• -15%
Pilotă Confort Organic N2
Pilotă Confort Organic N2
Pilotă Confort Organic N2
Pilotă Confort Organic N2
Pilotă Confort Organic N2
Pilotă Confort Organic N2
Pilotă Confort Organic N2
Pilotă Confort Organic N2

Pilotă Confort Organic N2

19 Reviews

Pilota din lână Confort Merino asigură un confort de neegalat și un somn liniștit chiar și în anotimpurile primăvară, vară, toamnă. Oferă o căldură sănătoasă datorită proprietăților naturale ale lânii - reglează și transferă umezeala în afara patului, menținând o temperatură constantă.

Nivel căldură (1-6): 2 - se potrivește pentru o temperatură a încăperii între 22 - 24 °C

Compoziție:
- umplutură 100% lână merino, tratament antimolii TERPESHIELD, dispunere multistrat densitate 250g lână/m2
- exterior 100% Bumbac Organic fiberproof, 110g/m2

Datorită proprietăților excepționale ale lânii de absorbție a umezelii, veți transpira mai puțin și temperatura sub pilotă rămâne extrem de plăcută chiar și atunci când temperatura din cameră devine ridicată. Doar în timpul perioadelor fierbinți de vară veți dori să înlocuiți pilota cu un cearșaf simplu de bumbac.
Lâna participă la eliminarea naturală a transpirației corpului și vă permite să dormiți într-un mediu sănătos și confortabil.

Garantăm un somn confortabil la temperaturi cuprinse între 22 și 24 °C.

Pentru a asigura o viață îndelungată produsului vă recomandăm ca în timpul zilei să nu folosiți pilota drept cuvertură/pătură
Nu presați produsul; nu vă așezați/întindeți în pat pe pilotă; astfel, volumul și suplețea se vor păstra în timp.

Adaos dimensional de contractie*: 3-5%
Vă rugăm să rețineți că pilotele sunt croite cu generozitate, deoarece va exista o contracție inițială după primele câteva săptămâni de utilizare. Acest lucru se datorează căldurii și umezelii generate în timpul somnului, ceea ce va face ca produsul să se contracte ușor.

Termen de realizare și livrare produs - 5-7 zile lucrătoare, în funcție de volumul comenzilor.

Dimensiune
 • 140x200 cm
 • 160x200 cm
 • 160x220 cm
 • 180x200 cm
 • 200x200 cm
 • 200x220 cm
 • 240x220 cm
00097666
493,00 lei 580,00 lei -15%
cu TVA
Timp ramas

 

TerpeshieldTratament antimolii TERPESHIELD

Am înlocuit tratamentul chimic antimolii cu TERPESHIELDGeraniol și Linalool de sursă naturală - un mix de uleiuri esentiale pure 100% naturale ce conferă protecție și aromaterapie .

Geraniolul și linaloolul sunt terpene naturale ce se găsesc în uleiuri esențiale pure extrase din plante prin distilarea cu aburi.

Rolul antiinsecticind și antifungic al Terpeshield:
- Îndepărtează moliile și larvele acestora din lâna brută spălată
- Alungă insectele și acarienii
- Împiedică formarea fungilor și a mucegaiului
- Neutralizează mirosurile neplăcute.

Aromaterapie Terpeshield:
- diminuează stresul și crește capacitatea de concentrare
- îndepartează durerile musculare, migrenele, indigestiile și inflamațiile ușoare
- deosebit de eficient în caz de insomnie, de nelinişte şi de palpitaţii

Geraniolul și Linaloolul sunt prezente în mod natural în fructe, legume, mirodenii sau plante precum geranium, lemongrass, crin de vale, lavandă, etc. Testele de spălare în laborator au arătat că nici un reziduu activ nu a fost eliberat în apa de spălare sau în apa de clătire a produselor textile tratate cu Terpeshield.

Tratamentul lânii cu Terpeshield nu conține ftalați, permetrin, disruptori endocrini sau orice alt insecticid sau pesticid chimic. Procesul de tratare nu consumă energie termică.


lana multistratDispunerea multistrat

Folosim caiere de lână sub formă de val, dispuse multistrat. Astfel evităm aglomerarea sau migrarea lânei în produs. Straturile de lână au densități de 150 - 300g/mp, plăpumile de iarnă și pilotele fiind făcute suprapunând două sau mai multe straturi. Astfel este înglobat mai mult aer în structura umpluturii - sporeste gradul de confort termic al produsului.

În perne folosim aceeași metodă de împachetare a caierului val. Lâna din perne nu migrează, nu formează aglomerări în timp.


Bumbac Organic FiberproofBumbac Organic Fiberproof

Țesătura este 100% Bumbac Organic certificată GOTS, fabricată în Germania.
- Bumbacul nu este peliculizat (nu i se aplică un strat de polimer pentru a împiedica migrarea fibrelor sau a fulgilor de pene din pernele obișnuite).
-  99% rezistent la migrarea fibrelor de lână prin construcția țesăturii (țesătură deasă din fire fine) și a proceselor mecanice de închidere a spațiilor dintre firele țesăturii. 

