CUM ALEG PILOTA MEA CONFORT MERINO?

Alegerea nivelului de căldură și dimensiunii potrivite pentru pilota ta poate depinde de mai mulți factori importanți. În acest articol, vom explora cum temperatura din dormitor, înălțimea ta și numărul de persoane care folosesc simultan pilota pot influența decizia ta.

Read more
1296 views

CUM DEPOZITEZI PRODUSELE CONFORT MERINO ÎN EXTRASEZON?

Nu știi cum e cel mai bine să depozitezi produsele noastre din lână? Îți este teamă să nu se deterioreze până la sezonul următor? Citește acest articol ce conține informații practice pe această temă. Dacă mai ai și alte întrebări, scrie-ne! 

Read more
2143 views

CUM SE ÎNTREȚIN PRODUSELE CONFORT MERINO

Ai făcut o alegere foarte bună atunci când ai ales produsele Confort Merino. Lâna pe care noi o folosim este o lână naturală, 100% pură. Nu folosim lână curățată în baie de soluție acid sulfuric pentru îndepărtarea resturilor vegetale. Lâna Confort Merino nu are lanolina îndepărtată de pe fir și înlocuită cu strat de polimeri.

Read more
7420 views

OFERĂ COPIILOR TĂI UN SOMN LIN: Alege materiale naturale pentru patul lor

Un somn odihnitor nu doar că îi ajută pe cei mici să se simtă mai energici și mai concentrați în timpul zilei, dar este și vital pentru creșterea lor sănătoasă. În acest articol, ne vom concentra asupra importanței alegerii materialelor naturale pentru patul și somnul copiilor.

Read more
33 views

CUM SĂ TE ODIHNEȘTI MAI BINE, PENTRU O VIAȚĂ MAI BUNĂ

De ce avem nevoie de un ghid despre cum să dormim mai bine? De ce avem nevoie de ajutor pentru a adormi? Cum de unii oameni adorm mai repede decât alții? Citește articolul nostru și află ce poți face pentru a dormi mai bine.

Read more
139 views

CUM SĂ AI UN SOMN DE CALITATE ALĂTURI DE PARTENER?

Un somn de calitate nu depinde doar de atmosfera romantică, ci și de alegerea corectă a așternuturilor. Pentru că știm cât de importantă este odihna în doi, am pregătit un ghid practic care să te ajute să alegi și să îți configurezi așternuturile pentru un somn de calitate alături de partener. 

Read more
299 views

CUM SĂ ALEGI PERNA ÎN FUNCȚIE DE MĂRIMEA TRICOULUI?

Te foiești mereu în pat pentru că niciodată perna nu este potrivită? În acest articol, vom explora cum să corelăm fermitatea pernei cu salteaua, având în vedere factori precum distanța umăr-cap și mărimea corpului. Verifică graficul din articol pentru a ști cum să alegi perna perfectă!

Read more
121 views

CARE ESTE CEA MAI BUNĂ POZIȚIE DE SOMN?

Este important să găsești poziția care te face să te simți cel mai confortabil și să te asiguri că ai o saltea și perne potrivite pentru susținere. Dacă ai probleme de sănătate sau disconfort în timpul somnului, consulttă un medic sau specialist în somn pentru recomandări personalizate.

Read more
188 views

DESCOPERĂ MAGIA SOMNULUI CU PRODUSELE DIN LÂNĂ CONFORT MERINO

Fiecare detaliu al lânii contribuie la transformarea dormitorului tău într-un sanctuar al confortului și siguranței. Alege să aduci în viața ta rafinamentul lânii naturale și descoperă plăcerea unui somn odihnitor, înconjurat de beneficiile unei alegeri naturale și sustenabile.

Read more
106 views

EXPLORÂND LUMEA ȚESĂTURILOR DIN BUMBAC: ORGANIC VS CONVENȚIONAL

Bumbacul, una dintre cele mai utilizate fibre în producția de textile, își are variantele sale, cu Bumbacul Organic și Bumbacul Convențional reprezentând două opțiuni populare. În acest articol, vom explora caracteristicile și avantajele fiecărui tip de bumbac, oferindu-vă o imagine mai clară pentru a lua decizii informate.

