CUM ALEG PILOTA MEA CONFORT MERINO?

Alegerea nivelului de căldură și dimensiunii potrivite pentru pilota ta poate depinde de mai mulți factori importanți. În acest articol, vom explora cum temperatura din dormitor, înălțimea ta și numărul de persoane care folosesc simultan pilota pot influența decizia ta.

Read more
Articole despre lana
887 views

CUM DEPOZITEZI PRODUSELE CONFORT MERINO ÎN EXTRASEZON?

Nu știi cum e cel mai bine să depozitezi produsele noastre din lână? Îți este teamă să nu se deterioreze până la sezonul următor? Citește acest articol ce conține informații practice pe această temă. Dacă mai ai și alte întrebări, scrie-ne! 

Read more
Articole despre lana
1582 views

CUM SE ÎNTREȚIN PRODUSELE CONFORT MERINO

Ai făcut o alegere foarte bună atunci când ai ales produsele Confort Merino. Lâna pe care noi o folosim este o lână naturală, 100% pură. Nu folosim lână curățată în baie de soluție acid sulfuric pentru îndepărtarea resturilor vegetale. Lâna Confort Merino nu are lanolina îndepărtată de pe fir și înlocuită cu strat de polimeri.

Read more
Articole despre lana
6773 views

CUM SĂ AI UN SOMN DE CALITATE ALĂTURI DE PARTENER?

Un somn de calitate nu depinde doar de atmosfera romantică, ci și de alegerea corectă a așternuturilor. Pentru că știm cât de importantă este odihna în doi, am pregătit un ghid practic care să te ajute să alegi și să îți configurezi așternuturile pentru un somn de calitate alături de partener. 

Read more
Articole despre lana
113 views

CARE ESTE CEA MAI BUNĂ POZIȚIE DE SOMN?

Este important să găsești poziția care te face să te simți cel mai confortabil și să te asiguri că ai o saltea și perne potrivite pentru susținere. Dacă ai probleme de sănătate sau disconfort în timpul somnului, consulttă un medic sau specialist în somn pentru recomandări personalizate.

Read more
Articole despre lana
74 views

EXPLORÂND LUMEA ȚESĂTURILOR DIN BUMBAC: ORGANIC VS CONVENȚIONAL

Bumbacul, una dintre cele mai utilizate fibre în producția de textile, își are variantele sale, cu Bumbacul Organic și Bumbacul Convențional reprezentând două opțiuni populare. În acest articol, vom explora caracteristicile și avantajele fiecărui tip de bumbac, oferindu-vă o imagine mai clară pentru a lua decizii informate.

Read more
Articole despre lana
250 views

LÂNA ȘI IMPACTUL SĂU POZITIV. O PERSPECTIVĂ MAI DETALIATĂ

Adesea privim la lână și la oile care o produc ca la o resursă naturală, dar putem să ne dăm seama că aceste elemente jucăușe ale naturii au un impact mult mai profund și benefic în viața noastră. Cu o cercetare mai atentă, dezvăluim legăturile dintre lână, mediul înconjurător și calitatea vieții noastre.

Read more
Articole despre lana
318 views

5 SFATURI PENTRU A ÎNVINGE OBOSEALA CRONICĂ - 5 COFEINĂ & ALCOOL

Consumul excesiv sau neadecvat de cofeină și alcool poate contribui la oboseala cronică și poate avea efecte negative asupra sănătății noastre fizice și mentale. Reducerea consumului de cofeină și alcool aduce beneficii semnificative pentru nivelul nostru de energie și sănătatea generală.

Read more
Articole despre lana
188 views

ANUMITE AROME NATURALE ÎMBUNĂTĂȚESC FUNCȚIA COGNITIVĂ

Somnul și aromele naturale pot părea două aspecte complet diferite ale vieții noastre de zi cu zi, dar cercetările recente au arătat că combinarea lor poate avea un impact surprinzător asupra funcției noastre cognitive.

Read more
Articole despre lana
263 views

DE CE SĂ AI ÎNCREDERE ÎN PRODUSELE CONFORT MERINO?

Ai visat vreodată să te înfășori într-o căldură naturală și să te bucuri de un somn odihnitor? Acum este momentul să îți îndeplinești această dorință! Ne face o deosebită plăcere să-ți aducem confortul natural și calitatea la care visezi.

