Oana și Cătălin Tatu

Produsele Confort Merino pot ajunge în orice colț al țării atunci când le comanzi direct de pe magazinul nostru online.

Cine suntem și de ce lână?

Suntem Oana și Cătălin Tatu, Confort Merino este conceptul nostru și ocupă un loc special în inima noastră. Am crescut odată cu acest brand și am descoperit o lume nouă împreună – o lume veche, de altfel, dar uitată și neapreciată în România.

Iubim lâna. Probabil este destul de evident acest lucru, având în vedere că am creat o întreagă lume în jurul lânii. Dar din momentul în care am descoperit cât de extraordinară este, am știut că acesta este drumul pe care trebuie să mergem.

Ne-am dorit să schimbăm paradigma și să rescriem povestea din jurul acestui material natural special, pentru că este o fibră incredibilă, dar atât de subevaluată! Iar consumatorul a uitat de minunatele beneficii pe care lâna le aduce acasă.

Ne-am asumat un rol dificil, dar frumos de a vorbi despre fibra de lână și ne face plăcere să aducem de câte ori este nevoie în discuție avantajele reale pe care le avem atunci când folosim lâna în casă, dar și în garderoba noastră.

Iar în spatele pasiunii și dorinței de a readuce în viața oamenilor lâna, nu este doar iubire de materiale naturale. Pentru a oferi românilor pilota Confort Merino la nivelul de calitate actual, a fost nevoie de foarte multă muncă nu doar de informare, dar și cercetare și inovare continue.

Recunoaștem că a fost un avantaj faptul că am avut propriul inginer textilist în persoana lui Cătălin Tatu.

Unde este fabrica noastră?

Produsele noastre sunt lucrate manual în fabrica proprie din Piatra Neamț, folosind lână de la fermieri din sudul și sud-estul Europei, inclusiv România, ce respectă cele mai înalte standarde în creșterea și îngrijirea animalelor.

Unde poți vedea produsele noastre?

Produsele Confort Merino pot fi cumpărate și livrate în orice colț al țării de pe magazinul nostru online.

Dacă dorești să simți cu mâna ta produsele noastre, poți vizita unul dintre magazinele noastre partenere din țară.

  • Galeriile Kuyba Eperience Center – Cluj Napoca
  • Showroom Gălbenuș – Brașov
  • Home & Design Mall, magazin Greige parter – București
Produs adaugat la favorite