Topper Lână 12 cm
Topper Lână 12 cm
Topper Lână 12 cm
Topper Lână 12 cm
Topper Lână 12 cm
Topper Lână 12 cm
Topper Lână 12 cm
Topper Lână 12 cm
Topper Lână 12 cm
Topper Lână 12 cm
Topper Lână 12 cm
Topper Lână 12 cm

Topper Lână 12 cm

5 Reviews

Cu umplutura 100% lana naturala si invelis 100% bumbac, fiecare topper Confort Merino este matlasat manual.

Noua versiune de umplutură Confort Lana are performanțe mult îmbunătățite datorită modului de prelucrare și prin dispunerea fibrelor 3Direcții. Astfel, obținem rezultate net superioare ale managementului umidității și a permeabilității la aer, ceea ce conduce direct la o termoreglare aproape ideală a corpului.

Rolul ortopedic este dat de capacitatea saltelei de a detensiona muschii si de reducere a presiunii in punctele de contact solduri si umeri. Fermitate medie spre inalta. Aceasta saltea aditonala din lana se asaza pe paturi, canapele si saltelele tip Relaxa. 
Ofera o suprafata de somn naturala, ce inlatura durerile de spate si te face sa te odihnesti mai bine.


Grosime

Initial salteaua are o grosime mai mare (10-12 cm) si o fermitate mai scazuta.
Dupa circa 2-3 luni de utilizare, lana din interiorul saltelei se taseaza dupa conturul corpului dumneavoastra, grosimea ajungand la cca. 5 cm in zonele de contact cu corpul.

La cerere putem fabrica saltele si cu densitati mai mari, de pana la 5 kg/mp. Contactati-ne pentru mai multe detalii.


Caracteristici principale:

 • ​​​husa 100% bumbac
 • miez 100% natural - 3 kg lana/mp
 • lana mentine o temperatura a corpului constanta, indiferent daca mediul este prea cald sau prea rece 
 • lana este hipoalergenica in mod natural, fara a fi tratata chimic in acest scop 
 • absoarbe umiditatea si o cedeaza ulterior, cand nu folosim salteaua

Atentie: culoarea materialului difera fata de fotografia produsului. Lotul actual de tesatura pentru saltele este culoare alba. Tesatura este fabricata de acelasi producator si este certificata Oeko Tex.

Termen de realizare produs și livrare: 1-2 săptămâni

Dimensiune
 • 140x200cm
 • 160x200 cm
 • 180x200 cm
 • 90x200 cm
 • 120x200 cm
 • 200x200cm
00097642
1.400,00 lei
cu TVA inclus Livrare în maxim 2 săptămâni

 

Denumiri uzuale ale acestui produs: saltea aditionala, suprasaltea, topper (toper) din lana.

Avantaje: 

 • adapteaza saltelele si paturile prea tari sau incomode la o suprafata de dormit confortabila.
 • sustine coloana si se muleaza pe conturul corpului.
 • atenueaza fortele din punctele de contact din zona soldurilor.
 • pastreaza temperatura optima a corpului pe parcursul somnului.
 • elimina formaldehida din aer.
 • reduce semnificativ simptomele asociate alegiilor

Cum e posibil ca o saltea adiţionalã de lânã sã ofere o temperaturã confortabilã în lunile cãlduroase?

Mulţi dintre noi avem un topper, o saltea adiţionalã  pentru cã ne dorim  acel extra- strat confortabil  în care sã ne „scufundãm”  cu plãcere când mergem la culcare.  Un topper ajutã, de asemenea, la protejarea saltelei.  Deci, dacã te gandeşti sã obţii acel sentiment de extra confort, ar trebui sã iei în considerare  faptul cã o saltea adiţionalã de lânã  îţi oferã chiar mai mult, pentru cã are o proprietate suplimentarã – aceea de a menţine rãcoarea în lunile de varã, dar şi de a-ţi oferi cãldurã  atunci când afarã este frig.

Lâna este un produs minunat- nu numai  cã  este moale şi pufoasã , dar este şi anti-alergicã în mod natural fiind rezistentã la acarieni, iar graţie permeabilitãţii sale naturale se aeriseşte foarte bine şi nu permite micro-bacteriilor sã se dezvolte. Aşadar, lâna este o alegere sãnãtoasã în special pentru persoanele care suferã de astm sau de alte alergii.

