• -15%
Pilotă Confort Lana N3
Pilotă Confort Lana N3
Pilotă Confort Lana N3
Pilotă Confort Lana N3
Pilotă Confort Lana N3
Pilotă Confort Lana N3
Pilotă Confort Lana N3
Pilotă Confort Lana N3

Pilotă Confort Lana N3

14 Reviews

Pilota Confort Lana N3  asigură un confort de neegalat în anotimpurile toamnă, iarnă și primăvară, atunci când temperatura în dormitor se află între 20 - 23 °C.

Noua versiune de umplutură Confort Lana are performanțe mult îmbunătățite datorită modului de prelucrare și prin dispunerea fibrelor 3Direcții. Astfel, obținem rezultate net superioare ale managementului umidității și a permeabilității la aer, ceea ce conduce direct la o termoreglare aproape ideală a corpului.

Compoziție:
- Umplutură100% Lână pură virgină naturală, calitate merino, dispunere multistrat 3Direcții, tratament antimolii cu uleiuri esențiale naturale TERPESHIELD, densitate 350g lână/m2
- Exterior: 100% Bumbac Organic Percale fiberproof, 110g/m2

Nivel căldură (1-6): 3 - se potrivește pentru o temperatură a încăperii între 20 - 23 °C

Datorită proprietăților excepționale ale lânii de absorbție a umezelii, veți transpira mai puțin și temperatura sub pilotă rămâne extrem de plăcută chiar și atunci când temperatura din cameră devine mai ridicată. Lâna reglează și transferă umezeala în afara patului, menținând o temperatură constantă, ceea ce vă permite să dormiți într-un mediu sănătos și confortabil.

Cu Pilota Confort Lana N3 garantăm un somn confortabil la temperaturi cuprinse între 20 și 23 °C.

Adaos dimensional de contractie*: 3-5%
Vă rugăm să rețineți că pilotele sunt croite cu generozitate, deoarece va exista o contracție inițială după primele câteva săptămâni de utilizare. Acest lucru se datorează căldurii și umezelii generate în timpul somnului, ceea ce va face ca produsul să se contracte ușor.

Dimensiune
 • 140x200 cm
 • 160x200 cm
 • 160x220 cm
 • 180x200 cm
 • 200x200 cm
 • 200x220 cm
 • 240x220 cm
00098120
612,00 lei 720,00 lei -15%
cu TVA inclus Termen de livrare : 3 -5 zile
Timp ramas

 

confort lanaInovația Confort Merino – 3Direcții

Inovația acestei colecții constă în dispunerea fibrelor de lână pieptănată după metoda 3Direcții.

Această metodă de aranjare a straturilor de lână aduce următoarele beneficii:

1. Capacitate de termoreglare superioară
Datorită volumului mare de aer dintre staturile de lână, pilotele Confort Lana reglează temperatura corpului astfel încât somnul tău să fie unul confortabil și sănătos. Acest lucru înseamnă că nu te vei supraîncălzi în cazul în care crește temperatura în dormitor. De asemenea, lâna a fost întotdeauna alegerea cea mai potrivită pentru nopțile răcoroase.

2. Rezistență sporită la rupere a umpluturii
La fabricarea pilotelor Confort Lana folosim doar lână pieptănată, cu fibră lungă. Fibrele de lână formează astfel o rețea interțesută foarte rezistentă, nemaifiind necesară interțeserea cu ace, cea din urmă diminuând volumul de aer al umpluturii și capacitatea de drapaj.

3. Drapaj excelent
Drapajul unei pilote reprezintă capacitatea unui produs de a lua forma corpului, evitând formarea cavităților (spațiul dintre corp și pilotă) ce scad temperatura sub pilotă. Umplutura Confort Lana se mulează mult mai bine pe forma corpului și crește confortul termic.


lana puraControl crescut asupra lanolinei de pe fibra de lână

În urma cercetărilor noastre din ultimii ani, am putut să determinăm un procent apropiat de ideal în ceea ce privește lanolina. Cu alte cuvinte, am găsit un echilibru între beneficiile date de aceasta și aroma pe care o degajă produsele noastre.

1. Capacitate de termoreglare îmbunătățită
Noua colecție Confort Lana aduce un management mai bun al umidității dat de procentul de lanolină distribuit uniform pe fibra de lână. Acest aspect înseamnă un mediu mai uscat, care conduce direct la îmbunătățirea capacității de termoreglare a pilotei.