Read more
379 views

LÂNA ȘI IMPACTUL SĂU POZITIV. O PERSPECTIVĂ MAI DETALIATĂ

Adesea privim la lână și la oile care o produc ca la o resursă naturală, dar putem să ne dăm seama că aceste elemente jucăușe ale naturii au un impact mult mai profund și benefic în viața noastră. Cu o cercetare mai atentă, dezvăluim legăturile dintre lână, mediul înconjurător și calitatea vieții noastre.

Read more
529 views

5 SFATURI PENTRU A ÎNVINGE OBOSEALA CRONICĂ - 5 COFEINĂ & ALCOOL

Consumul excesiv sau neadecvat de cofeină și alcool poate contribui la oboseala cronică și poate avea efecte negative asupra sănătății noastre fizice și mentale. Reducerea consumului de cofeină și alcool aduce beneficii semnificative pentru nivelul nostru de energie și sănătatea generală.

Read more
312 views

ANUMITE AROME NATURALE ÎMBUNĂTĂȚESC FUNCȚIA COGNITIVĂ

Somnul și aromele naturale pot părea două aspecte complet diferite ale vieții noastre de zi cu zi, dar cercetările recente au arătat că combinarea lor poate avea un impact surprinzător asupra funcției noastre cognitive.

Read more
367 views

DE CE SĂ AI ÎNCREDERE ÎN PRODUSELE CONFORT MERINO?

Ai visat vreodată să te înfășori într-o căldură naturală și să te bucuri de un somn odihnitor? Acum este momentul să îți îndeplinești această dorință! Ne face o deosebită plăcere să-ți aducem confortul natural și calitatea la care visezi.

Read more
536 views

SFATURI PENTRU A ÎNVINGE OBOSEALA CRONICĂ - 4. EMOȚIILE

Gestionarea emoțiilor este un aspect esențial în lupta împotriva oboselei cronice. Epuizarea nu este doar o problemă fizică, ci și una emoțională, iar abordarea ambelor aspecte poate contribui la recuperarea echilibrului și a energiei în viața ta. 

Read more
447 views

ALIATUL SURPRIZĂ AL PĂRINȚILOR EPUIZAȚI

Somnul este o parte esențială a sănătății noastre, iar pentru părinții epuizați, este uneori un vis prețios. Dar există un secret bine păstrat care poate ajuta părinții să obțină odihna de care au nevoie. Acestea pot juca un rol semnificativ în îmbunătățirea calității somnului și în recuperarea energiei pierdute.

Read more
726 views

DORMI BINE, EȘTI ÎN SIGURANȚĂ LA MUNCĂ - Alegeri sănătoase

La locul de munca, somnolența excesivă poate crește semnificativ riscul unui accident de muncă, acesta putându-se solda cu rănire sau chiar deces. Deprivarea sau tulburările de somn au, de asemenea, un impact semnificativ asupra altor aspecte ale performanței la locul de muncă.

Read more
369 views

SOMNUL - O FEREASTRĂ SPRE SĂNĂTATEA CREIERULUI NOSTRU

”Somnul joacă un rol vital în operarea și refacerea funcțiilor organismului, menținând atât sănătatea mintală, cât și cea fizică a întregului organism.” spune Prof. Dr. Dafin F. Mureșanu, Președinte, Institutul RoNeuro - Centrul de Cercetare si Diagnostic al Bolilor Neurologice și Director al Departamentului de Neuroștiințe al Universității de Medicină și Farmacie “Iuliu Hațieganu” din Cluj-Napoca.

Read more
339 views

PILOTA DE LÂNĂ vs PILOTA DE PUF - Alegeri sănătoase

Deși pilota de puf a fost mult timp preferata, să examinăm, dintr-o perspectivă științifică și sănătoasă, de ce ar trebui să optăm pentru pilota de lână. De ce? Pentru că este esențial să alegi corect pilota, pentru a avea un somn șiniștit și confortabil. 

Read more
769 views

SFATURI PENTRU A ÎNVINGE OBOSEALA CRONICĂ - 3. ALIMENTAȚIA

Oboseala cronică poate afecta calitatea vieții și poate împiedica performanța zilnică. Dacă te simți epuizat în mod constant și nu știi cum să scapi de această stare, alimentația sănătoasă este un factor crucial în redobândirea energiei și vitalității.

Read more
452 views
Produs adaugat la favorite