Cum comand?

Comanda pe site: Pentru a putea folosi site-ul www.confortmerino.ro este necesar sa aveti activate cookie-urile in browserul dumneavoastra. Pentru a efectua o comanda prin intermediul magazinului online este necesar sa va inregistrati, folosind o adresa de e-mail valida.

Alegeti produsul dorit si apoi faceti click pe simbolul "adauga in cos". Produsul va ajunge in cosul de cumparaturi. Pentru vizualizarea produselor alese faceti click pe “Produse in cos”. Va rugam ca inaintea efectuarii unei comenzi sa completati atat datele dumneavoastra de contact cat si adresa de livrare in sectiunea “contul meu”.

Comanda telefonica:

Pentru comanda telefonica sunati la:
Telefon Vanzari: 0772-043.686

Disponibilitatea produselor:

Produsele sunt livrate in limita stocului disponibil. Termenul de livrare pentru produsele stoc este de 2-4 zile lucratoare. In cazul in care nu se poate respecta termenul de livrare, veti fi contactat telefonic sau pe email pentru agrearea unui nou termen de livrare.

Efectuarea platii

Aveti la dispozitie urmatoarele modalitati de plata:
- Plata ramburs. Coletul este insotit de factura fiscala aferenta comenzii. Chitanta va fi emisa de catre firma de curierat rapid.
- Plata prin transfer bancar.

Modalitati livrare

Trasportul este asigurat prin intermediul firmelor de curierat rapid. In cazul zonelor neacoperite de firmele private de curierat sau în situatiile in care  costul de livrare la adresa solicitată de Cumparător  depășește  valoarea standard, Vânzătorul poate efectua expedierea  prin serviciul de curierat al Poștei Române după  notificarea și acordul prealabil al Cumpărătorului. 

Pentru o valoare a coșului de cumpărături mai mică de 400 lei, costul de transport achitat de Cumpărător este  20 lei.

Pentru valoarea coșului de cumpărături mai mare de 400 lei, costul de transport este suportat de Vânzător. 

Vanzari promotionale/Lichidari de stoc:

Vanzarile promotionale se vor face in limita termenului promotiei respective, lichidarile de stoc se fac in limita stocului disponibil.

REGULAMENTUL CAMPANIEI PROMOŢIONALE

“2+1 GRATIS” 

Art.1      Organizatorul Campaniei Promoționale

1.1.       Campania promoțională “2+1 GRATIS” („Campania Promoțională”) este organizată de SANODOR SRL persoană juridică română, cu sediul social în Piatra Neamt, Str Mihai Viteazu 19, C1-36, cod unic de înregistrare RO32985600, înregistrată la Oficiul Registrului Comerțului cu nr  J27/200/2014 (“Organizatorul”).

1.2.       Regulamentul oficial este întocmit și făcut public conform legislației aplicabile din Romania și este disponibil pe site-ul www.confortmerino.ro pe toată perioada de desfășurare a Campaniei Promoționale.

1.3.       Organizatorul își rezervă dreptul de a modifica în orice moment oricare din condițiile stabilite în prezentul Regulament în perioada desfășurării Campaniei Promoționale, dar nu înainte de a anunța publicul despre aceste modificări.

  Art.2     Denumire. Durata. Locul desfășurării

2.1.       Campania promoțională poartă denumirea ”2+1 GRATIS”.

2.2.  Campania promoțională se desfășoară în perioada 03.08.2021 - 22.08.2021, pe magazinul online www.confortmerino.ro.

2.3     Promoția este valabilă numai în limita stocului disponibil al produselor ce participă la prezenta Campanie Promoțională.

  Art.3     Produse participante la Campania Promoțională

3.1.        Obiectul Campaniei Promoționale îl reprezintă produsele Confort Merino comercializate pe magazinul online www.confortmerino.ro la oricare din categoriile: Pilote și Plăpumi, Perne, Lenjerii, Toppere și Protecții saltea, Colecție Copii.

3.2.        Promoția este valabilă pentru comenzi care conțin minimum 3 produse ale oricăreia dintre categoriile menționate la pct 3.1.

3.3.        În cadrul promoției, al treilea cel mai ieftin produs este gratuit.

-  Pentru comenzi între 3 si 5 produse, comanda va conține 1 produs gratuit (cel mai ieftin)

-  Pentru comenzi între 6 si 8 produse, comanda va conține 2 produse gratuite (cele mai ieftine)

-  Pentru comenzi între 9 si 11 produse, comanda va conține 3 produse gratuite (cele mai ieftine)

3.4.       Numărul produselor gratuite dintr-o comandă nu poate fi mai mare de 3 (maximum 11 produse/coş de cumpărături).

