• -15%
Plapumă Confort Lana N5
Plapumă Confort Lana N5
Plapumă Confort Lana N5
Plapumă Confort Lana N5
Plapumă Confort Lana N5
Plapumă Confort Lana N5
Plapumă Confort Lana N5
Plapumă Confort Lana N5
Plapumă Confort Lana N5
Plapumă Confort Lana N5

Plapumă Confort Lana N5

14 Reviews

Plapuma Confort Lana N5  este ideală iarna, sau în perioade mai reci din timpul anului, asigurând un confort de neegalat atunci când temperatura în dormitor se află între 17 - 22 °C.

Noua versiune de umplutură Confort Lana are performanțe mult îmbunătățite datorită modului de prelucrare și prin dispunerea fibrelor 3Direcții. Astfel, obținem rezultate net superioare ale managementului umidității și a permeabilității la aer, ceea ce conduce direct la o termoreglare aproape ideală a corpului.

Compoziție:
Umplutură100% Lână pură virgină naturală, calitate merino, dispunere multistrat 3Direcții, tratament antimolii cu uleiuri esențiale naturale TERPESHIELD, densitate 450g lână/m2
- Exterior: 100% Bumbac Organic Percale fiberproof, 110g/m2

Nivel căldură (1-6): 5 - se potrivește pentru o temperatură a încăperii între 17 - 22 °C

Am denumit acest produs plapumă pentru a o diferenția de Pilota Confort Lana N2 și N3. Chiar daca are cantitate mai mare de lână, Plapuma Confort Lana N5 este suplă și ușoară și în același timp te protejează perfect de frig. 

Datorită proprietăților excepționale ale lânii de absorbție a umezelii, veți transpira mai puțin și temperatura sub pilotă rămâne extrem de plăcută chiar și atunci când temperatura din cameră devine mai ridicată. Lâna reglează și transferă umezeala în afara patului, menținând o temperatură constantă, ceea ce vă permite să dormiți într-un mediu sănătos și confortabil.

Cu Plapuma Confort Lana N5 garantăm un somn confortabil la temperaturi cuprinse între 17 și 22 °C.

Adaos dimensional de contractie*: 3-5% 
Vă rugăm să rețineți că pilotele sunt croite cu generozitate, deoarece va exista o contracție inițială după primele câteva săptămâni de utilizare. Acest lucru se datorează căldurii și umezelii generate în timpul somnului, ceea ce va face ca produsul să se contracte ușor.

Dimensiune
 • 140x200 cm
 • 160x200 cm
 • 160x220cm
 • 180x200 cm
 • 200x200 cm
 • 200x220 cm
 • 240x220 cm
00097672
680,00 lei 800,00 lei -15%
cu TVA inclus Termen de livrare : 3 -5 zile
Timp ramas

 

confort lanaInovația Confort Merino – 3Direcții

Inovația acestei colecții constă în dispunerea fibrelor de lână pieptănată după metoda 3Direcții.

Această metodă de aranjare a straturilor de lână aduce următoarele beneficii:

1. Capacitate de termoreglare superioară
Datorită volumului mare de aer dintre staturile de lână, pilotele Confort Lana reglează temperatura corpului astfel încât somnul tău să fie unul confortabil și sănătos. Acest lucru înseamnă că nu te vei supraîncălzi în cazul în care crește temperatura în dormitor. De asemenea, lâna a fost întotdeauna alegerea cea mai potrivită pentru nopțile răcoroase.

2. Rezistență sporită la rupere a umpluturii
La fabricarea pilotelor Confort Lana folosim doar lână pieptănată, cu fibră lungă. Fibrele de lână formează astfel o rețea interțesută foarte rezistentă, nemaifiind necesară interțeserea cu ace, cea din urmă diminuând volumul de aer al umpluturii și capacitatea de drapaj.