- permeabilitate excelentă la aer și vapori de apă.


CONFORT MERINO - PRODUS FABRICAT ÎN ROMÂNIA 
oekotex certificat 

Toate produsele Confort Merino sunt certificate conform STANDARD 100 by OEKO-TEX®

Despre ce este eticheta Oeko-Tex?
Această etichetă garantează că produsele nu au fost fabricate folosind substanțe chimice dăunătoare, cum ar fi formaldehida sau pesticidele, care ar putea ajunge în produsele de lenjerie de pat.
Ce ia in considerare OEKO-TEX STANDARD 100?
1. Garanția că s-au făcut verificări pentru existența coloranților AZO interziși legal, formaldehidă, cadmiu, nichel etc.
2. Garanția că s-au făcut verificări pentru existența altor substanțe chimice nocive care nu sunt încă reglementate legal.
3. Diverse clase de substanțe relevante pentru mediu

Practic, textilul care deține Standardul trebuie să fie lipsit de peste 100 de substanțe despre care se știe că au efecte nocive asupra sănătății umane.

Ce înseamnă această certificare? Înseamnă că fiecare componentă a fiecărui produs Confort Merino, de la lâna merinos și țesătura de bumbac, până la etichetele de pe produse, inclusiv ața cu care coasem, toate au fost testate și confirmate că sunt sigure pentru sănătatea celor ce folosesc produsele. 

Așa că, fii sigur că atunci când spunem că produsele noastre sunt inofensive pentru tine și întreaga ta familie, spunem cu adevărat că toată lumea doarme în siguranță folosind produsele Confort Merino.

Greutate totală:

- 140x200 cm.: 1.4 kg.
- 160x200 cm.: 1.6 kg.
- 160x220 cm.: 1.7 kg.
- 180x200 cm.: 1.8 kg.
- 200x200 cm.: 2 kg.
- 200x220 cm.: 2.2 kg.
- 240x220 cm.: 2.7 kg.

Avantaje:

 • Este ușoară
 • Non-alergică și anti-acarieni
 • Material izolator natural
 • Permeabilă la aer
 • Ajută la reglarea temperaturii corpului și vă permite să dormiți liniștit toată noaptea, indiferent de sezon.

Instrucțiuni de îngrijire:

Plapuma / pilota se curăță de pete doar local, cu o cârpă și puțină soluție de îndepărtat petele pe bază de oxigen activ. Produsul nu se spală. Folosiți produsul înfățat.
Ca o măsură de igienă, când vremea vă permite, vă sfătuim să expuneți produsele din lână la soare pentru a evacua umiditatea naturală (transpirația) ce a rămas din timpul nopții. De asemenea, razele ultraviolete au o acțiune puternică de dezinfectare.

Lanolina - ”mirosul de lână”

Lâna merino folosită la produsele Confort Merino este o lână ecologică, 100% pură. În procesul de spălare și curățare am înlocuit detergenții ecologici cu detergenți certificați Organic, pentru a îndeparta vegetația, praful și excesul de grăsimi. Rezultatul este o lână nobilă, curată, care nu are miros înțepător.

Noi nu spălăm lâna în baie de soluție acid sulfuric pentru îndepărtarea resturilor vegetale din ea. Această spălare în soluție de acid sulfuric îndepărtează lanolina, substanță responsabilă pentru calitățile terapeutice ale lânei.

In procesul nostru de curatare, ultimele resturi vegetale sunt îndepărtate printr-o operație tehnologică mecanică, de pieptănare a lânii.

Lâna Confort Merino are lanolină pe fibră. Lanolina are un miros specific, ”miros de lână”, care cu timpul se estomprează (în primele săptămâni de utilizare). Mirosul lanolinei este o certitudine a calităților terapeutice ale produselor din lână. Află mai multe AICI

Recomandăm aerisirea produsului 24-48 de ore înainte de prima utilizare.

*Adaosul dimensional de contractie: Lâna are capacitatea naturală de a se împâsli. În urma procesului ușor de împâslire pilota își reduce dimensiunile, însă nu își modifică performanțele de termoreglare a temperaturii. Acest adaos vine să compenseze această reducere a dimensiunii. Pilota ajunge la mărimea optimă după circa 1-3 luni de folosință.

