PRODUSE PE MĂSURA TA

PRODUCȚIA PERSONALIZATĂ este, fără îndoială, expresia supremă a măiestriei. Iar noi suntem încântați să facem acest pas. Ne dorim să te ajutăm să adăugi un plus de eleganță și atenție la detalii în casa ta.

Read more
Articole despre lana
100 views

PRODUSELE CONFORT MERINO ȘI LANOLINA

Ești îngrijorat că noile tale produse pentru pat vor mirosi puternic a lână ? Iată o preconcepție pe care ne dorim să o clarificăm cu ajutorul acestui articol. Lâna noastră pură merinos, mulțumită lanolinei, creează o barieră naturală în fața bacteriilor și nu reține mirosurile neplăcute!

Read more
Articole despre lana
43 views

DE CE SĂ ALEGI CONFORT MERINO?

Există motive bine întemeiate și dovedite științific pentru care să alegi produse naturale din lână. Noi, la Confort Merino, am concentrat toate eforturile să îmbunătățim continuu calitatea lânii, pentru a oferi produse de pat 100% naturale, care se integrează de minune într-un stil de viață sănătos. 

Read more
Articole despre lana
7250 views

LA CÂT TIMP TREBUIE SĂ SCHIMBI PERNA?

Cât timp poți folosi fără probleme perna ta preferată? Când este momentul să renunți la perna ta veche? Ce fel de pernă să alegi? Care este umplutura cea mai bună? Află din acest articol. 

Read more
Articole despre lana
973 views

CUM DEPOZITEZI PRODUSELE CONFORT MERINO ÎN EXTRASEZON?

Nu știi cum e cel mai bine să depozitezi produsele noastre din lână? Îți este teamă să nu se deterioreze până la sezonul următor? Citește acest articol ce conține informații practice pe această temă. Dacă mai ai și alte întrebări, scrie-ne! 

Read more
Articole despre lana
623 views

DE CE ESTE LÂNA ALIATUL ÎMPOTRIVA ALERGIILOR?

Știai că lâna merinos are mai multe proprietăți, care o transformă în aliatul perfect împotriva alergiilor? Lâna este acea soluție magică ce ne permite să luptăm cu inamici invizibili. Află care sunt acele caracteristici care o transformă în alegere perfectă pentru alergici. 

Read more
Articole despre lana
174 views

CARE ESTE TEMPERATURA CEA MAI BUNĂ PENTRU SOMN?

Dacă ai temperatura greșită în dormitor, indiferent dacă este prea cald sau prea rece, acest lucru poate face dificilă obținerea unui somn de calitate. Vă invităm să explorăm împreună ce spun cercetările despre temperatură și somn, inclusiv temperatura ideală a aerului pentru somn și altele.

Read more
Articole despre lana
2217 views

PRODUSE CONFORT MERINO ÎN RATE EGALE, FĂRĂ DOBÂNDĂ

Bucură-te de vremea rece de sub confortul unei pilote din lână! Acum poți cumpăra cele mai fine și mai călduroase pilote în rate! Plățile online se efectuează prin intermediul sistemului "3-D Secure" furnizat de  Visa care asigură tranzacțiilor on-line un nivel sporit de securitate. Spor la cumpărături! 

Read more
Articole despre lana
Oana Tatu
1250 views

CONFORT LANA – NOUA COLECȚIE CONFORT MERINO

NOUA COLECȚIE Confort Lana aduce pe piață o lână superioară care, în urma cercetărilor noastre, s-a dovedit a fi cea mai bună soluție pentru un somn perfect. Noua versiune de umplutură Confort Lana are performanțe mult îmbunătățite.

Read more
Articole despre lana
Oana Tatu
2567 views

PRODUSELE CONFORT MERINO SUNT CERTIFICATE STANDARD 100 by OEKO-TEX, class 1.

Ce este certificarea OEKO TEX și de ce este ea importantă pentru cei ce cumpără și folosesc produse certificate STANDARD 100 by OEKO-TEX? Această etichetă garantează că produsele nu au fost fabricate folosind substanțe chimice dăunătoare, cum ar fi formaldehida sau pesticidele, care ar putea ajunge în produsele de lenjerie de pat. 

Read more
Articole despre lana
603 views

CUM SE ÎNTREȚIN PRODUSELE CONFORT MERINO

Ai făcut o alegere foarte bună atunci când ai ales produsele Confort Merino. Lâna pe care noi o folosim este o lână naturală, 100% pură. Nu folosim lână curățată în baie de soluție acid sulfuric pentru îndepărtarea resturilor vegetale. Lâna Confort Merino nu are lanolina îndepărtată de pe fir și înlocuită cu strat de polimeri.

Read more
Articole despre lana
Oana Tatu
4876 views

O IARNĂ CĂLDUROASĂ ȘI EFICIENTĂ DIN PUNCT DE VEDERE AL COSTURILOR

Suntem în plină toamnă, cu o vreme foarte capricioasă, chiar rece anul acesta. Și sincer, începem deja să ne gândim cu reținere la facturile de la iarnă.

Read more
Articole despre lana
15652 views

LÂNA - CELE 5 BENEFICII MINUNATE PENTRU BEBELUȘI

Alegerea produselor potrivite pentru nou-născutul tău nu trebuie să fie dificilă. Și nu va dura mult, atât timp cât veți decide să îl păstrați simplu, mai aproape de natură și să optați pentru elemente de bază. 

Read more
Articole despre lana
1181 views

DE CE SĂ FOLOSIM PRODUSE DIN LÂNĂ ÎN CAMERA DE ODIHNĂ?

Întrebările frecvente primite își regăsesc răspunsul în acest articol. 

Read more
Articole despre lana
3943 views

7 Mituri despre lânã

În acest articol vom dezminţi miturile care se învârt în jurul acestei fibre miraculoase, lâna ...

Read more
Articole despre lana
3628 views

A CE MIROASE LÂNA?

Ești îngrijorat că noile tale produse pentru pat vor mirosi puternic a lână ? Iată o preconcepție pe care ne dorim să o clarificăm.

Read more
Articole despre lana
6352 views

TRANSPIRATIA NOCTURNĂ

CUM POATE O PILOTĂ CONFORT MERINO SĂ AMELIOREZE TRANSPIRAȚIA NOCTURNĂ Studiile confirmă capacitatea lânii de a oferi un confort superior în spațiile destinate somnului, în special datorită proprietăților sale termoreglatoare.

Read more
Articole despre lana
3037 views

Ce lână folosim în produsele Confort Merino

Utilizăm cele mai bune materii prime - Lâna Merinos și Bumbacul Organic, cu scopul final de a oferi produse de calitate și durabile. 

Read more
Articole despre lana
3699 views

Lâna Confort Merino – ACUM CU ZERO NOPEURI

Un nopeu din lână reprezintă un mic nod de fibre încâlcite, aglomerate, un defect de fabricație ce apare în timpul cardării. Nopeurile pot ajunge la un procent între 30% si 40% din greutatea unui caier de lână.

Read more
Articole despre lana
2154 views

AJUTĂ-ȚI COPILUL SĂ DOARMĂ ÎN SIGURANȚĂ

Hai să aflăm care sunt cele 3 criterii care definesc un somn sănătos.

Read more
Articole despre lana
Catalin
3450 views
Produs adaugat la favorite

Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor de catre Confort Merino.