• -20%
Pilotă de Vară Confort Organic N1
Pilotă de Vară Confort Organic N1
Pilotă de Vară Confort Organic N1
Pilotă de Vară Confort Organic N1
Pilotă de Vară Confort Organic N1
Pilotă de Vară Confort Organic N1

Pilotă de Vară Confort Organic N1

9 Reviews

Pilota de vară Confort Merino - o pilotă premium de vară cu lână merino și bumbac organic - este ideală pentru perioadele calde și creează microclimatul perfect al somnului

Nivel căldură (1-6): 1 - se potrivește pentru o temperatură a încăperii între 23 - 26 °C

Compoziție:
- umplutură 100% lână merino, tratament antimolii TERPESHIELD, dispunere multistrat densitate 150g lână/m2
- exterior 100% Bumbac Organic fiberproof, 110g/m2

Lâna participă la eliminarea naturală a transpirației corpului și vă permite să dormiți într-un mediu sănătos și confortabil chiar și în perioadele calde. Datorită proprietăților excepționale ale lânii de absorbție a umezelii, veți transpira mai puțin și temperatura sub pilotă rămâne extrem de plăcută chiar și atunci când temperatura din cameră devine ridicată.

După cum a fost arătat în numeroase studii științifice, lâna creează microclimatul perfect pentru somn – cu mult mai bun decât oricare alte pilote ce pur și simplu nu au o permeabilitate excelentă la aer și vapori.
Mai mult, o pilotă de vară umplută cu lână merinos ajută la îmbunătățirea calității somnului dacă suferiți de transpirații nocturne. Prin îndepărtarea umezelii, pilotele noastre subțiri vă vor face să vă simțiți confortabil, indiferent de temperatura camerei. Transpirațiile nocturne pot apărea și din motive medicale și, dacă nu le puteți opri, puteți face simptomele mai ușor de gestionat.
Pilota de vară Confort Merino umplută cu lână merinos și înveliș bumbac organic, este modul perfect pentru a face acest lucru.

Garantăm un somn confortabil la temperaturi cuprinse între 23 și 26 °C.

Pentru a asigura o viață îndelungată produsului vă recomandăm ca în timpul zilei să nu folosiți pilota drept cuvertură/pătură
Nu presați produsul; nu vă așezați/întindeți în pat pe pilotă; astfel, volumul și suplețea se vor păstra în timp.

Adaos dimensional de contractie*: 3-5%
Vă rugăm să rețineți că pilotele sunt croite cu generozitate, deoarece va exista o contracție inițială după primele câteva săptămâni de utilizare. Acest lucru se datorează căldurii și umezelii generate în timpul somnului, ceea ce va face ca produsul să se contracte ușor.

Termen de realizare și livrare produs - 5-7 zile lucrătoare, în funcție de volumul comenzilor.

Dimensiune
 • 140x200 cm
 • 160x200 cm
 • 160x220 cm
 • 180x200 cm
 • 200x200 cm
 • 200x220 cm
 • 240x220 cm
00097656
400,00 lei 500,00 lei -20%
cu TVA
Timp ramas

 

TerpeshieldTratament antimolii TERPESHIELD

Am înlocuit tratamentul chimic antimolii cu TERPESHIELDGeraniol și Linalool de sursă naturală - un mix de uleiuri esentiale pure 100% naturale ce conferă protecție și aromaterapie .

Geraniolul și linaloolul sunt terpene naturale ce se găsesc în uleiuri esențiale pure extrase din plante prin distilarea cu aburi.

Rolul antiinsecticind și antifungic al Terpeshield:
- Îndepărtează moliile și larvele acestora din lâna brută spălată
- Alungă insectele și acarienii
- Împiedică formarea fungilor și a mucegaiului
- Neutralizează mirosurile neplăcute.