2. Protecție superioară a fibrei de lână
Lanolina distribuită uniform pe fibra de lână determină o rezistență sporită la uzură a acesteia. Lâna face mai puțin praf și nu mai devine casantă.

3. Hipoalergenică, antibacteriană și rezistentă la mucegai în mod natural
Este dovedit științific faptul că lanolina are efecte hipoalergenice, antibacteriene și anti-mucegai. Un produs din lână cu lanolină în patul dumneavoastră diminuează aproape în totalitate apariția acestor probleme.

Lanolina are un miros specific, ”miros de lână”, care cu timpul se estomprează (în primele săptămâni de utilizare). Mirosul lanolinei este o certitudine a calităților terapeutice ale produselor din lână. Află mai multe AICI


multistrat 3 directiiDispunere multistrat 3Direcții

Noua versiune de umplutură Confort Lana are performanțe mult îmbunătățite datorită modului de prelucrare și prin dispunerea fibrelor 3Direcții.

Lâna Confort Merino folosită în pregătirea umpluturii 3Direcții:
-  Lână pură virgină - 100% naturală
-  Finețe superioară – moale la atingere
-  Lână pieptănată – doar fibră lunga, calitatea 1

Folosim caiere de lână sub formă de val, dispuse multistrat pe 3 direcții. Astfel evităm aglomerarea sau migrarea lânei în produs. Straturile de lână au densități de 150 - 300g/mp, plăpumile și pilotele fiind făcute suprapunând două sau mai multe straturi. Astfel este înglobat mai mult aer în structura umpluturii - sporeste gradul de confort termic al produsului.

În perne folosim aceeași metodă de împachetare a caierului val. Lâna din perne nu migrează, nu formează aglomerări în timp.


tratament antimoliiTratament antimolii 100% natural - TERPESHIELD

Am înlocuit tratamentul chimic antimolii cu TERPESHIELDGeraniol și Linalool de sursă naturală - un mix de uleiuri esentiale pure 100% naturale ce conferă protecție și aromaterapie .

Geraniolul și linaloolul sunt terpene naturale ce se găsesc în uleiuri esențiale pure extrase din plante prin distilarea cu aburi.

Rolul antiinsecticind și antifungic al Terpeshield:
- Îndepărtează moliile și larvele acestora din lâna brută spălată
- Alungă insectele și acarienii
- Împiedică formarea fungilor și a mucegaiului
- Neutralizează mirosurile neplăcute.

Aromaterapie Terpeshield:
- diminuează stresul și crește capacitatea de concentrare
- îndepartează durerile musculare, migrenele, indigestiile și inflamațiile ușoare
- deosebit de eficient în caz de insomnie, de nelinişte şi de palpitaţii

Geraniolul și Linaloolul sunt prezente în mod natural în fructe, legume, mirodenii sau plante precum geranium, lemongrass, crin de vale, lavandă, etc. Testele de spălare în laborator au arătat că nici un reziduu activ nu a fost eliberat în apa de spălare sau în apa de clătire a produselor textile tratate cu Terpeshield.

Tratamentul lânii cu Terpeshield nu conține ftalați, permetrin, disruptori endocrini sau orice alt insecticid sau pesticid chimic. Procesul de tratare nu consumă energie termică.


bumbac organicBumbac Organic Fiberproof

Țesătura este 100% Bumbac Organic certificată GOTS (Global Organic Textile Standard) , fabricată în Germania.

Caracteristici:
- Bumbacul nu este peliculizat (nu i se aplică un strat de polimer pentru a împiedica migrarea fibrelor sau a fulgilor de pene din pernele obișnuite).
-  99% rezistent la migrarea fibrelor de lână prin construcția țesăturii (țesătură deasă din fire fine) și a proceselor mecanice de închidere a spațiilor dintre firele țesăturii. 
- permeabilitate excelentă la aer și vapori de apă.


grija pentru naturaSustenabilitate și etică

Suntem mari iubitori de oameni și natură, iar filosofia noastră este să fabricăm produse de cea mai bună calitate în cel mai responsabil mod posibil pentru natură și pentru oameni. Prin noua noastră colecție Confort Lana combinăm cu un real succes performanța înaltă cu stilul, sustenabilitatea și etica.

1. Spălarea lânii în centre certificate ecologic – spălare doar cu detergenți certificați ecologic. Apa rezultată este epurată până la cele mai înalte standarde ale Uniunii Europene. Rezultatul este o lână nobilă, curată, care nu are miros înțepător.

