la îmbunătățirea capacității de termoreglare a pilotei.

2. Protecție superioară a fibrei de lână
Lanolina distribuită uniform pe fibra de lână determină o rezistență sporită la uzură a acesteia. Lâna face mai puțin praf și nu mai devine casantă.

3. Hipoalergenică, antibacteriană și rezistentă la mucegai în mod natural
Este dovedit științific faptul că lanolina are efecte hipoalergenice, antibacteriene și anti-mucegai. Un produs din lână cu lanolină în patul dumneavoastră diminuează aproape în totalitate apariția acestor probleme.

Lanolina are un miros specific, ”miros de lână”, care cu timpul se estomprează (în primele săptămâni de utilizare). Mirosul lanolinei este o certitudine a calităților terapeutice ale produselor din lână. Află mai multe AICI


multistrat 3 directiiDispunere multistrat 3Direcții

Noua versiune de umplutură Confort Lana are performanțe mult îmbunătățite datorită modului de prelucrare și prin dispunerea fibrelor 3Direcții.

Lâna Confort Merino folosită în pregătirea umpluturii 3Direcții:
-  Lână pură virgină - 100% naturală
-  Finețe superioară – moale la atingere
-  Lână pieptănată – doar fibră lunga, calitatea 1

Folosim caiere de lână sub formă de val, dispuse multistrat pe 3 direcții. Astfel evităm aglomerarea sau migrarea lânei în produs. Straturile de lână au densități de 150 - 300g/mp, plăpumile și pilotele fiind făcute suprapunând două sau mai multe straturi. Astfel este înglobat mai mult aer în structura umpluturii - sporeste gradul de confort termic al produsului.

În perne folosim aceeași metodă de împachetare a caierului val. Lâna din perne nu migrează, nu formează aglomerări în timp.


tratament antimoliiTratament antimolii 100% natural - TERPESHIELD

Am înlocuit tratamentul chimic antimolii cu TERPESHIELDGeraniol și Linalool de sursă naturală - un mix de uleiuri esentiale pure 100% naturale ce conferă protecție și aromaterapie .

Geraniolul și linaloolul sunt terpene naturale ce se găsesc în uleiuri esențiale pure extrase din plante prin distilarea cu aburi.

Rolul antiinsecticind și antifungic al Terpeshield:
- Îndepărtează moliile și larvele acestora din lâna brută spălată
- Alungă insectele și acarienii
- Împiedică formarea fungilor și a mucegaiului
- Neutralizează mirosurile neplăcute.

Aromaterapie Terpeshield:
- diminuează stresul și crește capacitatea de concentrare
- îndepartează durerile musculare, migrenele, indigestiile și inflamațiile ușoare
- deosebit de eficient în caz de insomnie, de nelinişte şi de palpitaţii

Geraniolul și Linaloolul sunt prezente în mod natural în fructe, legume, mirodenii sau plante precum geranium, lemongrass, crin de vale, lavandă, etc. Testele de spălare în laborator au arătat că nici un reziduu activ nu a fost eliberat în apa de spălare sau în apa de clătire a produselor textile tratate cu Terpeshield.

Tratamentul lânii cu Terpeshield nu conține ftalați, permetrin, disruptori endocrini sau orice alt insecticid sau pesticid chimic. Procesul de tratare nu consumă energie termică.


bumbac organicBumbac Organic Fiberproof

Țesătura este 100% Bumbac Organic certificată GOTS (Global Organic Textile Standard) , fabricată în Germania.

Caracteristici:
- Bumbacul nu este peliculizat (nu i se aplică un strat de polimer pentru a împiedica migrarea fibrelor sau a fulgilor de pene din pernele obișnuite).
-  99% rezistent la migrarea fibrelor de lână prin construcția țesăturii (țesătură deasă din fire fine) și a proceselor mecanice de închidere a spațiilor dintre firele țesăturii. 
- permeabilitate excelentă la aer și vapori de apă.


grija pentru naturaSustenabilitate și etică

Suntem mari iubitori de oameni și natură, iar filosofia noastră este să fabricăm produse de cea mai bună calitate în cel mai responsabil mod posibil pentru natură și pentru oameni. Prin noua noastră colecție Confort Lana combinăm cu un real succes performanța înaltă cu stilul, sustenabilitatea și etica.

1. Spălarea lânii în centre certificate ecologic – spălare doar cu detergenți certificați ecologic. Apa rezultată este epurată până la cele mai înalte standarde ale Uniunii Europene. Rezultatul este o lână nobilă, curată, care nu are miros înțepător.

2. Îndepărtate totală a impurităților vegetale prin pieptănare – doar prin procedee mecanice.
Lâna noastră nu este curățată de impuritățile vegetale prin scufundare în soluție de acid sulfuric.

