• -10%
Protecție Saltea Confort Clasic

Protecție Saltea Confort Clasic

Pled protectie saltea cu umplutură lână naturală și exterior tesatura 100% Bumbac.

Cu rol de protecție a saltelei, acest pled pentru saltea are dublă valență, oferind în plus confortul somnului pe o suprafață naturală.

Copmpoziție:
- umplutură 100% lână naturală dispusă multistrat, densitate 450 g/m
- exterior 100% bumbac Fiberproof, 120g/m2

Fabricată în România

Termen de realizare produs și livrare 4 - 5 zile lucrătoare, în funcție de volumul comenzilor.

Dimensiune
 • 140x200cm
 • 160x200 cm
 • 180x200 cm
 • 90x200 cm
 • 120x200 cm
 • 200x200cm
00097617
396,00 lei 440,00 lei -10%
cu TVA
Timp ramas

lana multistratDispunerea multistrat

Folosim caiere de lână sub formă de val, dispuse multistrat. Astfel evităm aglomerarea sau migrarea lânei în produs. Straturile de lână au densități de 150 - 300g/mp,protecțiile de saltea fiind făcute suprapunând mai multe straturi. Astfel este înglobat mai mult aer în structura umpluturii - sporeste gradul de confort termic al produsului.

În perne folosim aceeași metodă de împachetare a caierului val. Lâna din perne nu migrează, nu formează aglomerări în timp.


CONFORT MERINO - PRODUS FABRICAT ÎN ROMÂNIA

Avantaje:

 • Este ușoară
 • Non-alergică și anti-acarieni
 • Material izolator natural
 • Permeabilă la aer
 • Ajută la reglarea temperaturii corpului și vă permite să dormiți liniștit toată noaptea, indiferent de sezon.

Instrucțiuni de îngrijire:

Produsul se curăță de pete doar local, cu o cârpă și puțină soluție de îndepărtat petele pe bază de oxigen activ. Produsul nu se spală. Folosiți produsul înfățat.
Ca o măsură de igienă, când vremea vă permite, vă sfătuim să expuneți produsele din lână la soare pentru a evacua umiditatea naturală (transpirația) ce a rămas din timpul nopții. De asemenea, razele ultraviolete au o acțiune puternică de dezinfectare.

Lanolina - ”mirosul de lână”

Lâna folosită la produsele Confort Basic este o lână ecologică, 100% pură. Oile de la care provine lâna sunt crescute fără antibiotice, hormoni sau alte tratamente chimice. În procesul de spălare și curățare am înlocuit detergenții ecologici cu detergenți certificați Organic, pentru a îndeparta vegetația, praful și excesul de grăsimi. Rezultatul este o lână nobilă, curată, care nu are miros înțepător.

Lâna nu e spălată în baie de soluție acid sulfuric pentru îndepărtarea resturilor vegetale din ea. Această spălare în soluție de acid sulfuric îndepărtează lanolina, substanță responsabilă pentru calitățile terapeutice ale lânei.

In procesul nostru de curățare, ultimele resturi vegetale sunt îndepărtate printr-o operație tehnologică mecanică, de pieptănare a lânei.

Lâna are lanolină pe fibră. Lanolina are un miros specific, ”miros de lână”, care cu timpul se estomprează (în primele săptămâni de utilizare). Mirosul lanolinei este o certitudine a calităților terapeutice ale produselor din lână. Află mai multe AICI

Recomandăm aerisirea produsului 24-48 de ore înainte de prima utilizare.

Nu sunt review-uri

S-ar putea sa-ti placa

Clientii au cumparat si:

Produs adaugat la favorite

Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor de catre Confort Merino.