3.5.       În cazul existenței unor vouchere nominale procentuale sau valorice, deținătorul unui asemenea voucher nu poate beneficia de reducerea cumulată conferită de aplicarea voucherului procentual la reducerea deja existentă în cadrul unei promoții.

3.6.      Produsele aflate in categoria OUTLET si Pături nu fac parte din actuala promoție.

3.7.       Promoția se va desfășura conform informațiilor prezentate pe website-ul www.confortmerinor.ro, iar clienții pot participa prin plasarea unei comenzi în perioada în care aceasta este în curs de desfășurare.

3.8.      Participanții răspund de corectitudinea datelor introduse.

3.9.     În cazul unui retur pentru produse ce participă la promoția „2+1 GRATIS”, trebuie returnate inclusiv produsele oferite gratis.

 Art.4      Dreptul și condițiile de participare

4.1.        Participanții trebuie să plaseze comenzile în intervalul în care Campania Promoțională este în desfășurare şi să furnizeze datele necesare pentru identificarea şi eventual contactarea acestora.

 Art.5      Protecția datelor cu caracter personal

5.1.        Participarea la Campania Promoțională implică acceptarea expresă de către participanți ca datele lor personale să fie stocate și prelucrate de Organizator în vederea desfășurării Campaniei Promoționale.

5.2.        Organizatorul nu va transmite datele personale către terți, cu excepția entităților implicate, după caz, în organizarea/desfășurarea  Campaniei Promoționale.

5.3.        Participanților la promoție le sunt garantate drepturile prevăzute de Regulamentul nr. 679 din 27 aprilie 2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE („Regulamentul General privind Protecția Datelor”) (i.e. dreptul de acces la date, dreptul la rectificarea sau ștergerea datelor, dreptul de opoziție, dreptul la restricționarea prelucrării, dreptul la portabilitatea datelor, dreptul de a-şi retrage consimțământul cu privire la prelucrarea datelor, dreptul de a se opune prelucrărilor automate şi creării de profiluri, dreptul de a depune plângere) pe baza cererii scrise a participantului, datată și expediată la adresa de poștă electronică vanzari@confortmerino.ro.

5.4.         În cadrul Campaniei Promoționale, Operatorul va colecta de la participanți următoarele categorii de date cu caracter personal:

(i)            Nume și prenume;

(ii)           Adresa de email;

(iii)          Număr de telefon;

(iv)          Adresă de livrare.

5.5.         Datele cu caracter personal ale participanților la Campania Promoțională vor fi prelucrate în următoarele scopul organizarii și desfășurării Campaniei Promoționale actuale.

 Art.6      Litigii

6.1.        În cazul unor eventuale dispute apărute între Organizator și participanții la Campania Promoțională, acestea vor fi mai întâi soluționate pe cale amiabilă. Daca acest lucru nu este posibil, orice litigiu va fi înaintat spre rezolvare instanțelor judecătorești competente.

 Art.7      Dispoziții finale

7.1.        Organizatorul își rezervă dreptul de a întrerupe Campania Promoțională oricând pe parcursul desfășurării acesteia, fără a putea fi atrasă în acest caz răspunderea acestuia, cu informarea prealabilă a consumatorilor prin canalele de comunicare proprii social media.

7.2.        Organizatorul şi participanții sunt de acord să se conformeze şi să respecte prevederile prezentului Regulament. Astfel, pentru a putea participa la promoție, clienții sunt obligați să respecte prevederile prezentului Regulament.

7.3.         Orice contestație având ca obiect Campania Promoțională poate fi formulată în scris şi depusă la adresa situată în Piatra Neamt, Str Mihai Viteazu 19, C1-36 sau la următoarea adresa de email: vanzari@confortmerino.ro.

7.4.         Prezentul Regulament se completează cu orice alte prevederi şi mențiuni din “Termeni şi Condiții” de pe www.confortmerino.ro

Politica de returnare

Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform O.G. 130/2000. Acestea se pot returna, in ambalajul original si in aceeasi stare in care au fost receptionate, in termen de 14 zile lucratoare de la primire fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. S.C. SANODOR S.R.L. va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 30 de zile de la data denuntarii in scris a contractului. Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, rupturi, zgarieturi, etc. 

Conform O.G. 130/2000, Art. 10: Consumatorul nu poate denunţa unilateral următoarele tipuri de contracte, cu excepţia cazurilor în care părţile au convenit altfel: lit.c: contracte de furnizare a unor produse executate după specificaţiile consumatorului sau a unor produse distinct personalizate, precum şi a acelora care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid nu fac obiectul politicii de retur.