3. Drapaj excelent
Drapajul unei pilote reprezintă capacitatea unui produs de a lua forma corpului, evitând formarea cavităților (spațiul dintre corp și pilotă) ce scad temperatura sub pilotă. Umplutura Confort Lana se mulează mult mai bine pe forma corpului și crește confortul termic.


lana puraControl crescut asupra lanolinei de pe fibra de lână

În urma cercetărilor noastre din ultimii ani, am putut să determinăm un procent apropiat de ideal în ceea ce privește lanolina. Cu alte cuvinte, am găsit un echilibru între beneficiile date de aceasta și aroma pe care o degajă produsele noastre.

1. Capacitate de termoreglare îmbunătățită
Noua colecție Confort Lana aduce un management mai bun al umidității dat de procentul de lanolină distribuit uniform pe fibra de lână. Acest aspect înseamnă un mediu mai uscat, care conduce direct la îmbunătățirea capacității de termoreglare a pilotei.

2. Protecție superioară a fibrei de lână
Lanolina distribuită uniform pe fibra de lână determină o rezistență sporită la uzură a acesteia. Lâna face mai puțin praf și nu mai devine casantă.

3. Hipoalergenică, antibacteriană și rezistentă la mucegai în mod natural
Este dovedit științific faptul că lanolina are efecte hipoalergenice, antibacteriene și anti-mucegai. Un produs din lână cu lanolină în patul dumneavoastră diminuează aproape în totalitate apariția acestor probleme.

Lanolina are un miros specific, ”miros de lână”, care cu timpul se estomprează (în primele săptămâni de utilizare). Mirosul lanolinei este o certitudine a calităților terapeutice ale produselor din lână. Află mai multe AICI


multistrat 3 directiiDispunere multistrat 3Direcții

Noua versiune de umplutură Confort Lana are performanțe mult îmbunătățite datorită modului de prelucrare și prin dispunerea fibrelor 3Direcții.

Lâna Confort Merino folosită în pregătirea umpluturii 3Direcții:
-  Lână pură virgină - 100% naturală
-  Finețe superioară – moale la atingere
-  Lână pieptănată – doar fibră lunga, calitatea 1

Folosim caiere de lână sub formă de val, dispuse multistrat pe 3 direcții. Astfel evităm aglomerarea sau migrarea lânei în produs. Straturile de lână au densități de 150 - 300g/mp, plăpumile și pilotele fiind făcute suprapunând două sau mai multe straturi. Astfel este înglobat mai mult aer în structura umpluturii - sporeste gradul de confort termic al produsului.

În perne folosim aceeași metodă de împachetare a caierului val. Lâna din perne nu migrează, nu formează aglomerări în timp.


tratament antimoliiTratament antimolii 100% natural - TERPESHIELD

Am înlocuit tratamentul chimic antimolii cu TERPESHIELDGeraniol și Linalool de sursă naturală - un mix de uleiuri esentiale pure 100% naturale ce conferă protecție și aromaterapie .

Geraniolul și linaloolul sunt terpene naturale ce se găsesc în uleiuri esențiale pure extrase din plante prin distilarea cu aburi.

Rolul antiinsecticind și antifungic al Terpeshield:
- Îndepărtează moliile și larvele acestora din lâna brută spălată
- Alungă insectele și acarienii
- Împiedică formarea fungilor și a mucegaiului
- Neutralizează mirosurile neplăcute.

Aromaterapie Terpeshield:
- diminuează stresul și crește capacitatea de concentrare
- îndepartează durerile musculare, migrenele, indigestiile și inflamațiile ușoare
- deosebit de eficient în caz de insomnie, de nelinişte şi de palpitaţii

Geraniolul și Linaloolul sunt prezente în mod natural în fructe, legume, mirodenii sau plante precum geranium, lemongrass, crin de vale, lavandă, etc. Testele de spălare în laborator au arătat că nici un reziduu activ nu a fost eliberat în apa de spălare sau în apa de clătire a produselor textile tratate cu Terpeshield.