Aromaterapie Terpeshield:
- diminuează stresul și crește capacitatea de concentrare
- îndepartează durerile musculare, migrenele, indigestiile și inflamațiile ușoare
- deosebit de eficient în caz de insomnie, de nelinişte şi de palpitaţii

Geraniolul și Linaloolul sunt prezente în mod natural în fructe, legume, mirodenii sau plante precum geranium, lemongrass, crin de vale, lavandă, etc. Testele de spălare în laborator au arătat că nici un reziduu activ nu a fost eliberat în apa de spălare sau în apa de clătire a produselor textile tratate cu Terpeshield.

Tratamentul lânii cu Terpeshield nu conține ftalați, permetrin, disruptori endocrini sau orice alt insecticid sau pesticid chimic. Procesul de tratare nu consumă energie termică.


lana multistratDispunerea multistrat

Folosim caiere de lână sub formă de val, dispuse multistrat. Astfel evităm aglomerarea sau migrarea lânei în produs. Straturile de lână au densități de 150 - 300g/mp, plăpumile de iarnă și pilotele fiind făcute suprapunând două sau mai multe straturi. Astfel este înglobat mai mult aer în structura umpluturii - sporeste gradul de confort termic al produsului.

În perne folosim aceeași metodă de împachetare a caierului val. Lâna din perne nu migrează, nu formează aglomerări în timp.


Bumbac Organic FiberproofBumbac Organic Fiberproof

Țesătura este 100% Bumbac Organic certificată GOTS, fabricată în Germania.
- Bumbacul nu este peliculizat (nu i se aplică un strat de polimer pentru a împiedica migrarea fibrelor sau a fulgilor de pene din pernele obișnuite).
-  99% rezistent la migrarea fibrelor de lână prin construcția țesăturii (țesătură deasă din fire fine) și a proceselor mecanice de închidere a spațiilor dintre firele țesăturii. 

- permeabilitate excelentă la aer și vapori de apă.


CONFORT MERINO - PRODUS FABRICAT ÎN ROMÂNIA 
oekotex certificat 

Toate produsele Confort Merino sunt certificate conform STANDARD 100 by OEKO-TEX®

Despre ce este eticheta Oeko-Tex?
Această etichetă garantează că produsele nu au fost fabricate folosind substanțe chimice dăunătoare, cum ar fi formaldehida sau pesticidele, care ar putea ajunge în produsele de lenjerie de pat.
Ce ia in considerare OEKO-TEX STANDARD 100?
1. Garanția că s-au făcut verificări pentru existența coloranților AZO interziși legal, formaldehidă, cadmiu, nichel etc.
2. Garanția că s-au făcut verificări pentru existența altor substanțe chimice nocive care nu sunt încă reglementate legal.
3. Diverse clase de substanțe relevante pentru mediu

Practic, textilul care deține Standardul trebuie să fie lipsit de peste 100 de substanțe despre care se știe că au efecte nocive asupra sănătății umane.

Ce înseamnă această certificare? Înseamnă că fiecare componentă a fiecărui produs Confort Merino, de la lâna merinos și țesătura de bumbac, până la etichetele de pe produse, inclusiv ața cu care coasem, toate au fost testate și confirmate că sunt sigure pentru sănătatea celor ce folosesc produsele. 

Așa că, fii sigur că atunci când spunem că produsele noastre sunt inofensive pentru tine și întreaga ta familie, spunem cu adevărat că toată lumea doarme în siguranță folosind produsele Confort Merino.

Greutate totală:

- 140x200 cm.: 1 kg.
- 160x220 cm.: 1.3 kg.
- 200x220 cm.: 1.6 kg.
- 240x220 cm.: 1.9 kg.

Avantaje:

 • Este ușoară
 • Non-alergică și anti-acarieni
 • Material izolator natural
 • Permeabilă la aer
 • Ajută la reglarea temperaturii corpului și vă permite să dormiți liniștit toată noaptea, indiferent de sezon.

Instrucțiuni de îngrijire:

Plapuma / pilota se curăță de pete doar local, cu o cârpă și puțină soluție de îndepărtat petele pe bază de oxigen activ. Produsul nu se spală. Folosiți produsul înfățat.
Ca o măsură de igienă, când vremea vă permite, vă sfătuim să expuneți produsele din lână la soare pentru a evacua umiditatea naturală (transpirația) ce a rămas din timpul nopții. De asemenea, razele ultraviolete au o acțiune puternică de dezinfectare.