Produsele ce sunt comercializate prin acest site au, fiecare, termenul de valabilitate, garantia si/sau service-ul oferite acestora de producator. Nu se poate invoca garantia in conditiile utilizarii improprii sau incorecte a produsului. Produsele cu lipsa de conformitate: Produsele ale caror caracteristici nu corespund cu specificatiile afisate pe site se pot returna dupa notificarea scrisa a S.C. SANODOR S.R.L. In aceasta situatie clientul poate alege inlocuirea produsului cu unul conform sau returnarea contravalorii produsului si a cheltuielilor de expeditie.

Cheltuilelile aducerii la conformitate (inlcusiv cele de transport) vor fi suportate integral de catre S.C. SANODOR S.R.L. Produsele primite defecte (D.O.A. - dead on arrival): In eventualitatea in care produsele achizitionate sunt deteriorate sau prezinta vicii de fabricatie vor fi inlocuite cu un produs conform, cu conditia notificarii in scris a S.C. SANODOR S.R.L. in termen de 48 de ore de la primirea produsului. In situatia in care produsul nu mai este disponibil fie se va inlocui cu un produs similar, la alegerea clientului, fie se va returna contravaloarea acestuia. Cheltuilelile de transport vor fi suportate integral de catre S.C. SANODOR S.R.L. Daca notificarea se va face ulterior termenului sus mentionat de 48 de ore, produsele fac obiectul conditiilor generale de garantie.

Reclamatii

Reclamatiile privind calitatea produselor sau serviciilor noastre se pot face catre:
SANODOR SRL, folosind formularul online sau numerele de telefon afisate pe pagina de contact.
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor, la oficiul din judetul dvs. de resedinta sau online la aceasta pagina.

Conditii de garantie

Garantia se solutioneaza la sediul S.C. SANODOR S.R.L. prezentat in pagina de contact de catre S.C. SANODOR S.R.L., prin repararea sau înlocuirea produsului defect. Plata transportului pentru produsele trimise (tur-retur) in vederea solutionarii garantiei revine in responsabilitatea clientului.
Conditiile de garantie sunt in conformitate cu Legea 449/2003 si O.G. 21/1992. Pentru produsele cu garantie este necesara prezentarea produsului defect in ambalajul original, impreuna cu accesoriile aferente si copiile de pe factura fiscala si certificatul de garantie. In cazul in care produsele ajung neinsotite de aceste documente, produsele pot fi returnate solicitantului/expeditorului fara a i se solutiona garantia.
Nu fac obiectul garantiei produsele care prezinta defecte fizice precum: lovituri, crapaturi, rupturi, produsele utilizate in conditii neadecvate (altele decat cele recomandate pe etichetele/pliantele de intretinere) In cazul solicitarii nejustificate de acordare a garantiei ne rezervam dreptul de a cere beneficiarului contravaloarea manoperei de investigare a produsului reclamat ca fiind defect (10 EUR fara TVA / ora, la cursul B.N.R. din ziua investigarii).

Termeni si conditii

Efectuarea unei comenzi pe site-ul www.confortmerino.ro reprezinta acordul dumneavoastra cu termenii si conditiile de mai jos. Informatiile furnizate catre S.C. SANODOR S.R.L. sunt folosite numai in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzilor), conform legilor in vigoare. S.C. SANODOR S.R.L. nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti, nu incurajaza spam-ul, si nu face publice datele furnizate de clientii sai fara acordul explicit al acestora. Orice utilizator are posibilitatea sa stearga din baza de date adresa de e-mail furnizata, la cerere. S.C. SANODOR S.R.L. isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii. Preturile sunt actualizate zilnic. Discount-urile, reducerile si promotiile nu sunt cumulative. Se pastreaza intotdeauna reducerea cu valoarea cea mai mare. Produsele comercializate prin intermediul www.confortmerino.ro sunt noi, in ambalajul original al producatorului si in momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala si certificat de garantie (daca este cazul). S.C. SANODOR S.R.L. isi rezerva dreptul de refuza colaborarea cu clientii ce manifesta comportament si limbaj neadecvat (agresiv, licentios etc.) sau au in istoricul comenzilor livrari refuzate.

Dimensiunea produselor:

Dimensiunea produselor poate varia cu +/-8 cm pentru fiecare latura a produsului.

Densitatea produselor:

Densitatea produselor poate varia cu +/-50g/metul patrat in cazul pilotelor si a plapumilor, +/- 300g/metrul patrat in cazul saltelelor (topperelor). Greutatea pernelor poate varia cu +/- 150g/articol pentru pernele de adulti si +/- 50g in cazul pernelor de copii si bebe.