Exterior Țesătură
100% Bumbac Organic fiberproof, 110g/m2
Umplutură
100% Lână Merino
Culoare
Crem Natur
Sezon
Primavara/Toamna
Nivel de caldura
N2 22-24 grade Celsius
19 Reviews

A doua noastră achiziție, la fel de bună
Avem deja o plapumă nivel de căldură N2 de care sunt foarte mulțumită, așa că am vrut una mai subțire pentru perioada caldă. Plapuma este excelentă, fină, moale, perfectă pentru zilele de primăvară și chiar vară dacă nu e caniculă. Apreciez mult și felul în care a evoluat ambalajul produselor, prima pilotă acum 2 ani a venit încă în husă de plastic, asta în schimb într-o husă frumoasă de bumbac, cu săculețe de lavandă în interior! Vă felicit, și mă bucur tare mult că există produse de o calitate atât de bună făcute în România! Aș zice că o să mai cumpărăm de la voi, dar deja ne-am dotat cu pilote și perne și produsele sunt și extrem de durabile, o să le folosim o viață. Va trebui să încep să vă cumpăr produsele să le ofer cadou persoanelor dragi :)
By Aletta on 2021-07-03

Este de vis!
Ce imi place cel mai mult....pot fi si 15 grade in camera, nu simt niciun discomfort, e atat de calduroasa si dormi excelent! Felicitari, m-ati cucerit, am si no 5 si no 2!
By Loredana on 2021-02-15

Pilota confort N4
Am achizitionat pilota N4, foarte multumita. Asa e, nu fosnaie, nu transpir.O sa comand si ptr fetita.
By Trifu Cristina on 2019-10-27

foarte multumita
Am achizitionat o pilota si sunt foarte multumita este foarte confortabila de calitate, motiv pentru care am comandat si pilota de vara!
By Mia on 2019-08-15

f incintata
Am cumparat o pilota si sint f inciñtata de ea e stie de calitațe fina f usoara si calduròasa ! Va multumesc !
By Eugenia L on 2019-08-15

O recomand cu drag, e excelenta
Am aceasta pilota de doua luni. O recomand cu drag, e excelenta
By Delia S on 2019-08-15

Cele mai bune produse
Cele mai bune produse : si vara si iarna sunt extrem de confortabile . Pilote , perne , dar salteua de lana e top .
Multumim Confort Merino ...pentru confotul nostru ...de cativa ani buni . ❤️
By Aurica R on 2019-08-15

F buna!
Daaa , eu am e f bună...FELICITARI...!
By Lisaveta Ghiuta on 2019-07-16

Rodica
Pilota Nr 2
Organica
By Epanu on 2019-05-19

Sutem foarte multumiti de produs
Sutem foarte multumiti de produs!!! Arata bine si este foarte calitativa!!
By Daniela on 2018-03-29

profesionalism
Recomand să cumpărați cu încredere , sunt excepționale , lucrate cu profesionalism , plăcute în timpul somnului , oferă confort !!!
By Elena Niculescu on 2018-03-03

Minunate produsele!
Am cumpărat doua pilote, perna e in testare, abia azi am primit-o. Materiale foarte calitative, oferă confort si caldura fără sa transpiri, foarte ușoară si pufoasa! Suntem foarte incantați de produse si faptul ca sunt fabricate in România reprezintă un plus! Mulțumim mult! Fetița noastră este foarte incantata de pernuta primită cadou!
By Elvira N on 2018-01-15

De o calitate foarte buna!
Pilota este usoara dar foarte calduroasa! Pernele sunt moi! Plus ca atunci cand deschizi pachetul, simti un miros linistitor de lavanda! #buyRomanianproducts
By Raluca E on 2017-11-16

sunt absolut de vis
Au ajuns de curand cele 3 pilote comandate, sunt absolut de vis. Le-am ales datorita faptului ca sunt din lana si bumbac organic(invelitoarea). Sunt f confortabile, naturale si de calitate. Recomand cu drag pt ca #iubimlana
By Monica B on 2017-10-27

Recomand
Sunt foarte multumita de acest produs, regleaza temperatura in timpul somnului, este usoara si moale. Arata exact ca si in poze. Livrarea a fost foarte rapida, mai precis in 2 zile de la data emiterii comenzii.
By Alexandra Bour on

Recomand
Am cumparat produsul luna trecuta. Il folosesc de atunci. Pro: este usoara, foarte calduroasa dar nu infierbanta, nu mai transpir noaptea, foarte bine lucrata. Contra: A mirosit umpic A lana la inceput - insa mirosul s-A diminuat cu mult dupa prima luna de utilizare, dupa cum scrie si pe site. Acum nu se mai simte. Recomand cu incredere!
By Alexandra S. on

Recomand
Un produs de foarte buna calitate, atent lucrat. Bumbacul e fin la atingere si nu fosneste ca la alte pilote. Este suficienta de grosime, eu am in dormitor 23 grade (sotul e mai friguros). Recomand cu caldura
By Franceska S. on

Recomand
Moale, calduroasa, usoara! Nota 10!
By Andrei P. on

Foarte multumita
Am dormit extraordinar de bine cu pilota si pernele noi. Asa ca, multumesc!!! (si eu de obicei am insomnii...) :)
By Ana C. on

S-ar putea sa-ti placa

Clientii au cumparat si:

Produs adaugat la favorite

Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor de catre Confort Merino.