PLAPUMA CONFORT CLASIC N4
PLAPUMA CONFORT CLASIC N4
PLAPUMA CONFORT CLASIC N4

PLAPUMA CONFORT CLASIC N4

1 Reviews

Confecționată doar cu materiale naturale, plapuma de iarnă din lână Confort Clasic asigură un somn plăcut și odihnitor. Oferă o căldură sănătoasă datorită proprietăților naturale ale lânii - reglează și transferă umezeala în afara patului, menținând o temperatură constantă.

Gama Clasică de pilote și plăpumi, umplute cu lână 100% naturală oferă toate avantajele fantastice ale lânii, la un preț avantajos.

Nivel căldură (1-6): 4 - se potrivește foarte bine pentru climatul mai rece sau pentru o temperatură a încăperii între 19 - 22 °C.

Compoziție:
- umplutură 100% lână, dispunere multistrat densitate 400g lână/m2
- exterior 100% Bumbac fiberproof, 120g/m2

Am denumit acest produs plapumă pentru a o diferenția de pilota de 250g/m2. Chiar daca are cantitate dublă de lână, plapuma Confort Clasic este ușoară și în același timp te protejează perfect de frig. Poate fi o alternativă și pentru pătura din lână.

Garantăm un somn confortabil la temperaturi cuprinse între 19 și 22 °C.

Pentru a asigura o viață îndelungată produsului vă recomandăm ca în timpul zilei să nu folosiți pilota drept cuvertură/pătură
Nu presați produsul; nu vă așezați/întindeți în pat pe pilotă; astfel, volumul și suplețea se vor păstra în timp.

Adaos dimensional de contractie*: 3-5%
Vă rugăm să rețineți că pilotele sunt croite cu generozitate, deoarece va exista o contracție inițială după primele câteva săptămâni de utilizare. Acest lucru se datorează căldurii și umezelii generate în timpul somnului, ceea ce va face ca produsul să se contracte ușor.

Dimensiune
 • 140x200 cm
 • 160x220 cm
 • 200x200 cm
 • 200x220 cm
 • 240x220 cm
 • 180x200 cm
00097650
470,00 lei
cu TVA

lana multistratDispunerea multistrat

Folosim caiere de lână sub formă de val, dispuse multistrat. Astfel evităm aglomerarea sau migrarea lânii în produs. Straturile de lână au densități de 150 - 300g/mp, plăpumile de iarnă și pilotele fiind făcute suprapunând două sau mai multe straturi. Astfel este înglobat mai mult aer în structura umpluturii - sporeste gradul de confort termic al produsului.

În perne folosim aceeași metodă de împachetare a caierului val. Lâna din perne nu migrează, nu formează aglomerări în timp.


CONFORT MERINO - PRODUS FABRICAT ÎN ROMÂNIA

Greutate totală:

- 140x200 cm.: 1.7 kg.
- 160x220 cm.: 2.2 kg.
- 180x200 cm.: 2.2 kg.
- 200x200 cm.: 2.5 kg.
- 200x220 cm.: 2.7 kg.
- 240x220 cm.: 3.2 kg.

Avantaje:

 • Este ușoară
 • Non-alergică și anti-acarieni
 • Material izolator natural
 • Permeabilă la aer
 • Ajută la reglarea temperaturii corpului și vă permite să dormiți liniștit toată noaptea, indiferent de sezon.

Instrucțiuni de îngrijire:

Plapuma / pilota se curăță de pete doar local, cu o cârpă și puțină soluție de îndepărtat petele pe bază de oxigen activ. Produsul nu se spală. Folosiți produsul înfățat.
Ca o măsură de igienă, când vremea vă permite, vă sfătuim să expuneți produsele din lână la soare pentru a evacua umiditatea naturală (transpirația) ce a rămas din timpul nopții. De asemenea, razele ultraviolete au o acțiune puternică de dezinfectare.

Lanolina - ”mirosul de lână”

Lâna folosită la produsele noastre este o lână 100% pură. Oile de la care provine lâna sunt crescute fără antibiotice, hormoni sau alte tratamente chimice. 

Nu spălăm lâna în baie de soluție acid sulfuric pentru îndepărtarea resturilor vegetale din ea. Această spălare în soluție de acid sulfuric îndepărtează lanolina, substanță responsabilă pentru calitățile terapeutice ale lânii.

In procesul nostru de curatare, ultimele resturi vegetale sunt îndepărtate printr-o operație tehnologică mecanică, de pieptănare a lânii. Rezultatul este o lână nobilă, curată, care nu are miros înțepător. 

Lâna folosită are lanolină pe fibră. Lanolina are un miros specific, ”miros de lână”, care cu timpul se estomprează (în primele săptămâni de utilizare). Mirosul lanolinei este o certitudine a calităților terapeutice ale produselor din lână. Află mai multe AICI

Recomandăm aerisirea produsului 24-48 de ore înainte de prima utilizare.

Exterior Țesătură
100% Bumbac fiberproof, 120g/m2
Umplutură
100% Lână Naturală
Culoare
Alb
Sezon
Iarna
Nivel de caldura
N4 19-22 grade Celsius
1 Aprecierile clientilor

Multumita
Am cumparat Plapuma N4 clasic din mai multe motive: 1. Am ales plapuma din bumbac clasic findca am citit pe unele comentarii ca pilotele cu invelis din bumbac organic ar fosni. Aceasta are un fosnet usor, nu foarte deranjant. 2. Nu au plapuma clasic N3, pe care as fi ales-o din prima. 3. Am ales N4 te teama ca cea N2 nu va fi suficient de calduroasa. Am incercat-o cateva nopti si pot spune urmatoarele: Este foarte usoara, pufoasa, bine lucrata, eleganta si calduroasa. Foarte calduroasa pentru dormitorul meu. Pana acum tineam temperatura la 22.5-23 grade, dar cu ea a trebuit sa o cobor la 19 grade, ca sa ma simt bine, altfel, peste 21 grade transpiri sub ea. Am inteles astfel cum de unii pot dormi cu temperatura mai scazuta in dormitor: au o pilota buna, care compenseaza. Ca sa o pastrez ar trebui sa pastrez in dormitor 19 grade, nu e greu - reduci caldura din robinetul caloriferului, dar cum sa te dezbraci/imbraci/citesti etc. la 19 grade? La foc automat. E prea mare diferenta de temperatura intre cea de sub plapuma si cea din dormitor. Totusi, am decis ca voi trece la pilota N2, poate va fi mai putin calduroasa si voi putea impaca temperatura din dormitor cu cea de sub pilota.
din

Clientii au cumparat si:

Produs adaugat la favorite

Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor de catre Confort Merino.