Există motive bine întemeiate și dovedite științific pentru care să alegi produse naturale din lână; nu doar pentru confort, ci și pentru sănătatea întregii familii. 

Noi, la Confort Merino, am concentrat toate eforturile să îmbunătățim continuu calitatea lânii, pentru a oferi produse de pat 100% naturale, care se integrează de minune într-un stil de viață sănătos. 

LÂNĂ PURĂ, 100% NATURALĂ, CALITATE MERINO

Realizăm in propria fabrică din Piatra Neamț produse pentru pat umplute cu lână pieptănată, doar fibră lungă, calitatea 1, moale la atingere, pregătită cu o tehnologie superioară – INOVAȚIA CONFORT MERINO – 3 DIRECȚII – ce are performanțe mult îmbunătățite datorită modului de prelucrare și de dispunere a fibrelor:

  1. CAPACITATE DE TERMOREGLARE SUPERIOARĂ. Datorită volumului mare de aer dintre staturile de lână, pilotele Confort Lana reglează temperatura corpului astfel încât somnul tău să fie unul confortabil și sănătos. Acest lucru înseamnă că nu te vei supraîncălzi în cazul în care crește temperatura în dormitor. De asemenea, lâna a fost întotdeauna alegerea cea mai potrivită pentru nopțile răcoroase. 
  2. REZISTENȚĂ SPORITĂ LA RUPERE A UMPLUTURII. La fabricarea pilotelor Confort Lana folosim doar lână pieptănată, cu fibră lungă. Fibrele de lână formează astfel o rețea interțesută foarte rezistentă, nemaifiind necesară interțeserea cu ace, cea din urmă diminuând volumul de aer al umpluturii și capacitatea de drapaj.
  3. DRAPAJ EXCELENT. Drapajul unei pilote reprezintă capacitatea unui produs de a lua forma corpului, evitând formarea cavităților (spațiul dintre corp și pilotă) ce scad temperatura sub pilotă. Umplutura Confort Lana se mulează mult mai bine pe forma corpului și crește confortul termic. 
LÂNĂ CU UN PROCENT CONTROLAT DE LANOLINĂ

Un alt aspect foarte important pentru lâna folosită în produsele Confort Merino este CONTROLUL CRESCUT ASUPRA LANOLINEI de pe fibra de lână, aspect ce face diferența pentru un somn sănătos și confortabil folosind produse din lână:

  • UN MANAGEMENT MAI BUN AL UMIDITĂȚII – este dat de procentul de lanolină distribuit uniform pe fibra de lână. Acest aspect înseamnă un mediu mai uscat, care conduce direct la îmbunătățirea capacității de termoreglare a pilotei. 
  • PROTECȚIE SUPERIOARĂ A FIBREI DE LÂNĂ - lanolina distribuită uniform pe fibra de lână determină o rezistență sporită la uzură a acesteia. Lâna face mai puțin praf și nu mai devine casantă. 
  • LÂNA ESTE HIPOALERGENICĂ, ANTIBACTERIANĂ ȘI REZISTENTĂ LA MUCEGAI ÎN MOD NATURAL - este dovedit științific faptul că lanolina are efecte hipoalergenice, antibacteriene și anti-mucegai. Un produs din lână cu lanolină în patul dumneavoastră diminuează aproape în totalitate apariția acestor probleme. 
FILOSOFIA NOASTRĂ CU PRIVIRE LA PRODUSE

La Confort Merino ne asigurăm că lâna perfectă este doar începutul unei experiențe nemaipomenite în ceea ce privește calitatea somnului. 

Suntem singura companie româneascã ce oferã astfel de produse, la aceastã calitate. 

Produse minunate în care poți avea încredere

Suntem mari iubitori de oameni și natură, iar filosofia noastră este să fabricăm produse de cea mai bună calitate în cel mai responsabil mod posibil pentru natură și pentru oameni. In 2022 am reușit, prin colecția Confort Lana să combinăm cu un real succes performanța înaltă cu stilul, sustenabilitatea și etica.

  1. Spălarea lânii în centre certificate ecologic – spălare doar cu detergenți certificați ecologic. Apa rezultată este epurată până la cele mai înalte standarde ale Uniunii Europene. Rezultatul este o lână nobilă, curată, care nu are miros înțepător.
  2. Îndepărtare totală a impurităților vegetale prin pieptănare – doar prin procedee mecanice. Lâna noastră nu este curățată de impuritățile vegetale prin scufundare în soluție de acid sulfuric.
  3. Zero Plastic – am eliminat în totalitate plasticul din materiile prime, cele auxiliare și toate furniturile din produsele Confort Lana. De asemenea, ambalajele sunt realizate din materiale 100% naturale, zero plastic, obținând un produs 100% biodegradabil.
  4. Certificare Oeko-Tex – în urma analizei produselor noastre, am obținut certificare conform STANDARD 100 by OEKO-TEX® Class 1. Această clasă este cea mai înaltă clasă de calitate a produselor, aceste produse fiind perfecte pentru a intra în contact cu pielea bebelușilor.

Confort Merino pastrează și valorificã autenticitatea şi simplitatea, iar reacțiile pozitive primite din partea clienților noștri ne confirmă faptul că, pur şi simplu, suntem cei mai buni când vine vorba de produse pentru pat umplute cu lână naturală.

O singura noapte este tot ceea ce îți trebuie pentru a aprecia senzația dată de materialele noastre naturale lângă propria piele, adăugând o nouă dimensiune de confort.

FABRICAT ÎN ROMÂNIA

Related products

Comments (0)

No comments at this moment
Produs adaugat la favorite