Lanolina - ”mirosul de lână”

Lâna merino folosită la produsele Confort Merino este o lână ecologică, 100% pură. În procesul de spălare și curățare am înlocuit detergenții ecologici cu detergenți certificați Organic, pentru a îndeparta vegetația, praful și excesul de grăsimi. Rezultatul este o lână nobilă, curată, care nu are miros înțepător.

Noi nu spălăm lâna în baie de soluție acid sulfuric pentru îndepărtarea resturilor vegetale din ea. Această spălare în soluție de acid sulfuric îndepărtează lanolina, substanță responsabilă pentru calitățile terapeutice ale lânei.

In procesul nostru de curatare, ultimele resturi vegetale sunt îndepărtate printr-o operație tehnologică mecanică, de pieptănare a lânii.

Lâna Confort Merino are lanolină pe fibră. Lanolina are un miros specific, ”miros de lână”, care cu timpul se estomprează (în primele săptămâni de utilizare). Mirosul lanolinei este o certitudine a calităților terapeutice ale produselor din lână. Află mai multe AICI

Recomandăm aerisirea produsului 24-48 de ore înainte de prima utilizare.

*Adaosul dimensional de contractie: Lâna are capacitatea naturală de a se împâsli. În urma procesului ușor de împâslire pilota își reduce dimensiunile, însă nu își modifică performanțele de termoreglare a temperaturii. Acest adaos vine să compenseze această reducere a dimensiunii. Pilota ajunge la mărimea optimă după circa 1-3 luni de folosință.

Exterior Țesătură
100% Bumbac Organic fiberproof, 110g/m2
Umplutură
100% Lână Merino
Culoare
Crem Natur
Sezon
Vara
Nivel de caldura
N1 23-26 grade Celsius
9 Reviews

❤❤❤❤❤
Sunt mândră că un produs atât de bun este făcut în România (și chiar în regiunea unde m-am născut). Astăzi am desfăcut cutia. Mirosul de lavandă m-a surprins în mod plăcut. Am scos pilota din geanta ei și m-am uitat la ea. Este cusută impecabil. Materialul este cu mult peste așteptări. Culoarea e frumoasă. Chiar acum, când scriu acest review, sunt învelită cu ea. Încă o dată, sunt recunoscătoare pentru ceea ce faceți!
By Andreea on 2021-03-16

foarte multumită
Am o pilota de vara ( cu care ma invelesc acum si este grozava!) si o perna! Sunt excelente si va multumesc! Curand voi comanda o pilota de iarna!
By Iulia on 2019-09-20

foarte placuta
am cumparat o pilota de vara,e foarte placuta(moale si calduroasa)!
By Monica Vasilescu on 2019-08-15

Super multumita !
Am cumparat doua pilote si doua perne !....calitativ, exceptional !
Tot personalul, minunat !
By Valentina Dima on 2019-08-01

Buna!
Am cumparat buna!
By Dinu Iuliana on 2019-07-16

Este minunata!
Am cumparat pilota de vara, este minunata!
By Cristina Maria Grecu on 2019-07-16

Foarte mulțumită
Minunata! Multumesc si pentru cadou, sunteti grozavi.
By Camelia Elena on 2019-04-27

Foarte multumita
Sunt extrem de incantata de produse. Multumesc mult pentru amabilitate si frumoasa colaborare si va felicit pentru calitatea produselor! Recomand cu incredere!
By Georgiana on 2018-12-09

Foarte multumit
Tare incantata sunt de produse! Folosim cu mare placere atat pernele cat si pilotele si nu avem decat cuvinte de lauda. Felicitari pentru tot ceea ce faceti! Recomand cu mare drag!
By Georgiana on 2018-12-07

S-ar putea sa-ti placa

Clientii au cumparat si:

Produs adaugat la favorite

Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor de catre Confort Merino.