Trebuie sa stii si ca odata cu intrarea in vigoare a GDPR ai urmatoarele drepturi:

  • Dreptul de acces Ai dreptul de a ti se comunica, la cerere, daca datele tale cu caracter personal sunt prelucrate iar daca da, ai dreptul de a solicita accesarea acestora. Ai dreptul de a obtine o copie a datelor cu caracter personal prelucrate. Pentru copii suplimentare, iti vom percepe o taxa rezonabila, in baza costurilor administrative.
  • Dreptul la rectificare Ai dreptul de a obtine din partea noastra rectificarea datelor tale cu caracter personal incorecte si poti completa datele incomplete oricand vei considera necesar.
  • Dreptul la stergere („dreptul de a fi uitat”) Ai dreptul de a ne solicita sa iti stergem datele cu caracter personal.
  • Dreptul la restrictionare - Ai dreptul de a solicita restricționarea prelucrarii datelor tale cu caracter personal. In acest caz, datele vor fi marcate si pot fi prelucrate de noi doar in anumite scopuri.
  • Dreptul la portabilitatea datelor Ai dreptul de a primi datele tale cu caracter personal pe care ni le-ai furnizat, in format structurat, comun si care poate fi citit de aparate si ai dreptul de a transmite aceste date unei alte entitati, fara obiectii din partea noastra.
  • Dreptul de a obiecta Ai dreptul de a obiecta oricand, pe motive legate de situatia ta, fata de prelucrarea datelor tale cu caracter personal de catre noi; ni se poate solicita sa nu iti mai prelucram datele cu caracter personal. Daca ai si iti exerciti dreptul de a obiecta, nu vom mai prelucra datele tale cu caracter personal in scopul respectiv. Exercitarea acestui drept nu presupune niciun cost. Acest drept poate fi invalidat in special daca prelucrarea datelor tale cu caracter personal este necesara pentru formalitatile aferente incheierii unui contract sau pentru indeplinirea unui contract deja incheiat.

Iti poti exercita drepturile mentionate mai sus prin formularea unei cereri in forma scrisa, datata si semnata, inaintata catre Sanodor SRL (confortmerino.ro) la adresa postala Str. Mihai Viteazu, nr. 19, C1-36,  Piatra Neamt, Neamt – in atentia Responsabilului cu protectia datelor – sau la adresa de email . In cerere, te rugam sa mentionezi daca doresti ca informatiile sa fie comunicate la o anumita adresa (postala sau electronica) sau printr-un serviciu de corespondenta care sa asigure ca predarea ti se va face numai personal. Te rugam sa tii cont ca, inainte de a da curs oricarei astfel de cereri, ne rezervam dreptul de a-ti verifica identitatea, pentru a ne asigura ca solicitarea provine chiar din partea ta.

Politica de confidentialitate

Scopul colectarii datelor este: informarea utilizatorilor / clientilor (Cumparatorilor) privind situatia contului lor de pe confortmerino.ro, informarea utilizatorilor/clientilor privind evolutia si starea comenzilor, evaluarea produselor si serviciilor oferite, activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul consumatorului.

Prin completarea datelor dvs. in formularul de creare de cont si/sau de Comanda declarati ca acceptati neconditionat ca datele dvs. personale sa fie incluse in baza de date a S.C. SANODOR S.R.L. si va dati acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate nelimitat teritorial si/sau temporar de catre S.C. SANODOR S.R.L. De asemenea, va dati acordul expres si neechivoc ca aceste date personale sa poate fi transferate (cedate) de catre S.C. SANODOR S.R.L. atat afiliatilor sai precum si altei/altor entitati din tara sau strainatate.

Sistemul nostru informatic are la dispoziţie metode adecvate pentru protecţia datelor cu caracter personal ale utilizatorilor, precum şi a operaţiunilor, tranzacţiilor pe care aceştia le efectuează. SANODOR - confortmerino.ro respectă prevederile GDPR și a desemnat la nivelul companiei un angajat care îndeplinește funcția DPO.

S.C. SANODOR S.R.L. certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date. S.C. SANODOR S.R.L. garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Aceste informatii vor putea fi folosite de catre S.C. SANODOR S.R.L. pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, promotii, etc. numai cu acordul prealabil al clientului. Furnizarea datelor personale catre S.C. SANODOR S.R.L. nu implica obligativitate din partea utilizatorilor iar acestia pot refuza furnizarea acestor date in orice circumstante si pot solicita in mod gratuit stergerea acestora din baza de date.

Data, 10 Ianuarie 2019

Produs adaugat la favorite

Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor de catre Confort Merino.