3. Zero Plastic – am eliminat în totalitate plasticul din materiile prime, cele auxiliare și toate furniturile din produsele Confort Lana. De asemenea, ambalajele sunt realizate din materiale 100% naturale, zero plastic, obținând un produs 100% biodegradabil.

4. Certificare Oeko-Tex – în urma analizei produselor noastre, am obținut certificare conform STANDARD 100 by OEKO-TEX® Class 1. Această clasă este cea mai înaltă clasă de calitate a produselor, aceste produse fiind perfecte pentru a intra în contact cu pielea bebelușilor.

oeko tex

CONFORT MERINO - PRODUS FABRICAT ÎN ROMÂNIA

Ce este eticheta Oeko-Tex?
Această etichetă garantează că produsele nu au fost fabricate folosind substanțe chimice dăunătoare, cum ar fi formaldehida sau pesticidele, care ar putea ajunge în produsele de lenjerie de pat.
Ce ia in considerare OEKO-TEX STANDARD 100?
1. Garanția că s-au făcut verificări pentru existența coloranților AZO interziși legal, formaldehidă, cadmiu, nichel etc.
2. Garanția că s-au făcut verificări pentru existența altor substanțe chimice nocive care nu sunt încă reglementate legal.
3. Diverse clase de substanțe relevante pentru mediu

Practic, textilul care deține Standardul trebuie să fie lipsit de peste 100 de substanțe despre care se știe că au efecte nocive asupra sănătății umane.

Ce înseamnă această certificare? Înseamnă că fiecare componentă a fiecărui produs Confort Merino, de la lâna merinos și țesătura de bumbac, până la etichetele de pe produse, inclusiv ața cu care coasem, toate au fost testate și confirmate că sunt sigure pentru sănătatea celor ce folosesc produsele. 

Așa că, fii sigur că atunci când spunem că produsele noastre sunt inofensive pentru tine și întreaga ta familie, spunem cu adevărat că toată lumea doarme în siguranță folosind produsele Confort Merino.


Greutate totală produse:

- 140x200 cm.: 1.3 kg.
- 160x200 cm.: 1.5 kg
- 160x220 cm.: 1.7 kg.
- 180x200 cm.: 1.8 kg.
- 200x200 cm.: 1.9 kg.
- 200x220 cm.: 2.1 kg.
- 240x220 cm.: 2.3 kg.


Avantajele pilotelor Confort Merino:

 • Sunt ușoare
 • Non-alergice și anti-acarieni
 • Sunt un material izolator natural
 • Permeabile la aer
 • Ajută la reglarea temperaturii corpului și vă permite să dormiți liniștit toată noaptea, indiferent de sezon.

Instrucțiuni de îngrijire:

Folosiți produsul înfățat. Plapuma / pilota se curăță de pete doar local, cu o cârpă și puțină soluție de îndepărtat petele pe bază de oxigen activ. Produsul nu se spală.

Ca o măsură de igienă, când vremea vă permite, vă sfătuim să expuneți produsele din lână la soare pentru a evacua umiditatea naturală (transpirația) ce a rămas din timpul nopții.
De asemenea, razele ultraviolete au o acțiune puternică de dezinfectare.

Recomandăm aerisirea produsului 24-48 de ore înainte de prima utilizare. 

Pentru a asigura o viață îndelungată produsului vă recomandăm ca în timpul zilei să nu folosiți pilota drept cuvertură/pătură
Nu presați produsul; nu vă așezați/întindeți în pat pe pilotă; astfel, volumul și suplețea se vor păstra în timp.

Adaos dimensional de contractie*: 3-5%
Vă rugăm să rețineți că pilotele sunt croite cu generozitate, deoarece va exista o contracție inițială după primele câteva săptămâni de utilizare. Acest lucru se datorează căldurii și umezelii generate în timpul somnului, ceea ce va face ca produsul să se contracte ușor.

Exterior Țesătură
100% Bumbac Organic fiberproof, 110g/m2
Umplutură
100% Lână Merino
Culoare
Crem Natur
Sezon
Primavara/Toamna
Nivel de caldura
N2 22-24 grade Celsius
5942660402273
22 Reviews

Extraordinara
Sunt incantata de acest produs.
By Monica on 2024-06-02

Extraordinare
Am fost surprinsa placut de aceasta pilota. Felicitari pentru dragostea si atentia pe care o oferiti prin aceste produse de calitate.
By Georgeta on 2024-05-17

Foarte faine
Am achizionat deja mai multe produse dela aceasta firma. Sunt foarte multumita de calitate. Azi am primit plapumi comandate nr.2, cele cu procent de lanolina ridicat. Sincer sa spun, nu mi se pare ca miros mai puternic. Ba chiar imi plac mirosul lor natural. Recomand cu incredere!
By Germa on 2023-04-10

