5 SFATURI PENTRU A ÎNVINGE OBOSEALA CRONICĂ - 3. ALIMENTAȚIA

Oboseala cronică poate afecta calitatea vieții și poate împiedica performanța zilnică. Dacă te simți epuizat în mod constant și nu știi cum să scapi de această stare, alimentația sănătoasă este un factor crucial în redobândirea energiei și vitalității.

Read more
31 views

DORMI BINE, LUCREZI BINE - Alegeri sănătoase

Somnul adecvat poate fi considerat una din pietrele de temelie ale unei cariere profesionale strălucite. Pentru o zi buna de muncă, ar trebui să ne asigurăm ca am avut parte de o noapte cu somn bun.

Read more
41 views

5 SFATURI PENTRU A ÎNVINGE OBOSEALA CRONICĂ - 2. PROGRAM DE SOMN

Te simți epuizat în mod constant, fără să găsești vreo explicație logică sau vreun remediu. Există o abordare simplă și eficientă pentru a învinge oboseala cronică - un program de somn regulat. Citește despre cum poți să menții un astfel de program.

Read more
37 views

TRANSFORMĂ-ȚI PATUL ÎNTR-UN LOC PERFECT PENTRU SOMN

Cum poți îmbunătăți calitatea somnului tău, pentru a te trezi odihnit și pregătit pentru orice? Iată câteva sfaturi practice care te vor ajuta să îți transformți patul și ormitorul într-un mediu sănătos pentru o noapte de somn sănătos.

Read more
679 views

DE CE FOLOSIM ADAOS DE CONTRACȚIE LA PILOTE?

De ce este pilota mea Confort Merino mai mare decât husa corespunzătoare? De ce nu are aceeași mărime? Am ales mărimea corectă atunci când am cumpărat-o de pe site. Află ce s-a întâmplat.

Read more
613 views

PRODUSE PE MĂSURA TA

PRODUCȚIA PERSONALIZATĂ este, fără îndoială, expresia supremă a măiestriei. Iar noi suntem încântați să facem acest pas. Ne dorim să te ajutăm să adăugi un plus de eleganță și atenție la detalii în casa ta.

Read more
556 views

PRODUSELE CONFORT MERINO ȘI LANOLINA

Ești îngrijorat că noile tale produse pentru pat vor mirosi puternic a lână ? Iată o preconcepție pe care ne dorim să o clarificăm cu ajutorul acestui articol. De ce nu reține mirosurile neplăcute mâna noastră pură merinos? Află din acest articol. 

Read more
2864 views

5 SFATURI PENTRU A ÎNVINGE OBOSEALA CRONICĂ – 1. MIȘCAREA

Este luni dimineața și te simți deja sfârșit(ă) în fața listei de activități de bifat. Îți lipsește motivația și ești lipsit(ă) de energie. Aceste simptome sunt destul de des întâlnite. Află din acest articol despre ce este vorba.

Read more
28 views

DE CE SĂ ALEGI CONFORT MERINO?

Există motive întemeiate și dovedite științific pentru care să alegi produse naturale din lână. Noi am concentrat toate eforturile să îmbunătățim continuu calitatea lânii, creând produse de pat 100% naturale, pentru un stil de viață sănătos. 

Read more
7627 views

LA CÂT TIMP TREBUIE SĂ SCHIMBI PERNA?

Cât timp poți folosi fără probleme perna ta preferată? Când este momentul să renunți la perna ta veche? Ce fel de pernă să alegi? Care este umplutura cea mai bună? Află din acest articol. 

Read more
1500 views

CUM DEPOZITEZI PRODUSELE CONFORT MERINO ÎN EXTRASEZON?

Nu știi cum e cel mai bine să depozitezi produsele noastre din lână? Îți este teamă să nu se deterioreze până la sezonul următor? Citește acest articol ce conține informații practice pe această temă. Dacă mai ai și alte întrebări, scrie-ne! 

Read more
1017 views

DE CE ESTE LÂNA ALIATUL ÎMPOTRIVA ALERGIILOR?

Știai că lâna merinos are mai multe proprietăți, care o transformă în aliatul perfect împotriva alergiilor? Lâna este acea soluție magică ce ne permite să luptăm cu inamici invizibili. Află care sunt acele caracteristici care o transformă în alegere perfectă pentru alergici. 

Read more
382 views

CARE ESTE TEMPERATURA CEA MAI BUNĂ PENTRU SOMN?

Dacă ai temperatura greșită în dormitor, indiferent dacă este prea cald sau prea rece, acest lucru poate face dificilă obținerea unui somn de calitate. Vă invităm să explorăm împreună ce spun cercetările despre temperatură și somn, inclusiv temperatura ideală a aerului pentru somn și altele.

Read more
2751 views

PRODUSE CONFORT MERINO ÎN RATE EGALE, FĂRĂ DOBÂNDĂ

Bucură-te de vremea rece de sub confortul unei pilote din lână! Acum poți cumpăra cele mai fine și mai călduroase pilote în rate! Plățile online se efectuează prin intermediul sistemului "3-D Secure" furnizat de  Visa care asigură tranzacțiilor on-line un nivel sporit de securitate. Spor la cumpărături! 

Read more
Oana Tatu
1455 views

CONFORT LANA – NOUA COLECȚIE CONFORT MERINO

NOUA COLECȚIE Confort Lana aduce pe piață o lână superioară care, în urma cercetărilor noastre, s-a dovedit a fi cea mai bună soluție pentru un somn perfect. Noua versiune de umplutură Confort Lana are performanțe mult îmbunătățite.

Read more
Oana Tatu
3084 views

PRODUSELE CONFORT MERINO SUNT CERTIFICATE STANDARD 100 by OEKO-TEX, class 1.

Ce este certificarea OEKO TEX și de ce este ea importantă pentru cei ce cumpără și folosesc produse certificate STANDARD 100 by OEKO-TEX? Această etichetă garantează că produsele nu au fost fabricate folosind substanțe chimice dăunătoare, cum ar fi formaldehida sau pesticidele, care ar putea ajunge în produsele de lenjerie de pat. 

Read more
855 views

CUM SE ÎNTREȚIN PRODUSELE CONFORT MERINO

Ai făcut o alegere foarte bună atunci când ai ales produsele Confort Merino. Lâna pe care noi o folosim este o lână naturală, 100% pură. Nu folosim lână curățată în baie de soluție acid sulfuric pentru îndepărtarea resturilor vegetale. Lâna Confort Merino nu are lanolina îndepărtată de pe fir și înlocuită cu strat de polimeri.

Read more
Oana Tatu
5920 views

O IARNĂ CĂLDUROASĂ ȘI EFICIENTĂ DIN PUNCT DE VEDERE AL COSTURILOR

Suntem în plină toamnă, cu o vreme foarte capricioasă, chiar rece anul acesta. Și sincer, începem deja să ne gândim cu reținere la facturile de la iarnă.

Read more
15848 views

LÂNA - CELE 5 BENEFICII MINUNATE PENTRU BEBELUȘI

Alegerea produselor potrivite pentru nou-născutul tău nu trebuie să fie dificilă. Și nu va dura mult, atât timp cât veți decide să îl păstrați simplu, mai aproape de natură și să optați pentru elemente de bază. 

Read more
1395 views

DE CE SĂ FOLOSIM PRODUSE DIN LÂNĂ ÎN CAMERA DE ODIHNĂ?

Întrebările frecvente primite își regăsesc răspunsul în acest articol. 

Read more
4479 views
Produs adaugat la favorite

Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor de catre Confort Merino.