Read more
Articole despre lana
365 views

SFATURI PENTRU A ÎNVINGE OBOSEALA CRONICĂ - 4. EMOȚIILE

Gestionarea emoțiilor este un aspect esențial în lupta împotriva oboselei cronice. Epuizarea nu este doar o problemă fizică, ci și una emoțională, iar abordarea ambelor aspecte poate contribui la recuperarea echilibrului și a energiei în viața ta. 

Read more
Articole despre lana
273 views

ALIATUL SURPRIZĂ AL PĂRINȚILOR EPUIZAȚI

Somnul este o parte esențială a sănătății noastre, iar pentru părinții epuizați, este uneori un vis prețios. Dar există un secret bine păstrat care poate ajuta părinții să obțină odihna de care au nevoie. Acestea pot juca un rol semnificativ în îmbunătățirea calității somnului și în recuperarea energiei pierdute.

Read more
Articole despre lana
492 views

DORMI BINE, EȘTI ÎN SIGURANȚĂ LA MUNCĂ - Alegeri sănătoase

La locul de munca, somnolența excesivă poate crește semnificativ riscul unui accident de muncă, acesta putându-se solda cu rănire sau chiar deces. Deprivarea sau tulburările de somn au, de asemenea, un impact semnificativ asupra altor aspecte ale performanței la locul de muncă.

Read more
Articole despre lana
253 views

SOMNUL - O FEREASTRĂ SPRE SĂNĂTATEA CREIERULUI NOSTRU

”Somnul joacă un rol vital în operarea și refacerea funcțiilor organismului, menținând atât sănătatea mintală, cât și cea fizică a întregului organism.” spune Prof. Dr. Dafin F. Mureșanu, Președinte, Institutul RoNeuro - Centrul de Cercetare si Diagnostic al Bolilor Neurologice și Director al Departamentului de Neuroștiințe al Universității de Medicină și Farmacie “Iuliu Hațieganu” din Cluj-Napoca.

Read more
Articole despre lana
194 views

PILOTA DE LÂNĂ vs PILOTA DE PUF - Alegeri sănătoase

Deși pilota de puf a fost mult timp preferata, să examinăm, dintr-o perspectivă științifică și sănătoasă, de ce ar trebui să optăm pentru pilota de lână. De ce? Pentru că este esențial să alegi corect pilota, pentru a avea un somn șiniștit și confortabil. 

Read more
Articole despre lana
569 views

SFATURI PENTRU A ÎNVINGE OBOSEALA CRONICĂ - 3. ALIMENTAȚIA

Oboseala cronică poate afecta calitatea vieții și poate împiedica performanța zilnică. Dacă te simți epuizat în mod constant și nu știi cum să scapi de această stare, alimentația sănătoasă este un factor crucial în redobândirea energiei și vitalității.

Read more
Articole despre lana
299 views

DORMI BINE, LUCREZI BINE - Alegeri sănătoase

Somnul adecvat poate fi considerat una din pietrele de temelie ale unei cariere profesionale strălucite. Pentru o zi buna de muncă, ar trebui să ne asigurăm ca am avut parte de o noapte cu somn bun.

Read more
Articole despre lana
224 views

SFATURI PENTRU A ÎNVINGE OBOSEALA CRONICĂ - 2. PROGRAM DE SOMN

Te simți epuizat în mod constant, fără să găsești vreo explicație logică sau vreun remediu. Există o abordare simplă și eficientă pentru a învinge oboseala cronică - un program de somn regulat. Citește despre cum poți să menții un astfel de program.

Read more
Articole despre lana
150 views

TRANSFORMĂ-ȚI PATUL ÎNTR-UN LOC PERFECT PENTRU SOMN

Cum poți îmbunătăți calitatea somnului tău, pentru a te trezi odihnit și pregătit pentru orice? Iată câteva sfaturi practice care te vor ajuta să îți transformți patul și ormitorul într-un mediu sănătos pentru o noapte de somn sănătos.

Read more
Articole despre lana
1112 views

DE CE FOLOSIM ADAOS DE CONTRACȚIE LA PILOTE?

De ce este pilota mea Confort Merino mai mare decât husa corespunzătoare? De ce nu are aceeași mărime? Am ales mărimea corectă atunci când am cumpărat-o de pe site. Află ce s-a întâmplat.

Read more
Articole despre lana
1033 views
Produs adaugat la favorite

Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor de catre Confort Merino.