2. Îndepărtate totală a impurităților vegetale prin pieptănare – doar prin procedee mecanice.
Lâna noastră nu este curățată de impuritățile vegetale prin scufundare în soluție de acid sulfuric.

3. Zero Plastic – am eliminat în totalitate plasticul din materiile prime, cele auxiliare și toate furniturile din produsele Confort Lana. De asemenea, ambalajele sunt realizate din materiale 100% naturale, zero plastic, obținând un produs 100% biodegradabil.

4. Certificare Oeko-Tex – în urma analizei produselor noastre, am obținut certificare conform STANDARD 100 by OEKO-TEX® Class 1. Această clasă este cea mai înaltă clasă de calitate a produselor, aceste produse fiind perfecte pentru a intra în contact cu pielea bebelușilor.

oeko tex

CONFORT MERINO - PRODUS FABRICAT ÎN ROMÂNIA

Ce este eticheta Oeko-Tex?
Această etichetă garantează că produsele nu au fost fabricate folosind substanțe chimice dăunătoare, cum ar fi formaldehida sau pesticidele, care ar putea ajunge în produsele de lenjerie de pat.
Ce ia in considerare OEKO-TEX STANDARD 100?
1. Garanția că s-au făcut verificări pentru existența coloranților AZO interziși legal, formaldehidă, cadmiu, nichel etc.
2. Garanția că s-au făcut verificări pentru existența altor substanțe chimice nocive care nu sunt încă reglementate legal.
3. Diverse clase de substanțe relevante pentru mediu

Practic, textilul care deține Standardul trebuie să fie lipsit de peste 100 de substanțe despre care se știe că au efecte nocive asupra sănătății umane.

Ce înseamnă această certificare? Înseamnă că fiecare componentă a fiecărui produs Confort Merino, de la lâna merinos și țesătura de bumbac, până la etichetele de pe produse, inclusiv ața cu care coasem, toate au fost testate și confirmate că sunt sigure pentru sănătatea celor ce folosesc produsele. 

Așa că, fii sigur că atunci când spunem că produsele noastre sunt inofensive pentru tine și întreaga ta familie, spunem cu adevărat că toată lumea doarme în siguranță folosind produsele Confort Merino.


Greutate totală produse:

- 140x200 cm.: 1.8 kg.
- 160x200 cm.: 2.0 kg
- 160x220 cm.: 2.1 kg.
- 180x200 cm.: 2.2 kg.
- 200x200 cm.: 2.4 kg.
- 200x220 cm.: 2.6 kg.
- 240x220 cm.: 3.2 kg.


Avantajele pilotelor Confort Merino:

 • Sunt ușoare
 • Non-alergice și anti-acarieni
 • Sunt un material izolator natural
 • Permeabile la aer
 • Ajută la reglarea temperaturii corpului și vă permite să dormiți liniștit toată noaptea, indiferent de sezon.

Instrucțiuni de îngrijire:

Folosiți produsul înfățat. Plapuma / pilota se curăță de pete doar local, cu o cârpă și puțină soluție de îndepărtat petele pe bază de oxigen activ. Produsul nu se spală.

Ca o măsură de igienă, când vremea vă permite, vă sfătuim să expuneți produsele din lână la soare pentru a evacua umiditatea naturală (transpirația) ce a rămas din timpul nopții.
De asemenea, razele ultraviolete au o acțiune puternică de dezinfectare.

Recomandăm aerisirea produsului 24-48 de ore înainte de prima utilizare.

Pentru a asigura o viață îndelungată produsului vă recomandăm ca în timpul zilei să nu folosiți pilota drept cuvertură/pătură
Nu presați produsul; nu vă așezați/întindeți în pat pe pilotă; astfel, volumul și suplețea se vor păstra în timp.

Adaos dimensional de contractie*: 3-5%
Vă rugăm să rețineți că pilotele sunt croite cu generozitate, deoarece va exista o contracție inițială după primele câteva săptămâni de utilizare. Acest lucru se datorează căldurii și umezelii generate în timpul somnului, ceea ce va face ca produsul să se contracte ușor.