Tratamentul lânii cu Terpeshield nu conține ftalați, permetrin, disruptori endocrini sau orice alt insecticid sau pesticid chimic. Procesul de tratare nu consumă energie termică.


bumbac organicBumbac Organic Fiberproof

Țesătura este 100% Bumbac Organic certificată GOTS (Global Organic Textile Standard) , fabricată în Germania.

Caracteristici:
- Bumbacul nu este peliculizat (nu i se aplică un strat de polimer pentru a împiedica migrarea fibrelor sau a fulgilor de pene din pernele obișnuite).
-  99% rezistent la migrarea fibrelor de lână prin construcția țesăturii (țesătură deasă din fire fine) și a proceselor mecanice de închidere a spațiilor dintre firele țesăturii. 
- permeabilitate excelentă la aer și vapori de apă.


grija pentru naturaSustenabilitate și etică

Suntem mari iubitori de oameni și natură, iar filosofia noastră este să fabricăm produse de cea mai bună calitate în cel mai responsabil mod posibil pentru natură și pentru oameni. Prin noua noastră colecție Confort Lana combinăm cu un real succes performanța înaltă cu stilul, sustenabilitatea și etica.

1. Spălarea lânii în centre certificate ecologic – spălare doar cu detergenți certificați ecologic. Apa rezultată este epurată până la cele mai înalte standarde ale Uniunii Europene. Rezultatul este o lână nobilă, curată, care nu are miros înțepător.

2. Îndepărtate totală a impurităților vegetale prin pieptănare – doar prin procedee mecanice.
Lâna noastră nu este curățată de impuritățile vegetale prin scufundare în soluție de acid sulfuric.

3. Zero Plastic – am eliminat în totalitate plasticul din materiile prime, cele auxiliare și toate furniturile din produsele Confort Lana. De asemenea, ambalajele sunt realizate din materiale 100% naturale, zero plastic, obținând un produs 100% biodegradabil.

4. Certificare Oeko-Tex – în urma analizei produselor noastre, am obținut certificare conform STANDARD 100 by OEKO-TEX® Class 1. Această clasă este cea mai înaltă clasă de calitate a produselor, aceste produse fiind perfecte pentru a intra în contact cu pielea bebelușilor.

oeko tex

CONFORT MERINO - PRODUS FABRICAT ÎN ROMÂNIA

Ce este eticheta Oeko-Tex?
Această etichetă garantează că produsele nu au fost fabricate folosind substanțe chimice dăunătoare, cum ar fi formaldehida sau pesticidele, care ar putea ajunge în produsele de lenjerie de pat.
Ce ia in considerare OEKO-TEX STANDARD 100?
1. Garanția că s-au făcut verificări pentru existența coloranților AZO interziși legal, formaldehidă, cadmiu, nichel etc.
2. Garanția că s-au făcut verificări pentru existența altor substanțe chimice nocive care nu sunt încă reglementate legal.
3. Diverse clase de substanțe relevante pentru mediu

Practic, textilul care deține Standardul trebuie să fie lipsit de peste 100 de substanțe despre care se știe că au efecte nocive asupra sănătății umane.

Ce înseamnă această certificare? Înseamnă că fiecare componentă a fiecărui produs Confort Merino, de la lâna merinos și țesătura de bumbac, până la etichetele de pe produse, inclusiv ața cu care coasem, toate au fost testate și confirmate că sunt sigure pentru sănătatea celor ce folosesc produsele. 

Așa că, fii sigur că atunci când spunem că produsele noastre sunt inofensive pentru tine și întreaga ta familie, spunem cu adevărat că toată lumea doarme în siguranță folosind produsele Confort Merino.


Greutate totală produse:

- 140x200 cm.: 2.1 kg.
- 160x200 cm.: 2.4 kg
- 160x220 cm.: 2.5 kg.
- 180x200 cm.: 2.7 kg.
- 200x200 cm.: 3.1 kg.
- 200x220 cm.: 3.3 kg.
- 240x220 cm.: 4.0 kg.


