- Regulament de organizare -

2+1 gratis la produsele Confort Merino achizitionate

1 – ORGANIZATORUL Campania este organizata de SANODOR S.R.L. (denumit in continuare “SANODOR” sau “Organizator”) CIF: RO32985600, J27/200/2014, Str. Mihai Viteazu 19, C1-36, Piatra Neamt, Jud. Neamt, reprezentata legal de domnul TATU CATALIN, in calitate de Administrator. 

2 – DESCRIERE CAMPANIE

2.1 Clientii, persoane fizice si/ sau juridice care, in perioada 08.04.2024-08.05.2024, achizitioneaza doua produse Confort Merino mentionate in Anexa 1 la prezentul Regulament din magazinul online www.confortmerino.ro primesc inca un produs Confort Merino gratis, din cele mentionate in Anexa 1. 

2.2 Produsul primit gratuit va fi cel cu pretul cel mai mic dintre cele 3 produse alese de client. Astfel, clientul va alege 3 produse dintre cele participante la Campanie, mentionate in Anexa 1 a prezentului Regulament, si va achita 2 dintre aceste produse, iar pe cel de-al treilea, cu pretul cel mai mic, il va primi gratuit. 

Exemple:

➡Pentru comenzi între 3 si 5 produse, comanda va conține 1 un produs cu valoare 0 (cel mai ieftin).

➡Pentru comenzi între 6 si 8 produse, comanda va conține 2 produse cu valoare 0 (cele mai ieftine 2).

➡Pentru comenzi între 9 si 11 produse, comanda va conține 3 produse cu valoare 0 (cele mai ieftine 3).

2.3 În cazul existenței unor vouchere procentuale sau valorice, deținătorul unui asemenea voucher nu poate folosi acest voucher în cadrul promoției ”2 + 1 GRATIS”.

2.4 CARDUL CADOU poate fi folosit pentru achitarea coșului din cadrul promoției ”2 + 1 GRATIS”. Cardul cadou nu este inclus in lista produselor participante din Anexa promoției. 

2.5 Campania se desfasoara in limita stocului disponibil.

2.6 In momentul intrarii in Campanie acceptati responsabilitatea exclusiva pentru a decide daca participarea dumneavoastra este legala conform oricarei jurisdictii aplicabile pentru dumneavoastra. Intrand in Campanie, dumneavoastra sunteti de acord cu acest Regulament si cu faptul ca deciziile Organizatorului sunt definitive si obligatorii in privinta Campaniei.

3– DREPT DE PARTICIPARE La aceasta campanie poate participa orice persoana fizica sau juridica, rezidenta in Romania, cu varsta de peste 18 ani implinita la data inceperii Campaniei (in cazul persoanelor fizice), care achizitioneaza produse participante in Campanie mentionate in Anexa 1, in perioada jos-mentionata, in limita stocului disponibil.

4 – PERIOADA SI LOCATIA CAMPANIEI Campania se desfasoara in toate magazinul online www.confortmerino.ro, in  perioada 01.08.2023-31.08.2023.

5 - CONDITII GENERALE Organizatorul isi rezerva dreptul, la discretia sa absoluta, de a descalifica orice persoana care falsifica procedura de inregistrare sau functionare a Campaniei, care incalca prezentul Regulament, care actioneaza intr-un mod lipsit de etica sau perturbator sau care se determina ca actioneaza cu intentia de a deranja, abuza, ameninta sau hartui orice persoana. Utilizarea, in orice mod, a unor metode frauduloase de inscriere in Campanie, va atrage anularea tuturor inregistrarilor prin aceste metode, iar persoanele care folosesc aceste metode vor fi descalificate. Daca, din orice motiv, aceasta Campanie nu se poate desfasura conform planificarii datorita unor cauze aflate in afara controlului Organizatorului, fraudei, problemelor tehnice, sau orice alte cauze care, in opinia Organizatorului, corup sau afecteaza administrarea, securitatea, corectitudinea, integritatea sau desfasurarea corespunzatoare a Campaniei, Organizatorul isi rezerva dreptul de a anula, inceta, modifica sau suspenda Campania. In situatia in care Campania inceteaza din cauza fortei majore, fraudei sau a dificultatilor tehnice inainte de finalul Perioadei Campaniei, se va face un anunt oficial la locatia Campaniei. 

6 - LIMITAREA RĂSPUNDERII In niciun caz Organizatorul nu va fi responsabil sau raspunzator pentru niciun fel de daune sau pierderi de orice fel, inclusiv daune directe, indirecte, incidente, subsecvente sau punitive, rezultate ca urmare a participarii dvs. la acest Campanie. Fara a limita cele mentionate mai sus, produsele si serviciile oferite de catre Organizator, inclusiv prezenta Campanie, sunt oferite „ca atare”, fara garantii suplimentare, explicite sau implicite, fata de cele pe care Organizatorul este obligat potrivit legislatiei in vigoare sa le acorde.

7 - LEGISLATIE SI LITIGII Prezentul Regulament este guvernat de legislatia romana. Daca una dintre clauze va fi declarata nula, celelalte clauze nu vor fi afectate si vor continua sa fie valabile si aplicabile in conformitate cu legislatia romana. Orice litigiu care decurge din prezentul Regulament va fi solutionat de catre instantele competente de la sediul Organizatorului.

