• -10%
PLAPUMA CONFORT CLASIC N4
PLAPUMA CONFORT CLASIC N4
PLAPUMA CONFORT CLASIC N4

PLAPUMA CONFORT CLASIC N4

Confecționată doar cu materiale naturale, plapuma de iarnă din lână Confort Clasic asigură un somn plăcut și odihnitor. Oferă o căldură sănătoasă datorită proprietăților naturale ale lânii - reglează și transferă umezeala în afara patului, menținând o temperatură constantă.

Gama Clasică de pilote și plăpumi, umplute cu lână 100% naturală oferă toate avantajele fantastice ale lânii, la un preț avantajos.

Nivel căldură (1-6): 4 - se potrivește foarte bine pentru climatul mai rece sau pentru o temperatură a încăperii între 19 - 22 °C.

Compoziție:
- umplutură 100% lână, dispunere multistrat densitate 400g lână/m2
- exterior 100% Bumbac fiberproof, 120g/m2

Am denumit acest produs plapumă pentru a o diferenția de pilota de 250g/m2. Chiar daca are cantitate dublă de lână, plapuma Confort Clasic este ușoară și în același timp te protejează perfect de frig. Poate fi o alternativă și pentru pătura din lână.

Garantăm un somn confortabil la temperaturi cuprinse între 19 și 22 °C.

Pentru a asigura o viață îndelungată produsului vă recomandăm ca în timpul zilei să nu folosiți pilota drept cuvertură/pătură
Nu presați produsul; nu vă așezați/întindeți în pat pe pilotă; astfel, volumul și suplețea se vor păstra în timp.

Dimensiune
 • 140x200 cm
 • 160x220 cm
 • 200x200 cm
 • 200x220 cm
 • 240x220 cm
 • 180x200 cm
00097650
423,00 lei 470,00 lei -10%
cu TVA
Timp ramas

Descriere

lana multistratDispunerea multistrat

Folosim caiere de lână sub formă de val, dispuse multistrat. Astfel evităm aglomerarea sau migrarea lânii în produs. Straturile de lână au densități de 150 - 300g/mp, plăpumile de iarnă și pilotele fiind făcute suprapunând două sau mai multe straturi. Astfel este înglobat mai mult aer în structura umpluturii - sporeste gradul de confort termic al produsului.

În perne folosim aceeași metodă de împachetare a caierului val. Lâna din perne nu migrează, nu formează aglomerări în timp.


CONFORT MERINO - PRODUS FABRICAT ÎN ROMÂNIA

Greutate totală:

- 140x200 cm.: 1.7 kg.
- 160x220 cm.: 2.2 kg.
- 180x200 cm.: 2.2 kg.
- 200x200 cm.: 2.5 kg.
- 200x220 cm.: 2.7 kg.
- 240x220 cm.: 3.2 kg.

Avantaje:

 • Este ușoară
 • Non-alergică și anti-acarieni
 • Material izolator natural
 • Permeabilă la aer
 • Ajută la reglarea temperaturii corpului și vă permite să dormiți liniștit toată noaptea, indiferent de sezon.

Instrucțiuni de îngrijire:

Plapuma / pilota se curăță de pete doar local, cu o cârpă și puțină soluție de îndepărtat petele pe bază de oxigen activ. Produsul nu se spală. Folosiți produsul înfățat.
Ca o măsură de igienă, când vremea vă permite, vă sfătuim să expuneți produsele din lână la soare pentru a evacua umiditatea naturală (transpirația) ce a rămas din timpul nopții. De asemenea, razele ultraviolete au o acțiune puternică de dezinfectare.

Lanolina - ”mirosul de lână”

Lâna folosită la produsele noastre este o lână 100% pură. Oile de la care provine lâna sunt crescute fără antibiotice, hormoni sau alte tratamente chimice. 

Nu spălăm lâna în baie de soluție acid sulfuric pentru îndepărtarea resturilor vegetale din ea. Această spălare în soluție de acid sulfuric îndepărtează lanolina, substanță responsabilă pentru calitățile terapeutice ale lânii.

In procesul nostru de curatare, ultimele resturi vegetale sunt îndepărtate printr-o operație tehnologică mecanică, de pieptănare a lânii. Rezultatul este o lână nobilă, curată, care nu are miros înțepător. 

Lâna folosită are lanolină pe fibră. Lanolina are un miros specific, ”miros de lână”, care cu timpul se estomprează (în primele săptămâni de utilizare). Mirosul lanolinei este o certitudine a calităților terapeutice ale produselor din lână. Află mai multe AICI

Recomandăm aerisirea produsului 24-48 de ore înainte de prima utilizare.

Detalii ale produsului

Reviews

Nu sunt review-uri

Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor de catre Confort Merino.