Avantajele pilotelor Confort Merino:

 • Sunt ușoare
 • Non-alergice și anti-acarieni
 • Sunt un material izolator natural
 • Permeabile la aer
 • Ajută la reglarea temperaturii corpului și vă permite să dormiți liniștit toată noaptea, indiferent de sezon.

Instrucțiuni de îngrijire:

Folosiți produsul înfățat. Plapuma / pilota se curăță de pete doar local, cu o cârpă și puțină soluție de îndepărtat petele pe bază de oxigen activ. Produsul nu se spală.

Ca o măsură de igienă, când vremea vă permite, vă sfătuim să expuneți produsele din lână la soare pentru a evacua umiditatea naturală (transpirația) ce a rămas din timpul nopții.
De asemenea, razele ultraviolete au o acțiune puternică de dezinfectare.

Recomandăm aerisirea produsului 24-48 de ore înainte de prima utilizare.

Pentru a asigura o viață îndelungată produsului vă recomandăm ca în timpul zilei să nu folosiți pilota drept cuvertură/pătură
Nu presați produsul; nu vă așezați/întindeți în pat pe pilotă; astfel, volumul și suplețea se vor păstra în timp.

Adaos dimensional de contractie*: 3-5%
Vă rugăm să rețineți că pilotele sunt croite cu generozitate, deoarece va exista o contracție inițială după primele câteva săptămâni de utilizare. Acest lucru se datorează căldurii și umezelii generate în timpul somnului, ceea ce va face ca produsul să se contracte ușor.

Exterior Țesătură
100% Bumbac Organic fiberproof, 110g/m2
Umplutură
100% Lână Merino
Culoare
Crem Natur
Sezon
Iarna
Nivel de caldura
N5 18-22 grade Celsius
5942660400040
14 Reviews

Confort maxim
Deosebită.F călduroasă și totuși nu transpir.O să comand și N2+ pernele.
By Irina on 2023-12-11

Superlativ
A venit iarna și pot acorda acest review :). Am cumpărat pilota N5 în primăvară.
Am ales N5 pentru că îmi place sa dorm la răcoare (18-19°) cu tricou. Am trecut de la puf la lână pentru că începusem să am alergie la puf și pentru că puful se mișca în pătrățele și pe alocuri era gol iar la 19 grade îmi era frig. Mă trezeam încordată de la frig.
Acum dorm la caldurica sub pilotă, mușchii sunt relaxați și nu mă mai trezesc transpirata cu tricou ud și primul lucru pe care îl fac sa fie dușul. (transpirație de frig)
Zilnic aerisesc dormitorul și vântur pilota, la fiecare schimbare de lenjerie o rotesc astfel încât să se păstreze într-o condiție bună cât mai mult timp.
În ceea ce privește mirosul lanolinei, nu m-a deranjat dar s-a simțit mult timp intens, miroseam și eu, părul, pijamalele, aerul in dormitor. Acum nu il mai simt, a trecut jumătate de an. Am perceput acest miros a curat pentru că era nouă plapuma.
Mulțumesc 🤍🤍🤍
By Corina on 2023-11-24

ideala
Pot spune ca este cea mai buna pilota de pana acum. Varianta N5 240x220, mi-a intrecut toate asteptarile. Am testat-o si la 17 grade (pantalon lung si bluza cu maneca scurta) si a fost ok, la 22 de grade recomand doar persoanelor foarte friguroase.
recomand cu caldura.
By bogdan on 2023-11-10

Exceptionala!
Scriem acest review dupa nu mai putin de 3 ani de la data achizitionarii. Pilota noastra N5 a trecut proba timpului: este de exceptie din toate punctele de vedere! Va multumim!
By Marian on 2023-09-05

Mulțumim, sunteți cei mai buni!
Mulțumiri de la Constanța! Cu comenzile pentru noi, pentru copiii noștri și pentru mama, aceasta din urmă a fost a 6 a plapumă cumpărată de la Dumneavoastră. Superbă, merită toți banii. Noi am dorit o plapumă și mai grosuță, probabil un N6, am găsit înțelege, amabilitate, profesionalism. Mulțumim și felicitări pentru tot!
By Azis Ridvan on 2023-04-06

