Lâna folosită la produsele Confort Merino este o lână naturală, 100% pură. Nu folosim lână curățată în baie de soluție acid sulfuric pentru îndepărtarea resturilor vegetale. In procesul nostru de curatare, ultimele resturi vegetale sunt îndepărtate printr-o operație tehnologică mecanică, de pieptănare a lânii. Astfel, lanolina rămâne pe fir, fiind substanța responsabilă pentru calitățile terapeutice ale lânii. Cu fiecare spălare, lanolina se îndepărtează de pe fir și se pierde din calitatea produsului, din confortul extraordinar pe care îl asigura o pilota umplută cu lână.

Lâna Confort Merino

LÂNA ESTE O FIBRĂ NATURALĂ CARE SE AUTO-CURĂȚĂ, care respinge în mod activ acarienii de praf, sporii de mucegai și bacteriile.

Un produs Confort Merino nu are nevoie de spălare. Cel mai bun tratament de curățare este aerisirea afara într-o zi însorită (fără ceață sau umezeală). Soarele are un rol important; la final va dezodoriza în mod natural, va dezinfecta și revitaliza tot dormitorul.

Dacă produsul dvs Confort Merino devine vizibil murdar, atunci se spală doar local. Dacă o spălare locală nu este suficientă, atunci puteți spăla ocazional, cu grijă întreg produsul (excepțiile fac pernele care nu se pot pune în apă).

Atenție - LÂNA SE VA MICȘORA dacă se spală agresiv sau dacă se supune fluctuației de temperatură a apei; deci utilizați o spălare foarte delicată la temperatură constantă de 30 grade. Stoarceți prin presare și uscați pe plan orizontal departe de căldura directă (ex: calorifer).

De asemenea, orice curățare uscată ar trebui să fie, la fel, un proces foarte delicat.

Ca o concluzie, țineți cont de 4 aspecte foarte importante care asigură o durată de viață lungă produselor din lână naturală Confort Merino :

  • este demonstrat faptul că lâna se curăță singură în momentul în care e aerisită >>>LÂNA AERISITĂ =  LÂNA CURATĂ>>>
  • toate produsele Confort Merino trebuie folosite (înfățate) cu lenjerie de pat.
  • lanolina de pe firul de lână, cea care e responsabilă pentru toate beneficiile lânii asupra sănătății noastre, va fi îndepărtată la fiecare spălare, fapt ce va duce la pierderea confortului oferit inițial.
  • spălarea cu apă prezintă risc de micșorare a produsului

Descoperă AICI Gama de Pilote Confort Merino

Descoperă AICI Gama de Perne Confort Merino

Descoperă AICI Gama de Toppere si Protecții de Saltea Confort Merino

Descoperă AICI Gama Confort Organic Baby