Un alt beneficiu pe care îl oferã acest minunat produs natural este acela cã este termoregulator şi poate sã preia şi sã disipeze cãldura corpului atunci când temperatura camerei este ridicatã şi poate, de asemenea, sã pãstreze caldura în fibrele sale  atunci când este frig. Dacã suferi de transpiraţii nocturne provocate de menopauzã, acesta este un extra-bonus!

O saltea adiţionalã  de lânã va conlucra cu salteaua ta pentru a-ţi menţine o temperaturã a corpului constantã pe toatã durata nopţii. Acest lucru este cu atât mai benefic când ai o saltea din materiale sintetice, pentru cã acestea capteazã şi reţin cãldura şi astfel creeazã un mediu care nu „respiră” și care nu îţi permite sã te bucuri de un somn odihnitor.

Saltelele noastre adiţionale sunt manufacturate exclusiv din lanã purã 100% pe care o procurãm  numai de la producãtori care pãstreazã cele mai înalte standarde în ceea ce priveşte creşterea şi îngrijirea animalelor. Lâna noastrã este curãţatã fãrã înãlbitori sau produse chimice. Stratul de ţesãturã care îmbracã lâna este 100% bumbac natural. Aşadar, când spunem cã vei cumpãra un produs Confort Merino confecţionat 100% din lânã, poţi fi sigur cã exact asta vei primi.

Fiecare saltea adiţionalã  este lucratã individual de croitorii noştri artizani,  în atelierul propriu. Confecţionarea manualã a fiecãrei saltele în parte este o garanţie în plus pentru tine cã vei primi un produs românesc de înaltã calitate. Produse româneşti în beneficiul românilor!
Lucrând manual saltelele noastre, avem flexibilitatea de a le personaliza în functie de solicitãri:  pe lângã dimensiunile standard cerute în UE si UK, le putem oferi clienţilor noştri  mãrimi şi forme custom made, personalizate.

Dacã ai întrebãri despre saltelele noastre adiţionale, ne bucurãm sã îţi oferim toate informaţiile necesare.
Pentru detalii suplimentare vã punem la dispoziţie numarul de telefon 0744650096.


confort lanaInovația Confort Merino – 3Direcții

Inovația acestei colecții constă în dispunerea fibrelor de lână pieptănată după metoda 3Direcții.

Această metodă de aranjare a straturilor de lână aduce următoarele beneficii:

1. Capacitate de termoreglare superioară
Datorită volumului mare de aer dintre staturile de lână, pilotele Confort Lana reglează temperatura corpului astfel încât somnul tău să fie unul confortabil și sănătos. Acest lucru înseamnă că nu te vei supraîncălzi în cazul în care crește temperatura în dormitor. De asemenea, lâna a fost întotdeauna alegerea cea mai potrivită pentru nopțile răcoroase.

2. Rezistență sporită la rupere a umpluturii
La fabricarea pilotelor Confort Lana folosim doar lână pieptănată, cu fibră lungă. Fibrele de lână formează astfel o rețea interțesută foarte rezistentă, nemaifiind necesară interțeserea cu ace, cea din urmă diminuând volumul de aer al umpluturii și capacitatea de drapaj.

3. Drapaj excelent
Drapajul unei pilote reprezintă capacitatea unui produs de a lua forma corpului, evitând formarea cavităților (spațiul dintre corp și pilotă) ce scad temperatura sub pilotă. Umplutura Confort Lana se mulează mult mai bine pe forma corpului și crește confortul termic.


lana puraControl crescut asupra lanolinei de pe fibra de lână

În urma cercetărilor noastre din ultimii ani, am putut să determinăm un procent apropiat de ideal în ceea ce privește lanolina. Cu alte cuvinte, am găsit un echilibru între beneficiile date de aceasta și aroma pe care o degajă produsele noastre.

1. Capacitate de termoreglare îmbunătățită
Noua colecție Confort Lana aduce un management mai bun al umidității dat de procentul de lanolină distribuit uniform pe fibra de lână. Acest aspect înseamnă un mediu mai uscat, care conduce direct la îmbunătățirea capacității de termoreglare a pilotei.

2. Protecție superioară a fibrei de lână
Lanolina distribuită uniform pe fibra de lână determină o rezistență sporită la uzură a acesteia. Lâna face mai puțin praf și nu mai devine casantă.

3. Hipoalergenică, antibacteriană și rezistentă la mucegai în mod natural
Este dovedit științific faptul că lanolina are efecte hipoalergenice, antibacteriene și anti-mucegai. Un produs din lână cu lanolină în patul dumneavoastră diminuează aproape în totalitate apariția acestor probleme.