A doua noastră achiziție, la fel de bună
Avem deja o plapumă nivel de căldură N2 de care sunt foarte mulțumită, așa că am vrut una mai subțire pentru perioada caldă. Plapuma este excelentă, fină, moale, perfectă pentru zilele de primăvară și chiar vară dacă nu e caniculă. Apreciez mult și felul în care a evoluat ambalajul produselor, prima pilotă acum 2 ani a venit încă în husă de plastic, asta în schimb într-o husă frumoasă de bumbac, cu săculețe de lavandă în interior! Vă felicit, și mă bucur tare mult că există produse de o calitate atât de bună făcute în România! Aș zice că o să mai cumpărăm de la voi, dar deja ne-am dotat cu pilote și perne și produsele sunt și extrem de durabile, o să le folosim o viață. Va trebui să încep să vă cumpăr produsele să le ofer cadou persoanelor dragi :)
By Aletta on 2021-07-03

Este de vis!
Ce imi place cel mai mult....pot fi si 15 grade in camera, nu simt niciun discomfort, e atat de calduroasa si dormi excelent! Felicitari, m-ati cucerit, am si no 5 si no 2!
By Loredana on 2021-02-15

Pilota confort N4
Am achizitionat pilota N4, foarte multumita. Asa e, nu fosnaie, nu transpir.O sa comand si ptr fetita.
By Trifu Cristina on 2019-10-27

foarte multumita
Am achizitionat o pilota si sunt foarte multumita este foarte confortabila de calitate, motiv pentru care am comandat si pilota de vara!
By Mia on 2019-08-15

f incintata
Am cumparat o pilota si sint f inciñtata de ea e stie de calitațe fina f usoara si calduròasa ! Va multumesc !
By Eugenia L on 2019-08-15

O recomand cu drag, e excelenta
Am aceasta pilota de doua luni. O recomand cu drag, e excelenta
By Delia S on 2019-08-15

Cele mai bune produse
Cele mai bune produse : si vara si iarna sunt extrem de confortabile . Pilote , perne , dar salteua de lana e top .
Multumim Confort Merino ...pentru confotul nostru ...de cativa ani buni . ❤️
By Aurica R on 2019-08-15

F buna!
Daaa , eu am e f bună...FELICITARI...!
By Lisaveta Ghiuta on 2019-07-16

Rodica
Pilota Nr 2
Organica
By Epanu on 2019-05-19

Sutem foarte multumiti de produs
Sutem foarte multumiti de produs!!! Arata bine si este foarte calitativa!!
By Daniela on 2018-03-29

profesionalism
Recomand să cumpărați cu încredere , sunt excepționale , lucrate cu profesionalism , plăcute în timpul somnului , oferă confort !!!
By Elena Niculescu on 2018-03-03

Minunate produsele!
Am cumpărat doua pilote, perna e in testare, abia azi am primit-o. Materiale foarte calitative, oferă confort si caldura fără sa transpiri, foarte ușoară si pufoasa! Suntem foarte incantați de produse si faptul ca sunt fabricate in România reprezintă un plus! Mulțumim mult! Fetița noastră este foarte incantata de pernuta primită cadou!
By Elvira N on 2018-01-15

De o calitate foarte buna!
Pilota este usoara dar foarte calduroasa! Pernele sunt moi! Plus ca atunci cand deschizi pachetul, simti un miros linistitor de lavanda! #buyRomanianproducts
By Raluca E on 2017-11-16

sunt absolut de vis
Au ajuns de curand cele 3 pilote comandate, sunt absolut de vis. Le-am ales datorita faptului ca sunt din lana si bumbac organic(invelitoarea). Sunt f confortabile, naturale si de calitate. Recomand cu drag pt ca #iubimlana
By Monica B on 2017-10-27

Foarte multumita
Am dormit extraordinar de bine cu pilota si pernele noi. Asa ca, multumesc!!! (si eu de obicei am insomnii...) :)
By Ana C. on

Recomand
Moale, calduroasa, usoara! Nota 10!
By Andrei P. on

Recomand
Un produs de foarte buna calitate, atent lucrat. Bumbacul e fin la atingere si nu fosneste ca la alte pilote. Este suficienta de grosime, eu am in dormitor 23 grade (sotul e mai friguros). Recomand cu caldura
By Franceska S. on

Recomand
Am cumparat produsul luna trecuta. Il folosesc de atunci. Pro: este usoara, foarte calduroasa dar nu infierbanta, nu mai transpir noaptea, foarte bine lucrata. Contra: A mirosit umpic A lana la inceput - insa mirosul s-A diminuat cu mult dupa prima luna de utilizare, dupa cum scrie si pe site. Acum nu se mai simte. Recomand cu incredere!
By Alexandra S. on

Recomand
Sunt foarte multumita de acest produs, regleaza temperatura in timpul somnului, este usoara si moale. Arata exact ca si in poze. Livrarea a fost foarte rapida, mai precis in 2 zile de la data emiterii comenzii.
By Alexandra Bour on

S-ar putea sa-ti placa

Produs adaugat la favorite