Mi-nu-na-ta!
Am stat în dubii având în vedere prețul ridicat dar merită fiecare leu! Ușoară, călduroasă, miros ușor care dispare în timp și cel mai important: nu mai transpir în timpul nopții și chiar mă odihnesc mai bine. Felicitări!
By Ana on 2023-01-22

Un produs excelent
Am stat putin pe ganduri pana sa comand, pretul nu este tocmai accesibil, dar, am zis, hai ca nu cumpar in fiecare zi...A sosit pilota destul de repede, si..a meritat din plin asteptarea. De la ambalare pana la efectiv pilota in sine, toate sunt peste asteptari, pilota arata de vis, calitate la superlativ, calduroasa...numai zic. Merita fiecare banut. Nu se compara cu nimic din ce am mai folosit pana acum.
By NINA on 2022-12-18

extraordinara
Produse de calitate, lucrate cu grija, multa atentie si dragoste.Pilota Confort Lana N5 este minunata, usoara ca un fulg, extrem de calduroasa.
Materialele utilizate la fabricarea acesteia sunt de inalta calitate.
O recomand cu incredere frigurosilor!
😀😀😀
By Lucian Marius on 2022-10-15

Foarte multumita de produs!
O plapuma foarte usoara si calduroasa, conform asteptarilor mele!
By Florina on 2022-04-11

Excelente!
Cautam de multa vreme o plapuma "din aia, cum se facea pe vremuri", pentru sotul meu, mai friguros din fire. Pe piata, greu mai gasesti o plapuma, mai peste tot sunt doar pilote - prea subtirele ca sa il multumeasca. La Confort Merino am gasit-o pe cea N5, dar imi doream sa ii iau una si mai apropiata de ce isi dorea. Am gasit deschidere, amabilitate, dorinta de a multumi clientii. Pe scurt, mi s-a propus o plapuma cu nivel de caldura intre N6-N7 si o grosime mai "ca pe vremuri".
Am luat doua. :))
In sfarsit, nevoia de caldura in timpul somnului a fost implinita! Multumim, ramanem clienti!
P.S.: Nu, nu le folosim in acelasi timp! :))
By Bianca on 2022-02-07

Incantata!
O plapuma usoara, calduroasa, placuta - n-am avut niciodata ceva mai bun, desi am avut doar plapume din lana de oaie, toata viata. In plus, imi e foarte important sa dorm cu fereastra intredeschisa si iarna, fara caldura, desigur. Aceasta plapuma minunata face fata, desi e atat de subtire, comparativ cu ce-am avut pana acum.
Sunt extrem de multumita si o recomand calduros!
By R. P. , Germania on 2022-01-06

Foarte multumita !
Am comandat o Plapuma Confort Organic N5, prin telefon, deoarece am dorit o alta dimensiune fata de cele afisate pe site, si ea a venit intr-adevar cu dimensiunile cerute. Este foarte calduroasa si usoara.
De la Camelia F. din Brasov, 24/10/2021
By Camelia F. on 2021-12-23

Excelent!
am comandat aceasta plapuma si surpriza a fost foarte placuta! Usoara, fina , calduroasa! Finisata cu multa atentie si materiale de prima clasa. Seara te invaluie atat de placut, nu o simti dar iti ofera multa caldura! Recomand cu toata increderea! Felicitari pentru respectul fata de client.
By CARMEN on 2021-10-14

Calitatea Premium! Peste Așteptări!
Am cumpărat două plăpumi Confort Merino N5 pentru a pregăti sezonul rece și trebuie să admit că produsul este într-un cuvânt Premium. Sunt fabricate in Romania iar calitatea materialelor folosite și realizarea produsului sunt peste așteptări, in plus husele din bumbac sunt ecologice și foarte bune pentru pastrarea produselor când nu sunt folosite. Mulțumim Confort Merino!
By Traian on 2021-09-30

S-ar putea sa-ti placa

Produs adaugat la favorite