8 - REGULAMENTUL CAMPANIEI Regulamentul de participare / desfasurare a Campaniei este disponibil, gratuit, oricarui solicitant in locatiile Campaniei / pagina de internet a Campaniei, cat si la sediul Organizatorului, din Str. Mihai Viteazu 19, C1-36, Piatra Neamt, Jud. Neamt, Romania.

9 - FORTA MAJORA Forta majora reprezinta orice eveniment care nu poate fi controlat, remediat sau prevazut de Organizator, inclusiv imposibilitatea Organizatorului, din motive independente de vointa sa si a carui aparitie determina imposibilitatea acestuia de a-si indeplini obligatiile asumate conform acestui Regulament. Daca intervine situatia de mai sus sau apare o alta situatie de forta majora care impiedica sau intarzie total sau partial executarea Regulamentului sau continuarea Campaniei, Organizatorul va fi exonerat de raspunderea privind indeplinirea obligatiilor pe perioada in care indeplinirea obligatiilor va fi impiedicata sau intarziata conform legii.

10 - INCETAREA CAMPANIEI Prezenta Campanie poate inceta in cazul aparitiei unui eveniment de forta majora sau in cazul schimbarii cadrului legislativ astfel incat organizarea si desfasurarea Campaniei sa presupuna cresterea bugetului alocat acestui proiect. De asemenea, prezenta Campanie poate inceta in momentul in care produsele participante la Campaniei nu mai fac parte din stocul disponibil al magazinului online www.confortmeriino.ro.

11 - PROTECŢIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL Prin prezentul Regulament Oficial, Organizatorul se obliga sa respecte prevederile legislatiei privind protectia datelor cu caracter personal respectiv, ale Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European si al Consiliului din data de 27.04.2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE (,,GDPR’’) aplicabil incepand cu 25.05.2018. Organizatorul actioneaza in calitate de operator conform GDPR in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal ale utilizatorilor care se inscriu in Campanie. Prelucrarea datelor cu caracter personal colectate si utilizate in contextul organizarii si desfasurarii Campaniei vor fi guvernate de regulile descrise in acest Regulament. 

12 - TEMEIUL LEGAL Prezentul Regulament este in conformitate cu prevederile legislatiei nationale privind comercializarea produselor si serviciilor, respectiv Ordonanta de Guvern nr. 99/2000 si legislatia  privind protectia persoanelor fizice in legatura cu procesarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date. Reclamatiile privind produsele sau serviciile implicate in Campanie dupa finalizarea Campaniei in conformitate cu prezentul Regulament nu vor fi luate in considerare si nu vor reprezenta raspunderea Organizatorului. In caz de tentativa sau fraudare a sistemului Campaniei, abuz sau orice fapte care afecteaza imaginea Organizatorului, acesta isi rezerva dreptul de a lua toate masurile necesare pentru remedierea situatiei aparute. Organizatorul va lua toate masurile necesare pentru desfasurarea Campaniei in conditii normale conform celor de mai sus, dar nu isi asuma raspunderea pentru reclamatii, contestatii ale participantilor care nu vizeaza incalcarea cadrului legal in vigoare. 

ORGANIZATOR
SANODOR SRL

ANEXA 1.

PRODUSE PARTICIPANTE IN CAMPANIE:

Produsele participante in campanie se identifica cu produsele de mai jos, impreuna cu atributele lor de dimensiune, nivel de fermitate.

 1. Cearșaf Pat Bumbac Organic Crem
 2. Față de Pernă Bumbac Organic Crem
 3. Husă de Pernă Matlasată Confort Lana
 4. Husă Pilotă Bumbac Organic Crem
 5. Pernă Confort Lana
 6. Pernă Confort Lana Baby
 7. Pernă Confort Lana Junior
 8. Pilotă Confort Lana Baby
 9. Pilotă Confort Lana N2
 10. Pilotă Confort Lana N2 Junior
 11. Pilotă Confort Lana N3
 12. Pilotă Confort Lana N3 Junior
 13. Pilotă de Vară Confort Lana N1
 14. Pilotă de Vară Confort Lana N1 Junior
 15. Plapumă Confort Lana N5
 16. Protecție Saltea Confort Lana
 17. Protecție Saltea Confort Lana Baby
 18. Protecție Saltea Confort Lana Junior
 19. Saltea Pătuț Confort Baby
 20. Set 4 Anotimpuri Confort Lana N2+N1
 21. Set Lenjerie Bumbac Organic Crem
 22. Set Lenjerie Junior Bumbac Organic
 23. Set Lenjerie Organic Baby

Nu intra in campanie:

 • Produsele OUTLET cu mentiunea EXTRA Lanolină
 • Plapumă Confort Lana Clasic N4
 • Pilotă Confort Lana Clasic N2
 • Protecție Saltea Confort Lana Clasic
 • Toate paturile din lana
 • Toate produsele la reducere
 • Cardurile cadou
Produs adaugat la favorite