Lanolina are un miros specific, ”miros de lână”, care cu timpul se estomprează (în primele săptămâni de utilizare). Mirosul lanolinei este o certitudine a calităților terapeutice ale produselor din lână. Află mai multe AICI


multistrat 3 directiiDispunere multistrat 3Direcții

Noua versiune de umplutură Confort Lana are performanțe mult îmbunătățite datorită modului de prelucrare și prin dispunerea fibrelor 3Direcții.

Lâna Confort Merino folosită în pregătirea umpluturii 3Direcții:
-  Lână pură virgină - 100% naturală
-  Finețe superioară – moale la atingere
-  Lână pieptănată – doar fibră lunga, calitatea 1

Folosim caiere de lână sub formă de val, dispuse multistrat pe 3 direcții. Astfel evităm aglomerarea sau migrarea lânei în produs. Straturile de lână au densități de 150 - 300g/mp, plăpumile și pilotele fiind făcute suprapunând două sau mai multe straturi. Astfel este înglobat mai mult aer în structura umpluturii - sporeste gradul de confort termic al produsului.

În perne folosim aceeași metodă de împachetare a caierului val. Lâna din perne nu migrează, nu formează aglomerări în timp.


tratament antimoliiTratament antimolii 100% natural - TERPESHIELD

Am înlocuit tratamentul chimic antimolii cu TERPESHIELDGeraniol și Linalool de sursă naturală - un mix de uleiuri esentiale pure 100% naturale ce conferă protecție și aromaterapie .

Geraniolul și linaloolul sunt terpene naturale ce se găsesc în uleiuri esențiale pure extrase din plante prin distilarea cu aburi.

Rolul antiinsecticind și antifungic al Terpeshield:
- Îndepărtează moliile și larvele acestora din lâna brută spălată
- Alungă insectele și acarienii
- Împiedică formarea fungilor și a mucegaiului
- Neutralizează mirosurile neplăcute.

Aromaterapie Terpeshield:
- diminuează stresul și crește capacitatea de concentrare
- îndepartează durerile musculare, migrenele, indigestiile și inflamațiile ușoare
- deosebit de eficient în caz de insomnie, de nelinişte şi de palpitaţii

Geraniolul și Linaloolul sunt prezente în mod natural în fructe, legume, mirodenii sau plante precum geranium, lemongrass, crin de vale, lavandă, etc. Testele de spălare în laborator au arătat că nici un reziduu activ nu a fost eliberat în apa de spălare sau în apa de clătire a produselor textile tratate cu Terpeshield.

Tratamentul lânii cu Terpeshield nu conține ftalați, permetrin, disruptori endocrini sau orice alt insecticid sau pesticid chimic. Procesul de tratare nu consumă energie termică.


bumbac organicBumbac Organic Fiberproof

Țesătura este 100% Bumbac Organic certificată GOTS (Global Organic Textile Standard) , fabricată în Germania.

Caracteristici:
- Bumbacul nu este peliculizat (nu i se aplică un strat de polimer pentru a împiedica migrarea fibrelor sau a fulgilor de pene din pernele obișnuite).
-  99% rezistent la migrarea fibrelor de lână prin construcția țesăturii (țesătură deasă din fire fine) și a proceselor mecanice de închidere a spațiilor dintre firele țesăturii. 
- permeabilitate excelentă la aer și vapori de apă.


grija pentru naturaSustenabilitate și etică

Suntem mari iubitori de oameni și natură, iar filosofia noastră este să fabricăm produse de cea mai bună calitate în cel mai responsabil mod posibil pentru natură și pentru oameni. Prin noua noastră colecție Confort Lana combinăm cu un real succes performanța înaltă cu stilul, sustenabilitatea și etica.

1. Spălarea lânii în centre certificate ecologic – spălare doar cu detergenți certificați ecologic. Apa rezultată este epurată până la cele mai înalte standarde ale Uniunii Europene. Rezultatul este o lână nobilă, curată, care nu are miros înțepător.

2. Îndepărtate totală a impurităților vegetale prin pieptănare – doar prin procedee mecanice.
Lâna noastră nu este curățată de impuritățile vegetale prin scufundare în soluție de acid sulfuric.

3. Zero Plastic – am eliminat în totalitate plasticul din materiile prime, cele auxiliare și toate furniturile din produsele Confort Lana. De asemenea, ambalajele sunt realizate din materiale 100% naturale, zero plastic, obținând un produs 100% biodegradabil.