Exterior Țesătură
100% Bumbac Organic fiberproof, 110g/m2
Umplutură
100% Lână Merino
Culoare
Crem Natur
Sezon
Iarna
Nivel de caldura
N3 20-23 grade Celsius
5942660400392
14 Reviews

Excelenta plapuma
Am achizitionat plapuma tip N3. Este super usoara, placuta la atingere. Pastreaza o temperatura optima a corpului pentru somn odihnitor. Nu transpira pielea. Mirosul lanei searaa somn este foarte placut, linistitor, iar dimineata este la fel de placut. Recomand cu caldura pilota!
By Ela on 2024-05-23

Faina dar prea calduroasa
Este foarte plăcută ca și material, greutate, cum se așează, însă e mult prea calduroasa. Am ales modelul N3 conform descrierii de pe site, și anume că se potrivește pentru o temperatura de 20 - 23 °C. Am coborât temperatura la 18 grade C în camera dar tot transpir in somn și nu e plăcut. Probabil trebuia sa iau modelul N1.
By Oana Matase on 2024-02-04

Extrem de MULTUMIT!!!
Pilota de lana N3 e minunata! Sunt foarte impresionat de calitatea ei si felul cum ma simt cand dorm acoperit in ea! E incredibil de faina!!! Multumesc Confortmerino!!!!!
By Dan on 2023-12-10

THE BEST CHOICE
CEA MAI BUNA ALEGERE, PRODUSELE SUNT DE O CALITATE PREMIUM
By MIHAELA on 2023-12-08

Un produs foarte bun
Am rămas impresionata de calitatea acestui produs. Comfortabila și călduroasă. Aștept sa vad cum se comporta pe termen lung, dar pana acum e super și ma face sa vreau sa încerc și alte produse.
By Ioana on 2023-11-28

Super
Excelente pilotele si perna.Ambalaj super fain si saculetii cu lavanda da un iz de lux si opulenta.Sper sa fiu la fel de multumita si dupa folosirea produselor o perioada mai indelungata.
Mementan pot recomanda cu incredere produsele si ma declar super multumita de alegerea facuta!
By Delia on 2023-11-14

Exceptionala
E minunata pilota, asigura o caldura atat de placuta si uniforma. E moale, nu se ridica, nu intra aer rece. (Am cumparat lungimea 220 ca sa nu risc se ridice la picioare nici cand se schimbi pozitia in timpul somnului. )
Sunt friguroasa, am vrut sa tina de cald in primul rand. Am testat pana acum la 19-21 grade si e perfecta.
By Mona on 2023-01-23

Minunata
Plapuma a depășit așteptările!
Este mult mai călduroasă decât mă așteptam!
Se simte minunat pe corp. Într-adevăr, precum scrie într-un comentariu anterior materialul este ușor zgomotos :) dar nu este deranjant.
By Andra on 2023-01-23

Recomand
Plapuma este foarte calduroasa, usoara. Datorita ei nu mai facem atat de cald in camera. Singurul regret pe care il am este ca am descoperit abia acum aceasta plapuma.
By Simona on 2022-11-24

Recomand
Foarte multumita de pilota N 3 ! Impecabila !
By Delia on 2022-09-10

Foarte mulțumit!
Am cumpărat pilota N3 din lână merino și o folosesc de aproape 1an.
Este ceva extraordinar, tot ce scrie despre aceasta pilota în descrierea produsului este 100% adevărat.
Pentru mine, cel mai impresionant este reglarea temperaturii corpului. Folosesc aceasta pilota și pe iarna și pe vara și nu avut probleme să-mi fie prea cald sau prea frig, dorm întotdeauna minunat noaptea!
Recomand cu placere
Va mulțumesc pentru profesionalism și pentru calitatea articolelor!
By Nonis on 2022-04-09

produse de exceptie
Sunt fericita ca exista si romani care inteleg pe deplin termenul de " profesionist". Am comandat de la aceasta societate o pilota si o lenjerie si pot afirma ca acestea sunt absolut minunate. Cred ca ar fi timpul sa ne intoarcem la produsele realizate din fibre naturale si sa renuntam la cele sintetice, ce nu ne aduc niciun fel de beneficii. Felicitari celor implicati in realizarea acestor lucruri comode, calduroase si frumos finisate!
By Irina Moldovan on 2021-08-06

minunata
pilota ideala- confort, calitate, usoara,calduroasa,aromoterapie,rasfat...
By PETRONELA on 2021-01-12

Foarte multumita!!!
Multumim pentru calitatea produselor si respectul pe care ni l acordati noua, clientilor. Va doresc vanzari cat mai bune ca meritati din plin
By Violeta Tudor on 2019-11-09

S-ar putea sa-ti placa

Produs adaugat la favorite