4. Certificare Oeko-Tex – în urma analizei produselor noastre, am obținut certificare conform STANDARD 100 by OEKO-TEX® Class 1. Această clasă este cea mai înaltă clasă de calitate a produselor, aceste produse fiind perfecte pentru a intra în contact cu pielea bebelușilor.

oeko tex

CONFORT MERINO - PRODUS FABRICAT ÎN ROMÂNIA

Ce este eticheta Oeko-Tex?
Această etichetă garantează că produsele nu au fost fabricate folosind substanțe chimice dăunătoare, cum ar fi formaldehida sau pesticidele, care ar putea ajunge în produsele de lenjerie de pat.
Ce ia in considerare OEKO-TEX STANDARD 100?
1. Garanția că s-au făcut verificări pentru existența coloranților AZO interziși legal, formaldehidă, cadmiu, nichel etc.
2. Garanția că s-au făcut verificări pentru existența altor substanțe chimice nocive care nu sunt încă reglementate legal.
3. Diverse clase de substanțe relevante pentru mediu

Practic, textilul care deține Standardul trebuie să fie lipsit de peste 100 de substanțe despre care se știe că au efecte nocive asupra sănătății umane.

Ce înseamnă această certificare? Înseamnă că fiecare componentă a fiecărui produs Confort Merino, de la lâna merinos și țesătura de bumbac, până la etichetele de pe produse, inclusiv ața cu care coasem, toate au fost testate și confirmate că sunt sigure pentru sănătatea celor ce folosesc produsele. 

Așa că, fii sigur că atunci când spunem că produsele noastre sunt inofensive pentru tine și întreaga ta familie, spunem cu adevărat că toată lumea doarme în siguranță folosind produsele Confort Merino.


Greutate totală produse:

- 140x200 cm.: 1.7 kg.
- 160x200 cm.: 1.9 kg
- 160x220 cm.: 2.1 kg.
- 180x200 cm.: 2.2 kg.
- 200x200 cm.: 2.4 kg.
- 200x220 cm.: 2.7 kg.
- 240x220 cm.: 3.2 kg.


Avantajele pilotelor Confort Merino:

 • Sunt ușoare
 • Non-alergice și anti-acarieni
 • Sunt un material izolator natural
 • Permeabile la aer
 • Ajută la reglarea temperaturii corpului și vă permite să dormiți liniștit toată noaptea, indiferent de sezon.

Instrucțiuni de îngrijire:

Folosiți produsul înfățat. Plapuma / pilota se curăță de pete doar local, cu o cârpă și puțină soluție de îndepărtat petele pe bază de oxigen activ. Produsul nu se spală.

Ca o măsură de igienă, când vremea vă permite, vă sfătuim să expuneți produsele din lână la soare pentru a evacua umiditatea naturală (transpirația) ce a rămas din timpul nopții.
De asemenea, razele ultraviolete au o acțiune puternică de dezinfectare.

Recomandăm aerisirea produsului 24-48 de ore înainte de prima utilizare.

5 Reviews

Recomand
Eu folosesc topperul direct pe podea. Il recomand celor care au dureri de spate, umeri, ceafa etc. Este foarte eficient. Avand in vedere ca afara este foarte cald, noptile sunt calde si ele, acest topper nu se incinge, cum se incing cele cu spuma cu memorie. Chiar este un produs foarte bun.
By Anne-Mary on 2024-06-07

Cele mai bune produse
Cele mai bune produse : si vara si iarna sunt extrem de confortabile . Pilote , perne , dar salteua de lana e top .
Multumim Confort Merino ...pentru confotul nostru ...de cativa ani buni . ❤️
By Aurica R on 2019-08-15

Saltea lana
Am primit salteaua ,arata exact ca si in poza,vis-a-vis de grosime a venit in jur de 10 cm ,dar asta poate si din cauza presarii din timpul transportului!Multumesc!
By Goia LAVINIA on 2015-12-16

Recomand acest produs
Sunt foarte multumita de acest produs, echilibreaza temperatura corpului, asigura confort in timpul somnului.
By Alexandra Bour on

Saltea lana
E pur si simplu minunata! Am cumparat una acum un an pentru canapea pentru ca ne deranjau imbinarile si a fost perfecta! Acum am mai cumparat una pentru pat, desi avem saltele foarte bune e mult mai minunat sa dormi pe o saltea de lana. E minunatata indiferent de anotimp. Noi am dormit pe ea foarte bine pe ea si vara. Recomand!
By Daniela on

S-ar putea sa-ti placa

Produs adaugat la favorite